xxmikexx Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 To člověk ani snad nemuže věďet že má na ruce jak sou tenké,jinak paradní oblekovky.Holt 2209 dělá svoje no.
xxmikexx Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 To člověk ani snad nemuže věďet že má na ruce jak sou tenké,jinak paradní oblekovky.Holt 2209 dělá svoje no.
Rodkopf Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 pěkný indexy a strojovna já Vám dnes nafotil jedny poljotky, vlastně vympelky Fakt hezke!
petanprim Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2019 Dnešní úlovek na blešáku,pro mně zajímavé Poljoty Automat v nerezovém pouzdře,funkčí,tipnul bych ta 90léta,možná se pletu,stejný tvar pouzdra jak Poljot Remnovky,škoda že ty se nedělaly v nerezovém poudře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xxmikexx Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Tak sem nahodou narazil na tyto Ruske stopky a jen z nostalgie a vzpominek na TV ze zakladky kdy je měl soudruh učitel tak sem si je koupil za 220kč,což je super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
colommbo Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2019 Pěkné, tyhle stopky kdysi odměřovaly čas při hodinách tělocviku snad každému!
mkshort Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2019 Dnešní úlovek na blešáku,pro mně zajímavé Poljoty Automat v nerezovém pouzdře,funkčí,tipnul bych ta 90léta,možná se pletu,stejný tvar pouzdra jak Poljot Remnovky,škoda že ty se nedělaly v nerezovém poudřeTo nejsou devadesatky. To by nebylo Made in USSR. Tohle jsou pravy sovetsky z 80tych. Podle fontu napisu Poljot mozna i konec 70tych.Jsou tu borci, co maj katalogy poljotu podle let. Tak treba to identifikujou presne.Btw man je taky [emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk
Mipa Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 Nový přírůstek z Blešáku - Pojot, 23 kamenů, tenký, dobře jdoucí, akorát ta korunka se mi zdá moc malá vzhledem k vybrání v pouzdře - dost s problémy se natahuje při takto malé korunce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kubo Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2019 To nejsou devadesatky. To by nebylo Made in USSR. Tohle jsou pravy sovetsky z 80tych. Podle fontu napisu Poljot mozna i konec 70tych.Jsou tu borci, co maj katalogy poljotu podle let. Tak treba to identifikujou presne.Btw man je taky [emoji3]Sent from my iPhone using TapatalkTechnicky to môžu byt 90. roky ak ich vyrobili do 26.12.1991. To bola posledná možnosť písať ?Made in USSR?
Kubo Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2019 @shaggy Děkuju, ale jelikož jsem zjistila, že jsou moderní, tak asi líp, že to tak dopadlo, časem se zkusím spíš popídit po nějakých vintážkách...Našťastie, niekto iný teraz ľutuje kúpu
jankoxxx Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2019 Technicky to môžu byt 90. roky ak ich vyrobili do 26.12.1991. To bola posledná možnosť písať ?Made in USSR?uz ich vidim jak hned po zmene menili matrice... to sa fakt na rusov podoba.
AdaMoss Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Tohle mi dneska prinesl tchan. Sice nejdou, ale vypadaj zachovale. Co me trosku mate jsou ty znacky na pouzdre a nozkach. Doposud jsem se nesetkal s tim, ze dynko by bylo nerez a pouzdro zlate. Ale zase nikde neni odloupnute. Je mozne, ze oznacuji jen zlaceni? Nebo dynko neni puvodni? Nevim, tyhle stary vrany, to jsou vzdycky zahady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
colommbo Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Co si z mládí vybavuju tyhle dámský Slavy, byly dycky v tomhle provedení - pouzdro i ten "náramek" se žlutou povrchovou úpravou a dýnko z bílého kovu. O zlato se dle mého soudu nejedná, max. zlacení.
Návštěvník LONGINES Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Mě zase přijde, že Au je prostě Au. Za Au se při zlacení udává(l) i číselný údaj micronů. A není tam někde punc? Může být už skoro neviditelnej, zlato nepatří mezi nejtvrdší kovy a jsou dost používané a minimálně na tom zapínání spony by to zlacení už dávno bylo ta tam... Je to jen můj názor...
Návštěvník tolja Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Odesláno 2. května 2019 (upraveno) Tohle mi dneska prinesl tchan. Sice nejdou, ale vypadaj zachovale. Co me trosku mate jsou ty znacky na pouzdre a nozkach. Doposud jsem se nesetkal s tim, ze dynko by bylo nerez a pouzdro zlate. Ale zase nikde neni odloupnute. Je mozne, ze oznacuji jen zlaceni? Nebo dynko neni puvodni? Nevim, tyhle stary vrany, to jsou vzdycky zahady ádo, tohle opravdu zlato není, neposlouchej teorie šulínů o značkách a použij selský rozum vždyť ty hodinky jsou lehounké jako pírko, jedná se o galvanicky pozlacenou slitinu hliníku, pokud si dobře vzpomínám, být to zlato, tak by to něco vážilo, správně namítáš, že to má nerezové dýnkohodinky s nerezovým dýnkem zlaté nebývají, bicolor to také není, to bývá kombinace oceli s naplátovaným zlatem nebo se zlatými částmi.tyto hodinky jsem jednou měl v kompletním balení s krabičkou a doklady, cena byla v Čajce lehce přes dvě stovky, pokud si to dobře pamatuji a vyjma dýnka, kalibru a plastového sklíčka to bylo vyrobeno z lehké slitiny Upraveno 2. května 2019 uživatelem tolja
AdaMoss Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Odesláno 2. května 2019 Máš recht předsedo. Ta váha mi taky přišla divná. Jelikož mi už od tchána pár zlatých kousků doma přistálo, nedalo mi to a dnes ráno jsem to ještě experimentem ověřil. Naměřená hustota cca 3600kg/m3 čili zlato ani náhodou :-). Každopádně díky za info!
Kubo Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 ??????, ??????! Včera jsem to nestihnul na blsak, ale nechal som sa prehovoriť k secondhandu... no a predstavte si našiel som. Nič moc, ale nešiel som domov s prazdnou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mipa Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Odesláno 14. června 2019 Z "Blešáku" očištěné - méně viděné s orlem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dirk Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Odesláno 22. června 2019 Na žádost z publika přidávám foto leteckých Poljot ze strany průhledného dýnka. Podle mne pěkný letecký s Etou i s vodotěsností 10 AT (z limitované série 500 kusů), takže i potápky? Z "Blešáku" dobrý jako nový. Potkal jsem taky potom tuzemského trhovce, který tyto přiodřené Poljoty nabízel za 10 táců. V cenách ruských hodinek se nevyznám a zdálo se mi to docela dost. Měl jsem již tyto svoje a tak jsem zůstal v klídku.Mám jejich klon od MOLNIE paradoxně kupované ve Švýcarech... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2019 Dnešní bazarový úlovek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se