Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Máš ho v mém příspěvku, který jsi citoval. Ty jsi asi ve škole nedával moc pozor.. :D

Návštěvník Kamil
Odesláno

..... Petit nebo Marevas (což je vlastně klasická Corona) to téměř dokonale splňují.

Nabyl jsem dojmu,že máš nějaké konkrétní na mysli.V Tvém linku to vyhodí celou nabídku Costy,nic konkrétního.

Taky si přečti můj další příspěvek. Já se z tebe picnu. Ptáš se a mluvíš o věcech, které jsem už předtím psal. :(

Odesláno

jak ti chutnaju TE-AMO  ?   ja skusil vsetky verzie a vsetko sedivy priemer ....   :lol2:

Odesláno

Tak pánové, tohle by jste měli zkusit. Cca 40 minut a na konci tak dobrej, že mi málem uhořely prsty. Nádhernej voňavej dým a perfektní tah.

Ten samozřejmě známe, je báječnej :)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

jak ti chutnaju TE-AMO  ?   ja skusil vsetky verzie a vsetko sedivy priemer ....   :lol2:

je to darek, takze no comment :lol2:

Odesláno

Tak pánové, tohle by jste měli zkusit. Cca 40 minut a na konci tak dobrej, že mi málem uhořely prsty. Nádhernej voňavej dým a perfektní tah.

Je takový no dětský ,měli jej nechat trochu dorůst :-) 

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Dárek nebudu komentovat :bangin:

tak to je spravne!

a este k teme - dufam, ze na zraze si este raz na tento vyznacny den dame panaka!

:cheers:

Odesláno

prvy termin co si vypisal  bol super  :cheers:  ,   ten dalsi uz bohuzial nie....   30.4. ma maly  1.rok   a  29.4. musim vecer pre babicku na hlavne nadrazi .....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...