Bebin Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Odesláno 28. září 2011 Tak tohle jsem opravdu nečekal. Kontaktuji svého zlatníka a pobavím se s ním, co by se stím dalo udělat. Mockrát díky za ochotu.
Návštěvník tolja Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 Atypický osmidenní Maják. V tomhle provedení jsem ho ještě neviděl, tak jsem ho musel koupit. Docela jsem se pronesl.
Jarda_Prim Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Včera jsem navštívil jeden bazárek v Plzni a hle, co se podařilo ulovit. Parádní zlacené VOLNY s mikroregulací ve velmi slušném stavu. Dokonce mají i "volny" na ciferníku. Přeleštím sklíčko a budou fajnové. No nekup to.
Chosé24 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Odesláno 16. února 2012 Včera jsem navštívil jeden bazárek v Plzni a hle, co se podařilo ulovit. Parádní zlacené VOLNY s mikroregulací ve velmi slušném stavu. Dokonce mají i "volny" na ciferníku. Přeleštím sklíčko a budou fajnové. No nekup to. Hezký stav. Ani to těsnění není moc scvrklé jak maj ruské hod. ve zvyku i originál ruské stéžejky které vždy raději přeštípnu. Ale stav pouzdro i čís. 1 A.Zdar
Jarda_Prim Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 Hezký stav. Ani to těsnění není moc scvrklé jak maj ruské hod. ve zvyku i originál ruské stéžejky které vždy raději přeštípnu. Ale stav pouzdro i čís. 1 A.Zdar Díky za pochvalu, ty stěžejky normálně fungujou. Jen by mne zajímalo, jak je to s vodotěsností obecně takovýchle hodinek - po tolika letech. A ani jsem nenašel těsnění kolem korunky. Raději jsem je ve vodě nezkoušel.
Chosé24 Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Odesláno 19. února 2012 Díky za pochvalu, ty stěžejky normálně fungujou. Jen by mne zajímalo, jak je to s vodotěsností obecně takovýchle hodinek - po tolika letech. A ani jsem nenašel těsnění kolem korunky. Raději jsem je ve vodě nezkoušel. S tím zkoušením jsi udělal nejlepší cos mohl t.j. nezkoušet hi.Novou vodot. korunku /orig. jistě seženeš/ ,nové sklo 40 ká nezabije, staré nemusí už dobře držet tvar a do vody bych neriskoval alespon budou určitě prachotěsné. Zdar
Jarda_Prim Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Odesláno 20. února 2012 S tím zkoušením jsi udělal nejlepší cos mohl t.j. nezkoušet hi.Novou vodot. korunku /orig. jistě seženeš/ ,nové sklo 40 ká nezabije, staré nemusí už dobře držet tvar a do vody bych neriskoval alespon budou určitě prachotěsné. Zdar Díky za postřehy a rady, vodě se vyhýbám. Jinak prachotěsné asi dosud budou, ve strojku a pod sklíčkem je docela čisto. J.
Návštěvník tolja Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 Jeden chronometr VOLNA z Čistopolu, vlastně z antiku..
Jarda_Prim Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 (upraveno) Jeden chronometr VOLNA z Čistopolu, vlastně z antiku..ty jsou parádní, jaký je v nich strojek? Upraveno 25. listopadu 2015 uživatelem filo-boxer
padza1 Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Tak se mi podařilo sehnat jedny z mých "vysněných". Jsou to docela zachovalé Sportivnye :-) fotka zatím jen od prodejce, ještě je doma nemám, ale snad brzy budou
Návštěvník tolja Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 ty jsou parádní, jaký je v nich strojek? Vostok 2809 v bílé verzi.
Jarda_Prim Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Vostok 2809 v bílé verzi. Mám jedny velice podobné Pobedy, ale tluče v nich nejspíš 2608. Dík za info.
odjinud Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 padza - ty vypadají dobře, koupil bych je už jen kvůli tomu obrázku. To by se měli výrobci dnešních sportovních hodinek podívat, jak to šlo tehdy.... .-) žádný G-Shocky atd.
odjinud Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 (upraveno) Pánové, měl bych možný hloupý dotaz - je někde seznam jakýchsi "top ten" sovětských hodinek, po kterých se má cenu pídit? Ideálně ne rusky...( a nebo i jo ale s hodně obrázky:-)) Pominu Šturmanskie Gagarina i Remka a Strely s chronografem (to je co tak znám), co ještě má cenu. Ptám se, že jsem dneska viděl v jednom bazárku cca 10 slušných sovětských hodinek z cca 70-80. let, cenově bohužel ne po stovce abych je vzal všechny, a rád bych si nějaký ze srandy vzal. On ten design je celkem masakr... a day&date v azbuce je celkem cool :-) edit: nebo jestli se dá říct, která ze značek je ta "lepší" Upraveno 4. dubna 2012 uživatelem odjinud
odjinud Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Měli tam třeba tohle, za nějakých 700Kč. Má to tu cenu?
Petr_P Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Pánové, měl bych možný hloupý dotaz - je někde seznam jakýchsi "top ten" sovětských hodinek, po kterých se má cenu pídit? Ideálně ne rusky...( a nebo i jo ale s hodně obrázky:-))Pokud ti nevadí, že je to anglicky, tak zkus tento ad-hoc seznam Marka Gordona, asi největší žijící sběratelké kapacity. Ale pozor, ve fotbale bych tu náročnost přirovnal k Lize mistrů UEFA a on je pak něco jako Lionel Messi / FC Barcelona.
odjinud Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2012 Petře, díky. S tou "vyšší ligou" máš ale pravdu, to je jako shánět tady "ruský orlíky". :-) To je asi pro nás na nic.No, net je velkej, zkusím pohledat a ev. se i podělit o nějaký ten seznámek.
Rudina Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2012 Už jsem na to také koukal, a pěkně ti děkuji , to si mě manželka zase moc neužije
Rudykopalsson Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2012 vám fungujou obrázky v tom odkazu, chtěl jsem se trošku vzdělat a prd...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se