Přejít na obsah

Ukradené Glycine Combat Sub

luidis

Doporučené příspěvky

Ahoj chlapi, je to pro mě strašně těžké, ale byly mi ukradeny Glycine Combat Sub na tahu (s dovolením foto od Horheho)

post-2667-073756800 1302662223.jpg

...jenom pro ilustraci mé foto na textilu...

post-2667-034077400 1302662495.jpg

Srdečně prosím někoho, kdo by viděl minimální náznak na prodej těchto hodinek (kdekoliv - polsko, slovensko, ebay kde je to jen možné...), jestli byste byli tak hodní a poslali mi SZ i při minimálním náznaku... beznaděj je neskutečná, zvláště kvůli mé blbosti, pitomosti a totální chvilkové debility, za kterou si sypu popel na hlavu. Prosím o pomoc, za kterou jsem samozřejmě schopen poskytnout patřičnou satisfakci. Díky moc, teď jen zbytečně roním o samotě slzy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě mě napadlo, pokud byste někdo měl kontakt na nějaké polské stránky o hodinkách, strašně bych vám byl vděčen, jsem totiž z Třince a do té šmelinářské země je to strašně blízko (při vší úctě ke všem poctivým Polským obyvatelům). Vážně prosím o pomoc, bude se jednat o šmelinu, někde to ta k...a musí prodat a prodá to za pár stovek. Bože, to je beznaděj a vlastně tu brečím nad klávesnicí...

Odkaz ke komentáři

Ještě mě napadlo, pokud byste někdo měl kontakt na nějaké polské stránky o hodinkách, strašně bych vám byl vděčen, jsem totiž z Třince a do té šmelinářské země je to strašně blízko (při vší úctě ke všem poctivým Polským obyvatelům). Vážně prosím o pomoc, bude se jednat o šmelinu, někde to ta k...a musí prodat a prodá to za pár stovek. Bože, to je beznaděj a vlastně tu brečím nad klávesnicí...

Držím palce, ať to dobře dopadne.

Jak k tomu zcizení došlo? (ať si mi ostatní dáme pozor)

Odkaz ke komentáři

Kamarádi v tom nemají prsty, čorkla to ženská, bohužel vím naprosto přesně která. Bezmoc je neuvěřitelná věc, jediné, co mi zbývá, je zkoušet zastavárny. Ta "dáma" ani neví, co vzala. A já s tím vůbec nic neudělám, to je na tom to neuvěřitelně smutné.

Odkaz ke komentáři

Pokud víš kdo, tak se "dáma" dá určitě přitlačit, aby řekla, komu je předala a kolik dostala. Asi to bude mít souvislosti a nebudeš chtít zapojit PČR. Ale naznačit paznehtovi, že mu dáš, to co on té "dámě" a zapomenete na PČR by se možná vyplatilo...

Odkaz ke komentáři

no pokud víš kdo to byl,myslím že není problém použít nějakých prostředků jak je nebo peníze dostat zpět si myslím :gunsmilie:

Pokud víš kdo, tak se "dáma" dá určitě přitlačit, aby řekla, komu je předala a kolik dostala. Asi to bude mít souvislosti a nebudeš chtít zapojit PČR. Ale naznačit paznehtovi, že mu dáš, to co on té "dámě" a zapomenete na PČR by se možná vyplatilo...

Tohle je o hubu, na to nemám koule ani parťáka s kolty proklatě nízko. Dáma bude mít za sebou kráčející skálu... Hoďky skončí na ruce nějakého diskotékového vyhazovače nebo v potoce, když zjistí, že po dvou dnech nepůjdou (dle inteligence slečny). Ještě si projedu okolí mrknout se po bazarech, ale je to hotovka... Jinak díky všem za pomoc.
Odkaz ke komentáři

To je docela problém, nemám se vůbec čeho chytit a bylo by to akorát slovo proti slovu. Nemám žádný hmatatelný důkaz, nikam by to nevedlo.

Z úplně jiné strany, ale zkusil bych v okolí vyvolat např. inzerátem ztráty a nabídkou odměny nálezci, zájem o jejich "přivedení na svět".

Získat kontakt.

V závislosti na tom jak by to vypadalo pak buď policii na místo, příp. je "koupit" zpět.

Zkusil bych všechno, bezmoc je k.v.a. :wallbash:

Držím palce.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, tak teď nevím, jestli blbí mají štěstí, někoho trklo svědomí, jsem fakt vůl nebo je to vaším držením palců, ale večer bych je zas měl mít na rukou... Hlava mi to nebere, no uvidím, jak to vlastně dopadne.

Tak trochu popis co se semlelo ... Ze by se ve slecne hnulo svedomi?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...