varjag Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Jo, posledni belicoa odesli dnes. Problem je ze je nema ani velkoobchod. Budou jeste posledni belicoso co jsme tam vyskrabli a nejaky krabice short robusto. Robusto uz bohuzel ne, proste je prestali dodavat:-( Dalsi postup se jeste bude resit. Az budou belicosa a shorty, bude to tam hned videt, po vikendu by meli byt naskladneny, pokud nekdo chce. Jo, ten preklad je vtipnej;-) Poskytovatel neni z CR, proto ty renonci v autoprekladu. Ja mu to reknu :-)))
bohus76 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Jsou super, fakt je to o dost dal nez predchozi produkce Costy. Costa Platinum je jemnejsi s tony cokolady, uvnitr je to 100% Jalapa Valley, jen krycí list je top grade Habano z Ekvádoru El Viejo Continente je o chloupek silnejsi, ma 2 ligera a je to prurez celou Nikaraguou - Jalapa, Condega a Esteli. Jeho chutovy profil je trochu vyraznejsi a korenenejsi, ale jen lehce, tak akorat :-)Za me prijemne prekvapeni, o dost lepsi nez to co jsme kourili ve fabrice. Oboje bude dostupne v Rijnu + koncem roku bude specialni "Prague" edition - limitka, blend z Costy Platinum a uvnitr misto Ligera bude Latakie.Tikal a Bert meli testovaci vzorek, vic jich nemam :-)Tak to jsou dobré zprávy.Budou i klasické Costa platinum s Ligerem ? /latakii nějak nemusím ,no/.
Bob Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Jasny, nejdriv klasika, pozdeji bude i Latakie
Návštěvník Kamil Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Jeden jsem uškudlil z prezentace, jde se na něj. A chilli rostou jak z vody. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 zavidim, ja mam rymicku, lezim a kdybych si dal doutnik tak vyplivnu prudusky :-(
Návštěvník Kamil Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Hm, to máš blbý. Tak to si asi pak budu muset dát ještě El viejo Continente, aby ti to nebylo líto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Asi stárnu, dnes jsem se vzbudil v nekřesťanskou hodinu, už před osmou. Takže ranní pohoda s Manuel Alonso. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
varjag Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Vzhledem k dotazum, pokud by nekdo mel zajem vyzkouset Castro short robusto nebo belicoso, jsou uz opet na Cabrones.cz k dispozici, i kdyz v omezenem mnozstvi. Robusta za puvodni cenu uz bohuzel nebudou, minimalne v dohledne dobe. Ahoj, pekny vikend preju, a mam opravdu pekny, winsurfing na mori a pestre kurivo na tyden... ;-))) M. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 To je zakladni rada od Drew Estate, neco kolem 90,- Je to spis na takovy nenarocny koureni pri praci :-)
little_w Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Bobe, dneska v poledne jsem zpopelnil San Lotano Oval Maduro cos mi poslal. Malem jsem si spalil prsty, kouril jsem to do posledni chvile, co to slo udrzet. :-) Vyborna vec. Dekuji!
Bob Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Za malo :-)Je to slusny maduro Ja ted po dlouhy dobe Liga Privada No.9 Toro, je to super :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Odesláno 5. září 2016 Tak jsem dal dnes Castro Belicoso, hoří pěkně, popel drží středně dobře, ale chuťově z toho nejsem odvázanej. Nechám je odležet v humidoru a uvidím.
huhu4d Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Ja som dnes dal ligu privada no9 od Boba a je to super kurivo. Konstrukcia bezchybna, horenie tiez. Chut prijemna. Akurat mi to trvalo skoro 2 hodiny kym som ho finishol.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Ten popelník mě baví, kdes ho koupil?
huhu4d Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Asi na amazone. Hladaj travel cigar ashtray Sent from my SM-T800 using Tapatalk
Návštěvník Kamil Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Jo Amazon... houby... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tohle je jiná káva... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se