Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím pánové,

jelikož se nemůžu rozhodnout, potřebuji pomoc s finálním výběrem diversek. První kousek jsou Redsea six poundersod malé americké firmy.

Hodinky jsou osazeny Miyotou 9015 - 28800 kmitů, 25 šutrů, hacking, rezerva 42 hodin, zkrátka plnohodnotná náhrada za ETU, safír z vnitřním AR, ocel L316, lumi Lum-tec technology, case 44mm, výška 14mm, váhu na tahu tipuji hodně přes čtvrt kila, ocelový tah, nato strap i kaučuk, limitka 75 ks. Podle fotek vypadají dost brutálně a to se mi líbí. Nevýhoda je, že nejsou ještě v prodeji. Měly by být během měsíce, ale berou již předobjednávky, včetně platby. Taky nevím, jestli bych rozdejchal ten název, aby to nevypadalo, že jsem si přivezl 300g suvenýr z Egypta.

Druhej kousek jsou Helson Buccaneer, taky od amíků. Mají klasickou ETU 2824-2, safír z vnitřním AR,ocel L316, superluminovu, case 44,5 x 47,5, výška 15,5mm, limitka 100ks. Mají takový vintage styl a to taky můžu. Jsou na kůži, přiložen kaučuk. Asi by byly hned k odběru. Nevýhoda je absence ocelovýho tahu, ale to bych pořešil asi nějakým meshem, už jsem to někde na fotkách viděl.

No a teď babo raď.

post-3846-050445900 1302794556.jpg

post-3846-027625600 1302794571.jpg

post-3846-006090700 1302794585.jpg

post-3846-094415500 1302794605.jpg

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ty Helson vypadají skvěle, fakt retro look. Moc se mi líbí. Jen bych nesnesl, aby se moje hodinky jmenovali Bukanýr, to proste vymyslel nejakej blb Posted Image. Ale jinak jsou super! Jaká je cena?

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Ty Helson vypadají skvěle, fakt retro look. Moc se mi líbí. Jen bych nesnesl, aby se moje hodinky jmenovali Bukanýr, to proste vymyslel nejakej blb Posted Image. Ale jinak jsou super! Jaká je cena?

Bukanýr mi vadí míň než absence tahu.
Odesláno

Abych řekl pravdu... tak ani jedny.

Miyota není plnohodnotná s etou, ale to není až tak podstatné, ten design ( o nic jiného v podstatě nejde ) je dost hrubý, v tomto duchu spíš Tritony od Štajnů.

Helson je na mě hodně hodně retro, ocelový tah má sice řešení, ale pokud na něm už od začátku trváš, našel bych nějaké s původním tahem, kde nehrozí "jiná barva a povrch" kovu, a kůži či kaučuk dokoupil.

Takže já říkám znovu a lépe..

Odesláno

Z těchto dvou pro mě jednoznačně Redsea, elegantní a moderní masivní vzhled, výborná lumi, nenápadná datumovka s černým podkladem. Miyota je myslím úplně v pohodě na tuto cenovou kategorii. Kovový tah je takový bonus navíc.

U těch dvou obrázků Helsonů se jedná o dva různé typy? Jedny mají bílou datumku, druhé černou, jinak vypadají stejně.

Odesláno

Abych řekl pravdu... tak ani jedny.

Miyota není plnohodnotná s etou, ale to není až tak podstatné, ten design ( o nic jiného v podstatě nejde ) je dost hrubý, v tomto duchu spíš Tritony od Štajnů.

Helson je na mě hodně hodně retro, ocelový tah má sice řešení, ale pokud na něm už od začátku trváš, našel bych nějaké s původním tahem, kde nehrozí "jiná barva a povrch" kovu, a kůži či kaučuk dokoupil.

Takže já říkám znovu a lépe..

Samozřejmě jde o subjektivní pocit vnímání desingu. Ty Tritony jsem měl samozřejmě v hledáčku taky, ale čím jsem na ně déle koukal, tím se mi líbily míň a míň. Např. příliš široká luneta nebo ručky mi připomínaly taky lopatky mlýnského kola. Takže když znovu, tak tudy asi ne..
Odesláno

Z těchto dvou pro mě jednoznačně Redsea, elegantní a moderní masivní vzhled, výborná lumi, nenápadná datumovka s černým podkladem. Miyota je myslím úplně v pohodě na tuto cenovou kategorii. Kovový tah je takový bonus navíc.

U těch dvou obrázků Helsonů se jedná o dva různé typy? Jedny mají bílou datumku, druhé černou, jinak vypadají stejně.

Jo rozdíl je jenom v datumovce, dodávají dle výběru objednávajícího. Z tý Miyoty jsem měl taky strach, ale trochu jsem googlil a myslím, že jediný rozdíl o proti Etě je, že něco tratím při dalším prodeji.
Odesláno

za mna Helson

to cervene more ma rucicky ako na hodinkach z hrackarstva :goof:

To je dobrej postřeh. Hodinky červený moře dělaj ručičky ve dvou variantách, ty mě zase připomínaly ořezaný pastelky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...