little_w Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 mimochodem, kdyby nekdo nahodou narazil nekde na blesaku na ten popelnik z Poldovky, ze mi jeden vezmete? ;-)
Bob Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Ja ti ho budu Franto pujcovat, vic udelat nemuzu :-)
little_w Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Nebudte chrti ;-) U vas se to sezene spis nez tu.
Návštěvník Kamil Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Kluci, kdyby jste mi meli poradit opravdu chutove i obecne dobry doutnik od Oliva, co by to bylo?? A už jsi zkusil Partagas?
Bullet Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Mam doma jeden, ale jeste jsem ho neotestoval (myslim, ze je to Partagas Mille Fleurs)....je to Kuba, jedna z nejznamejsich, takze verim, ze bude skvelej
little_w Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 ty Partagas c. 2, myslis tyhle, Kamile?
Bob Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Partagas C No.3 byl myslenej ten na treti fotce od shora v prispevku od m.n. ...
Bob Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Zakurovani noveho popelniku, diky Radku :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gas Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 mladenci, budu ted objednavat Olivu V, pokud neco chcete vzit, tak do SZ, cena vyjimecna
m.n. Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Budeš brát i něco jiného z tvého vinotékového portfolia? Oliv mám ještě dost...
Bob Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 (upraveno) Jo neco jinyho bych taky vzal (jen Kubu) :-)Kdyz jsme u tech doutniku, mate nekdo zkusenost s Por Larranaga Panatelas? Ma to smysl? Jako doutnik na 20-30 minut kdyz neni cas ... Upraveno 6. května 2014 uživatelem Bob123
gas Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 muze byt partagas, montecristo, bolivar, atd., piste SZ
FraK Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Já měl Por Larrangu už si nepamatuji velkost (asi Corona) na doporučení od Kamila a byla úplně super. Já bych Panatelu tedy bral do práce. Pokud bys je bral, tak si jich pár vezmu s tebou, pokud to bude možné.
Tikal Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Nemáš zač, ten Ramon Allones byl skvělý, takže děkuji já
Bob Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 Jdu na to :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Odesláno 8. května 2014 Z Dubaje :-) Bohuzel mam uz jen asi jeden
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se