Frantik Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Zdar Frantiku, tebe sem taky neslyšel ty stará vojno! Jsem rád že jsi to dopracoval na "vrchniho prudiče" :-DDiky, se snažím držet krok s dobou :-) Vítej zpět!
midloch Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Lepší je upřený pohled do očí a pak pořádná na koule to funguje na 100% Jinak YPO ty jsi taky taková stará garda, jsem rád že se to tu drží, vzpomínám na všechny ty plamené diskuze ještě na starým fóru, jo to byly tehdy časy
Bob Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 No slusny tema :-)Kazdopadne jsme mohli zkusit kozu ...
Návštěvník YPO Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Lepší je upřený pohled do očí a pak pořádná na koule to funguje na 100% Jinak YPO ty jsi taky taková stará garda, jsem rád že se to tu drží, vzpomínám na všechny ty plamené diskuze ještě na starým fóru, jo to byly tehdy časy já sem tady ze setrvačnosti, takříkajíc na dojezdu ..... každopádně se du ponořit do těch tvejch filmů .... to by mně mohlo na chvilku rozptýlit
Bob Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Dneska detox, ale zitra kdyby jste nekdo mel pres den cas tak budeme cca od 14 hodin s Kamilem na doutniku v Dejvicich, fotoreportaz bude nasledovat :-)
Bob Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Prvni oficielni Costa sampler :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gas Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Dnes došla Kuba, teď ještě Bob Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Krasa, jeden z mych Top 5 :-)Akorat proc ta krabice v levo ma ty ringy tak na krivo? Asi s tim nekdo manipuloval
gas Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Ta jedna je preskladana. Musím pořešit Olivy, ozvu se v týdnu.
ava Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Krasa, jeden z mych Top 5 :-)Akorat proc ta krabice v levo ma ty ringy tak na krivo? Asi s tim nekdo manipuloval Že by více karibského rumu?
Návštěvník Kamil Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Tak teď jsem to tady zase promazal trochu já a vrátil příspěvky, které se mi nezdají závadné. Midlocha rádi vidíme a příště ho naučíme kouřit doutníky. K tématu:Výše vyfocený průřez Costa doutníky budu ochutnávat a průběžně podávat hlášení. Costa Corona jsem zpopelnil hned v tom baru a za ty prachy je to výborná záležitost. Opravdu zemitá, ale ne nepříjemná chuť, konstantní hoření, slušná produkce kouře. Dokonce ke konci trochu přidával, začátečníkům doporučuji odložit poslední 1/3 až 1/4. Sílu bych dal díky tomu konci 6/10. Dnes jsem měl Costa Super Robusto, byl slabší, takže souhlasím s 5/10. Chuť dokonce méně výrazná, jemnější i tak tabáková a ne jako seno. Konstrukce, tah a hoření na jedničku. Celkově bych Costa doutníky doporučil nejenom začátečníkům, je to vyvážená slabší tabáková chuť, nezamávají s vámi a nejsou špatné. Není to sice nějaká extratřída nebo vymazlená kubánská limitka, ale na běžné kouření vřele doporučuji. Rozhodně lepší než jinde nabízené doutníky střední kategorie a ceny.
prischera Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Večerní radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 co vy mate stale s tymi hodinkami ? fakt nechapu ....
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 prischera: pekny vecer! ja som dnes ani nefotil, ale vecer bol tiez zadymeny!
Tikal Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 já kašlu jako kůň a doutník ani dýmku jsem týden nehulil... prostě bída, ale ten sampler Costa je fakt vymazlený
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 já kašlu jako kůň a doutník ani dýmku jsem týden nehulil... prostě bída, ale ten sampler Costa je fakt vymazlený tak drzim palce, aby si sa zotavil a potom upresnime datum dalsej akcie!
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Jinak co se týká srazů, tak já dávám jenom čt,pá a občas víkend.tak ked pises ze stvrtok, piatok, tak navrhujem buduci tyzden si oznacme stvrtok cca 18.00 ONE Cafe a podla reakcii prinajhorsom to upravime na piatok ten isty cas. Dovtedy budes fit a mame aj dost casu sa zorganizovat! Robert na prinesie super material a ja sa postaram o kafe!Ked sa to tam chyti a budeme spokojny, tak viem vytvorit urcitu klubovu platformu a zlavu na jedlo cca 10 percent.
Bob Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 (upraveno) já kašlu jako kůň a doutník ani dýmku jsem týden nehulil... prostě bída, ale ten sampler Costa je fakt vymazlený to jsou moje samplery vole :-) nechci aby se plati nesmysl za obal tak je to jednoduchy a platis jen obal ...Pristi ctvrtek zatim ok Upraveno 5. března 2015 uživatelem Bob
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se