Jan_Jan_2006 Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2019 Díky za slova chvály!!!
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2020 Tady snad přispívám jen já !!! Tedy, nový úlovek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mkshort Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2020 Chtelo by to asi prejmenovat, nebot bazary, zastavarny a pribuzne uz nikdo nedrancuje... ;-)Spis eBay apod. Sent from my iPhone using Tapatalk
prim-ky Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2020 Škoda jen, že tvůj úlovek není psán azbukou.Primky si už z bazarů v Praze vydrancoval, tak teď skupuješ Ruské.
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 Škoda jen, že tvůj úlovek není psán azbukou.Primky si už z bazarů v Praze vydrancoval, tak teď skupuješ Ruské. Proč škoda?
prim-ky Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 Kdyby byl psán azbukou, tak by třeba Poljoty daroval Sovětský velitel svému kamarádu z ČLA. Nedohledal si, kde byl VÚ 5963 ?
prim-ky Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 Těch Lešan jsem na mapě našel víc.(4)
libor2002 Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 Vojensky Lesany mas jen jedny... a kousek od Prahy, Krhanice/Chrast n.Sazavou.
stenly Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 Tady snad přispívám jen já !!! Tedy, nový úlovek:Moc pěkný věnování!!! Já jsem dneska u Elektry narazil na jedny Pabědy v suti hodinek. K mému překvapení to byl dokonalý stav. Leč ruské hodinky nesbírám, musel jsem je vzít, to je jasné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2020 Moc pěkný věnování!!! Já jsem dneska u Elektry narazil na jedny Pabědy v suti hodinek. K mému překvapení to byl dokonalý stav. Leč ruské hodinky nesbírám, musel jsem je vzít, to je jasné Tak to tedy gratuluji!!!!!!!!!!!Nebál bych se říci, že se jedná o vojenský model někde z počátku padesátých let...
Jan_Jan_2006 Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 (upraveno) Kdyby byl psán azbukou, tak by třeba Poljoty daroval Sovětský velitel svému kamarádu z ČLA.V tomto případě velitel ČSLA věnoval hodinky našemu vysloužilému vojákovi. Upraveno 14. ledna 2020 uživatelem Jan_Jan_2006
Snekofon Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Tak to tedy gratuluji!!!!!!!!!!!Nebál bych se říci, že se jedná o vojenský model někde z počátku padesátých let... Já bych se nebál říci, že se jedná o běžný civilní model, viz. katalog z roku 1953... přeci jen se v dané době v Nové Městě teprve škrábali za uchem...takže na našem trhu asi byly Pobědy jedna z mála variant... každopádně je to krásný kousek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Já bych se nebál říci, že se jedná o běžný civilní model, viz. katalog z roku 1953... přeci jen se v dané době v Nové Městě teprve škrábali za uchem...takže na našem trhu asi byly Pobědy jedna z mála variant... každopádně je to krásný kousek... Určitě tento model nosil také nějaký voják. Tudíž, vojenské hodinky...
odjinud Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2020 Pobedy MVS (majetek vojenske spravy) existovaly. Slo ale zrejme o uplne normalnk pobedy, kterym se bud na dynko vyrylo to klasicke Majetek vojenske spravy a cislo (stejne jako na leteckych longinech, lemaniich a eternach) NEBO se na cifernik dotiskl znak (zkrizene mece) a cislo. Jedno takove dynko mam, bylo na blesaku v krabici od bot plne techto pobed (!), ovsem jen jedno a hodinky s potistenym cifrem tam nebyly vubec (dukladne prohrabano). Takze nevim k jakym pobedam bylo, myslim, ze ale vsechny byly klasicke bile s zlatymi ruckami. Jinak jsem si vsiml, ze ve filmu "Copak je to za vojaka?" je jeste ma na ruce ten kapitan, co ho hraje Roden. No a to jsou 80ty leta...
stenly Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2020 Pánové, tak jsem do těch hodinek vlezl a jsou z roku 1954. Udělal jsem pár fotek, tak snad to nikomu nebude vadit, že to dávám právě sem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se