habadej Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Zdravím pánové, jelikož se nemůžu rozhodnout, potřebuji pomoc s finálním výběrem diversek. První kousek jsou Redsea six poundersod malé americké firmy. Hodinky jsou osazeny Miyotou 9015 - 28800 kmitů, 25 šutrů, hacking, rezerva 42 hodin, zkrátka plnohodnotná náhrada za ETU, safír z vnitřním AR, ocel L316, lumi Lum-tec technology, case 44mm, výška 14mm, váhu na tahu tipuji hodně přes čtvrt kila, ocelový tah, nato strap i kaučuk, limitka 75 ks. Podle fotek vypadají dost brutálně a to se mi líbí. Nevýhoda je, že nejsou ještě v prodeji. Měly by být během měsíce, ale berou již předobjednávky, včetně platby. Taky nevím, jestli bych rozdejchal ten název, aby to nevypadalo, že jsem si přivezl 300g suvenýr z Egypta. Druhej kousek jsou Helson Buccaneer, taky od amíků. Mají klasickou ETU 2824-2, safír z vnitřním AR,ocel L316, superluminovu, case 44,5 x 47,5, výška 15,5mm, limitka 100ks. Mají takový vintage styl a to taky můžu. Jsou na kůži, přiložen kaučuk. Asi by byly hned k odběru. Nevýhoda je absence ocelovýho tahu, ale to bych pořešil asi nějakým meshem, už jsem to někde na fotkách viděl. No a teď babo raď.
Frantik Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 (upraveno) Ty Helson vypadají skvěle, fakt retro look. Moc se mi líbí. Jen bych nesnesl, aby se moje hodinky jmenovali Bukanýr, to proste vymyslel nejakej blb . Ale jinak jsou super! Jaká je cena? Upraveno 14. dubna 2011 uživatelem Frantik
pato31681 Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Redsea vyzeraju lepsie, za Helson hovori podla mna lepsi strojcek. Asi som ti velmi nepomohol...takze Redsea
habadej Odesláno 14. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Cenově jsou na tom stejně - 650 americkejch
habadej Odesláno 14. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Ty Helson vypadají skvěle, fakt retro look. Moc se mi líbí. Jen bych nesnesl, aby se moje hodinky jmenovali Bukanýr, to proste vymyslel nejakej blb . Ale jinak jsou super! Jaká je cena? Bukanýr mi vadí míň než absence tahu.
Frantik Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Bukanýr mi vadí míň než absence tahu. Jasne, to chapu.
Rudykopalsson Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 krásný jsou oboje, o tom žádná... takže těžká volba, ale asi bych šel do Redsea
Radimk Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Abych řekl pravdu... tak ani jedny.Miyota není plnohodnotná s etou, ale to není až tak podstatné, ten design ( o nic jiného v podstatě nejde ) je dost hrubý, v tomto duchu spíš Tritony od Štajnů.Helson je na mě hodně hodně retro, ocelový tah má sice řešení, ale pokud na něm už od začátku trváš, našel bych nějaké s původním tahem, kde nehrozí "jiná barva a povrch" kovu, a kůži či kaučuk dokoupil.Takže já říkám znovu a lépe..
shore Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 no ta miyota, to neni nieco comu by som az tak doveroval..za to ten bucaneer je krasne retro a ten tah, to snad vyriesis..
tombas Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Z těchto dvou pro mě jednoznačně Redsea, elegantní a moderní masivní vzhled, výborná lumi, nenápadná datumovka s černým podkladem. Miyota je myslím úplně v pohodě na tuto cenovou kategorii. Kovový tah je takový bonus navíc.U těch dvou obrázků Helsonů se jedná o dva různé typy? Jedny mají bílou datumku, druhé černou, jinak vypadají stejně.
habadej Odesláno 14. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Abych řekl pravdu... tak ani jedny. Miyota není plnohodnotná s etou, ale to není až tak podstatné, ten design ( o nic jiného v podstatě nejde ) je dost hrubý, v tomto duchu spíš Tritony od Štajnů. Helson je na mě hodně hodně retro, ocelový tah má sice řešení, ale pokud na něm už od začátku trváš, našel bych nějaké s původním tahem, kde nehrozí "jiná barva a povrch" kovu, a kůži či kaučuk dokoupil. Takže já říkám znovu a lépe.. Samozřejmě jde o subjektivní pocit vnímání desingu. Ty Tritony jsem měl samozřejmě v hledáčku taky, ale čím jsem na ně déle koukal, tím se mi líbily míň a míň. Např. příliš široká luneta nebo ručky mi připomínaly taky lopatky mlýnského kola. Takže když znovu, tak tudy asi ne..
Hellé Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 za mna Helson to cervene more ma rucicky ako na hodinkach z hrackarstva
habadej Odesláno 14. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Z těchto dvou pro mě jednoznačně Redsea, elegantní a moderní masivní vzhled, výborná lumi, nenápadná datumovka s černým podkladem. Miyota je myslím úplně v pohodě na tuto cenovou kategorii. Kovový tah je takový bonus navíc. U těch dvou obrázků Helsonů se jedná o dva různé typy? Jedny mají bílou datumku, druhé černou, jinak vypadají stejně. Jo rozdíl je jenom v datumovce, dodávají dle výběru objednávajícího. Z tý Miyoty jsem měl taky strach, ale trochu jsem googlil a myslím, že jediný rozdíl o proti Etě je, že něco tratím při dalším prodeji.
habadej Odesláno 14. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 za mna Helson to cervene more ma rucicky ako na hodinkach z hrackarstva To je dobrej postřeh. Hodinky červený moře dělaj ručičky ve dvou variantách, ty mě zase připomínaly ořezaný pastelky.
tombas Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Ručičky na hodinkách z obrázků jsou jak z dílků Merkuru, ale mě se to právě líbí, takový trochu konstrukční design.
zedd Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Na tvojom mieste by som si počkal na reálne foto redsea , to čo si postol je len "render" , nedá sa posúdiť kvalita spracovania...
tombas Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Koukal jsem na stránky RedSea a našel tyhle černé, jsou fakt boží, ale otázkou je kvalita PVD, jak dlouho to vydrží hezké nepoškrábané.
enGiN Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 v té černé vypadají skvěle,ale to nejsou fotky,ale jen rendery ne?
tombas Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Na živé fotky si asi budeme muset chvíli počkat, pokud zatím nejsou ani v prodeji, bude to pár týdnů trvat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se