Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Proc myslis Berte, ze ty Cohiby v prodejnim vlakne jsou fejky? Krabici od originalu jsem nikdy nevidel, tak netusim, jak ma vypadat. Cohiba neni ma oblibena znacka, ale Ringy na prvni pohled vypadaji solidne. Zlata je zlata, nejen zluta. Taky jsem na krabici zahledl neco jako ty kubansky kolky nebo co tam lepi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jestli neni kolek nalepenej na dreveny krabici tak je to fik, a to co pise ze v krame stoji Cohiba esplendido 10 eur je taky kravina, bude stat cca 18-19 CUC coz je cca 400 Kc

Realna hodnota techto "no name" Kubanskych doutniku je neco okolo 100 Kc/ks - kdyz se sundaji ringy a riskne se urcity procento spatnych kusu ktere se vyhodi (cca 5 % jich netahne nebo divne smrdi)

Upraveno uživatelem Bob123
Odkaz ke komentáři

Tvl Tome "sex s cikánkou" :-) Kam na to chodíš? Doutník vypadá na první pohled pěkně. Já jsem ještě žádný NUB neměl. Taky ho musím někdy prubnout. Aspoň se pak dovím, jaký to je mít sex s cikánkou.

Ty slovni obraty jsem pochytil od Tebe Franto... :-)

Na tech Cohibach by mel byt hologram na kazdem doutniku, ale urcite reknou vice ostatni...

Odkaz ke komentáři

Infividualni hologramy maj co vim Behike a Piramide, esplendido a siglo VI ne

Kazdopadne i na tech ilustracnich fotkach c siglo jsou fiky, jak jsou ty ringy u siglo krivy? To by u origo nikdy nebylo, ty esplendida budou asi ok - ale zase je to fotka z netu, proc asi ...

Odkaz ke komentáři

Jsem nasranej, protože obsáhlý příspěvek mi nešel vložit. Takže teď ve zkratce: Ringy nalepeny křivě a výškově nestejně. Kolek volně ložen v krabici, místo nalepen na ní. Stuha bez nápisu. Krabice špatně a rozdílně od originálu udělaná. Vnitřní balicí papír pomačkán, i když k tomu při rozbalování není důvod, možná už tedy z výroby.

Jen tak na okraj: kolik z Vás by prohlásilo, že doutníkům nerozumí, investovalo do nich pár tisíc, a pak je druhý den po návratu z výletu nabídlo k prodeji? Mám snad na hlavě rolničky?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Jen tak na okraj: kolik z Vás by prohlásilo, že doutníkům nerozumí, investovalo do nich pár tisíc, a pak je druhý den po návratu z výletu nabídlo k prodeji? Mám snad na hlavě rolničky?

to je normální tunel :) 

já bych mu dal ban aš sčerná . hehe

Odkaz ke komentáři

Bud at nahodi realny foto at se alespon zasmejeme, nebo at to vlakno rovnou zamkne. Jestli ho bude za nej zamykat moderator tak at ho zamkne s bananem v ruce :-)))

Koukal jsem se na svoji fotku a spejle v usich nemam, tak at ze mne laskave nedela jitrnici ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Bud at nahodi realny foto ..... a spejle v usich nemam, tak at ze mne laskave nedela jitrnici ...

Bobe ty to pleteš. To jsou reálná fota, jen poslední obrázek není. A ty špejle jsem minule viděl, teď ses vzal tak šikovně, že jen nejsou poznat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...