Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo, posledni belicoa odesli dnes. Problem je ze je nema ani velkoobchod. Budou jeste posledni belicoso co jsme tam vyskrabli a nejaky krabice short robusto. Robusto uz bohuzel ne, proste je prestali dodavat:-( Dalsi postup se jeste bude resit. Az budou belicosa a shorty, bude to tam hned videt, po vikendu by meli byt naskladneny, pokud nekdo chce.

Jo, ten preklad je vtipnej;-) Poskytovatel neni z CR, proto ty renonci v autoprekladu. Ja mu to reknu :-)))

Odesláno

Jsou super, fakt je to o dost dal nez predchozi produkce Costy.

Costa Platinum je jemnejsi s tony cokolady, uvnitr je to 100% Jalapa Valley, jen krycí list je top grade Habano z Ekvádoru 

El Viejo Continente je o chloupek silnejsi, ma 2 ligera a je to prurez celou Nikaraguou - Jalapa, Condega a Esteli. Jeho chutovy profil je trochu vyraznejsi a korenenejsi, ale jen lehce, tak akorat :-)

Za me prijemne prekvapeni, o dost lepsi nez to co jsme kourili ve fabrice.

Oboje bude dostupne v Rijnu + koncem roku bude specialni "Prague" edition - limitka, blend z Costy Platinum a uvnitr misto Ligera bude Latakie.

Tikal a Bert meli testovaci vzorek, vic jich nemam :-)

Tak to jsou dobré zprávy.Budou i klasické Costa platinum s Ligerem ? /latakii nějak nemusím ,no/.

Odesláno

Vzhledem k dotazum, pokud by nekdo mel zajem vyzkouset Castro short robusto nebo belicoso, jsou uz opet na Cabrones.cz k dispozici, i kdyz v omezenem mnozstvi. Robusta za puvodni cenu uz bohuzel nebudou, minimalne v dohledne dobe.

Ahoj, pekny vikend preju, a mam opravdu pekny, winsurfing na mori a pestre kurivo na tyden... ;-)))

M.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Bobe, dneska v poledne jsem zpopelnil San Lotano Oval Maduro cos mi poslal. Malem jsem si spalil prsty, kouril jsem to do posledni chvile, co to slo udrzet. :-) Vyborna vec. Dekuji!

Odesláno

Tak jsem dal dnes Castro Belicoso, hoří pěkně, popel drží středně dobře, ale chuťově z toho nejsem odvázanej. Nechám je odležet v humidoru a uvidím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...