FraK Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Proc myslis Berte, ze ty Cohiby v prodejnim vlakne jsou fejky? Krabici od originalu jsem nikdy nevidel, tak netusim, jak ma vypadat. Cohiba neni ma oblibena znacka, ale Ringy na prvni pohled vypadaji solidne. Zlata je zlata, nejen zluta. Taky jsem na krabici zahledl neco jako ty kubansky kolky nebo co tam lepi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 (upraveno) No jestli neni kolek nalepenej na dreveny krabici tak je to fik, a to co pise ze v krame stoji Cohiba esplendido 10 eur je taky kravina, bude stat cca 18-19 CUC coz je cca 400 KcRealna hodnota techto "no name" Kubanskych doutniku je neco okolo 100 Kc/ks - kdyz se sundaji ringy a riskne se urcity procento spatnych kusu ktere se vyhodi (cca 5 % jich netahne nebo divne smrdi) Upraveno 29. listopadu 2014 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Tvl Tome "sex s cikánkou" :-) Kam na to chodíš? Doutník vypadá na první pohled pěkně. Já jsem ještě žádný NUB neměl. Taky ho musím někdy prubnout. Aspoň se pak dovím, jaký to je mít sex s cikánkou.Ty slovni obraty jsem pochytil od Tebe Franto... :-) Na tech Cohibach by mel byt hologram na kazdem doutniku, ale urcite reknou vice ostatni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Na tech Cohibach by mel byt hologram na kazdem doutniku...??? Jinak originální Cohiba box má zespodu vždy datum výroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 (upraveno) Infividualni hologramy maj co vim Behike a Piramide, esplendido a siglo VI neKazdopadne i na tech ilustracnich fotkach c siglo jsou fiky, jak jsou ty ringy u siglo krivy? To by u origo nikdy nebylo, ty esplendida budou asi ok - ale zase je to fotka z netu, proc asi ... Upraveno 29. listopadu 2014 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Jsem nasranej, protože obsáhlý příspěvek mi nešel vložit. Takže teď ve zkratce: Ringy nalepeny křivě a výškově nestejně. Kolek volně ložen v krabici, místo nalepen na ní. Stuha bez nápisu. Krabice špatně a rozdílně od originálu udělaná. Vnitřní balicí papír pomačkán, i když k tomu při rozbalování není důvod, možná už tedy z výroby. Jen tak na okraj: kolik z Vás by prohlásilo, že doutníkům nerozumí, investovalo do nich pár tisíc, a pak je druhý den po návratu z výletu nabídlo k prodeji? Mám snad na hlavě rolničky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 (upraveno) Mozna mas, nahod selfie :-) Upraveno 29. listopadu 2014 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 ... nahod selfie :-)Dneska nemůže. Že vůbec otvíral noťas, se divím. K té chuti. Nedávno jsem dostal zbytek Cohiba faků i s krabičkou a byly horší než Credita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 V pohodě. První hvězda už vyšla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Jen tak na okraj: kolik z Vás by prohlásilo, že doutníkům nerozumí, investovalo do nich pár tisíc, a pak je druhý den po návratu z výletu nabídlo k prodeji? Mám snad na hlavě rolničky?to je normální tunel já bych mu dal ban aš sčerná . hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 (upraveno) Bud at nahodi realny foto at se alespon zasmejeme, nebo at to vlakno rovnou zamkne. Jestli ho bude za nej zamykat moderator tak at ho zamkne s bananem v ruce :-)))Koukal jsem se na svoji fotku a spejle v usich nemam, tak at ze mne laskave nedela jitrnici ... Upraveno 29. listopadu 2014 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 (upraveno) Je vidět jenom jedno ucho, a to ještě jen z menší části. Jsi si zcela jist? :-) Upraveno 29. listopadu 2014 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Bert: ta tisícová investice je taky otázka. Naposled jsem byl na Kubě v 2009 a to se krabice Esplendidos na ulici prodávala za 40-50 baků. Že by kucí vopálený tolik podražili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 (upraveno) No prave ze se bavime o oficialnich cenach - pokud to chce prodavat dal na gentlemanskem foru ... Je jasny ze na ulici dal jak rikas 2-3 tisice za obe krabice Upraveno 29. listopadu 2014 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Že je koupil na ulici v domnění, že jsou košer, to by bylo ok. Ale ta cenová politika je trochu voblož :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Stejný názor, jako Bob. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 PŘESUN: Vyuziju tydle kauzicky a zeptam se odborniku, kde U Fidela koupit za dobrou cenu nefake? Zkusenost s fake mam uz za sebou z minulyho roku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Bud at nahodi realny foto ..... a spejle v usich nemam, tak at ze mne laskave nedela jitrnici ... Bobe ty to pleteš. To jsou reálná fota, jen poslední obrázek není. A ty špejle jsem minule viděl, teď ses vzal tak šikovně, že jen nejsou poznat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 (upraveno) ??? Jinak originální Cohiba box má zespodu vždy datum výroby.Bob uz na hologramy odpovedel, ja se omlouvam za kuse informace, nicmene vice jsem nevedel, takze diky Bode doplneni.. Upraveno 29. listopadu 2014 uživatelem cikinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Kdyz se tu resi ta Kuba ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se