lukin_ova Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 Po diskuzi zde na fóru jsem objednal a konečně obdržel mé nové hodinky Bondovky. Pochopil jsem, že představovat zde notoricky známé a profláklé hodinky by bylo nošení dříví do lesa. Dokonce jsem chvíli pochyboval zda se jimi vůbec chlubit .... Ale mám je, jsou krásné a já jsem hrozně spokojený ..... Zkušenosti popíši později, nyní jen pár rychlých fotek.Děkuji všem diskutujícím za pomoc s výběrem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 Jen se chlub, to je v pořádku. Je příjemné vidět cizí radost a navíc z hodinek.
spiderer Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 Gratuluju, chlubeni je naprosto v poradku Navic si myslim, ze kazdy spravny chronomagor by stejne bondovky mel mit, alespon jednou
gougy Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 Gratuluju, chlubeni je naprosto v poradku Navic si myslim, ze kazdy spravny chronomagor by stejne bondovky mel mit, alespon jednou Někteří vícemagoři i 3x a to není konec (jak nás znám...)
spiderer Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 J,, zatim 3x a verim, ze jeste 4 kousek si me zase casem najde
Chorche Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 Gratuluju k bondovkám! Doufám, že po té dlouhé fázi výběru budeš spokojený OT: a rád vidím Spajdyho zase jako moderátora.
Čendík Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 Taky gratuluji a tiše závidím . Ani fotky nejsou špatné.
Traveller Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 A hele - soused Gratuluji! Dobrá volba.
lastam Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 dobře zvoleno, tyhle hodinky maj gule, nudit tě nebudou!!!
lukin_ova Odesláno 12. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 První co na hodinkách sleduji je přesnost. Koupil jsem je s co-axial a očekával skvostnou přesnost. Otázka zní, jak taková přesnost má vypadat. Zatím mi vychází cca +8 vteřin denně. A to je mám na ruce pořád. Mám to řešit, nebo ještě vyčkat ? Nebo je to O.K. ? Děkuji za názory a rady.
Chorche Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2011 První co na hodinkách sleduji je přesnost. Koupil jsem je s co-axial a očekával skvostnou přesnost. Otázka zní, jak taková přesnost má vypadat. Zatím mi vychází cca +8 vteřin denně. A to je mám na ruce pořád. Mám to řešit, nebo ještě vyčkat ? Nebo je to O.K. ? Děkuji za názory a rady. Byl bych v klidu, ono si to časem sedne.
BIG.Beginer Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2014 pekné, aj ja o nich rozmýšľam
vsudybyl Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 'lukin_ova', on 12 Dub 2011 - 09:11, said:První co na hodinkách sleduji je přesnost. Koupil jsem je s co-axial a očekával skvostnou přesnost. Otázka zní, jak taková přesnost má vypadat.Zatím mi vychází cca +8 vteřin denně. A to je mám na ruce pořád.Mám to řešit, nebo ještě vyčkat ? Nebo je to O.K. ?Byl bych v klidu, ono si to časem sedne. Přesně tak dej jim čas potřebuji se usadit.Měl jsem to taky tak
rekib1 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 'lukin_ova', on 12 Dub 2011 - 09:11, said:První co na hodinkách sleduji je přesnost. Koupil jsem je s co-axial a očekával skvostnou přesnost. Otázka zní, jak taková přesnost má vypadat. Zatím mi vychází cca +8 vteřin denně. A to je mám na ruce pořád. Mám to řešit, nebo ještě vyčkat ? Nebo je to O.K. ? Přesně tak dej jim čas potřebuji se usadit.Měl jsem to taky takJá myslím , že 8 vteřín je na tyto hodinky dost a jelikož je to starší kousek , který někde dlouho ležel, počkal bych také zhruba půl roku a pokud si to nesedne, dal bych je na servis, tento model může být 5 a více let starý..
rekib1 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Já myslím , že 8 vteřín je na tyto hodinky dost a jelikož je to starší kousek , který někde dlouho ležel, počkal bych také zhruba půl roku a pokud si to nesedne, dal bych je na servis, tento model může být 5 a více let starý..Jinak z Planetů jsem nakonec přešel do této klasiky s chronem a novým lookem a nemůžu si je vynachválit...:)jelikož přišli před 14 dny ze Švýcarska , zatím delají kolem 0,5 vteřinky denně do plusu..
Jsilver Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Nez jsem koupil PO koukal jsem po nich take
Chorche Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Tohle vlákno je z roku 2011, takže myslím, že přesnost už lukin_ova už pořešil a pár let už ty bondovky nemá
lukin_ova Odesláno 14. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Asi Tě Chorche hodně překvapím, ale bondovky stále mám a shodou okolností jsem je měl na ruce i při čtení Tvého příspěvku.Nicméně rozumím, proč jsi to psal. Nejsem klasický chronomagor promiskuita, když mi něco sedne, neměním.Přesnost se ustálila na +6s denně a dále ji neřeším, chvíli jsem zvažoval upgrade za nové bondovky, ale kromě (pro mne) pár kosmetických změn, jde o ty samé hodinky za výrazně vyšší cenu. Ani kalibr se neposunul směrem k in-house.Prostě vlnky jsou vlnky a bondovky jsou mojí srdcovou záležitostí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Chvíli jsem přemýšlel, co na to napsat a nakonec mě napadá jediné - že se to tady moc nevidí a o to víc mě to těší. Bondovky jsou skvělé.Takže stále aktuální vlákno
Tomak Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Takováto vlákna potěší, když hodinky i po letech zůstávají. Na to jsou bondovky ideální, sám je mám stejně dlouho - modrý v quartzu - a považuji je za své definitivní. Navíc jsem pořídil i černý keramiky a doufám, že to bude taky na dlouho - odchylku mají menší než 1s denně a to ještě v nějaké poloze do plusu a v jiné do mínusu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se