Jakubisko Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 Tady někdo trénuje na kalendář! Docela dobrý fotky
spiderer Odesláno 10. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 Tady někdo trénuje na kalendář! Docela dobrý fotky Ja jsem linej tomu menit format na ctverec, ale treba neco poslu, jeste uvidim
spiderer Odesláno 10. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 Vzhledem k tomu, ze uz jsem dlouho nic necvaknul ajfounem, tak jedno foto z dnesniho vyletu na zavreny Karlstejn pridavam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dlubix Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 Co na to říct Michale,... welcome back!
spiderer Odesláno 11. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 Ja to bez B nikdy dlouho nevydrzim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Thomass Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 Michale, fotky, jak se již stalo dobrým zvykem, jsou výborné! (hoďky samo též) Ty Omegy jsi moc neponosil..
spiderer Odesláno 11. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 Je to se mnou tezky no Zatim je jeste mam a obcas si rikam, ze je mozna skoda je prodavat, protoze maji svoje kouzlo, ale kdyz byla nabidka na B, tak jsem to nevydrzel
spiderer Odesláno 12. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
flagolo Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 Nějak se Ti člověče rosej nebo co....
RadekB Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 (upraveno) Tak s tímhle kaučukem jsou asi nejhezčí. Děrovaný kaučukový řemen s kulatýma indexama, prostě paráda. A krásny fotky! Upraveno 13. dubna 2011 uživatelem RadekB
spiderer Odesláno 13. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 Mensi test SONY NEX-3 za spatnych svetelnych podminek Prvni fotka ISO 1600, foceno z ruky na zachode, nez jsem si utrel zadek, hodinky upatlane, spis jsem chtel jen narychlo videt jak se s tim pracuje - zatim spokojenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 15. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Viktor Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 ... foceno z ruky na zachode, nez jsem si utrel zadek, hodinky upatlane, ........... zatim spokojenost :D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shore Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 pripominaju mi steelfishe od Leviathana
spiderer Odesláno 18. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pavel K. Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2011 Si slintám na monitor jsou parádní. Hlavně se mi líbí třetí a pátá fotka.
spiderer Odesláno 29. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 29. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Ja mam radsi hodinky na kovu v 99% pripadu, ale fakt je, ze OR taky nema chybu, budu to obcas stridat, protoze kov se mi lip nosi, ale OR je hezci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se