Lobber Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 Teď ti opět děkuji…. Děkuji, že mi názorně ukazuješ a potvrzuješ, že jsem zvolil nejlepší životní styl …. Mám klid…. Nikdo mi neříká, že dnes nemám chuť na doutník a že si kmenu opravdu nedám 4 panáky …. A že ho budu kouřit o hodinu míň, jelikož je mi venku zima a …… No vždyť víme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 Před hodinou, roger11 napsal: Dnešní info z doutníky Praha. Cohiba chystá zdražení o cca 150% a Trinidad prý také. Prý to koupili nějací Číňani... Cohibu nekouřím a neřeším ( jestli jsem měl za celou éru 10ks tak je to moc ) …. Trinidad mne mrzí …. Ale asi taky až tak moc netrápí . i když bych lhal že mi nechutnají - Ale v cuba produkci mám jiné favority …. Jen mne sere ( a doufám, že se to nestane u mých oblíbenců ) ( a klidně mne za názor linčujte ), že to žluté plémě zaplavuje svět už skoro ve všech segmentech a tradice a rodinné firmy jdou mimo hru ( ZLATÝ STARÝ ČASY ) … Ale co si budeme povídat …. Když něco budeme chtít, ani cenovka nás asi neodradí …. Jen se tedy bojím aby to nebyl krok k vyšší globální produkci padělků … I když u tamních ověřených obchodů s tímto problém nebude …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 Je to jednoduchy, v Hong Kongu stoji Cohiba o tech 150% vic nez v EU, Habanos se rozhodl odstranit prostrednika, protoze kseftari ve velkym vykupovali Cohiby v EU a strileli je v Hong kongu a Cine za trzni ceny. Ted si Habanos urve pro sebe ten jejich profit, vysledek bude ze tech Cohib bude tady cim dal tim min a pocet fake doutniku bude umerne tomu stoupat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Bobe, asi teď napíšu něco špatně … když tak mě oprav… Ale dle tvých slov, mě to teda spíš ale přijde, že se udělá jeden “výhradní” prodejce …. Skupina v tomto případě dejme tomu čínská mafie, která si prostřednictvím fin. prostředků zajistí odkup veškeré produkce Habanos a následně sama rozhodne kam, co a asi hlavně za kolik bude rozesílat …. Tak že, vše zůstane v rukou v jakých má …. Jen se budeme doprošovat a tučně platit opět Číně . A tratit budou státy ostatní …. Ona je v tom tedy nějaká změna ??? Spíš si víc nahrabou kapsy ne …. A Habanos bude ve stejné situaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Davídek doutníček od Kamaráda je parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Lobber: no ta skupina prekupniku to uz nebude mit kde koupit. Takze Habanos to proda do ciny naprimo. Habanos sezere rozdil v marzi a Evropa ho evidentne nezajima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 V postatě Cohibu jsem jako doutníky zavrhnul, nedává to smysl ani to není chuťově žádný zázrak, co jsem taky koupil a z Kuby kouřím jiné značky. Když už padělky Cohiby prodávají zavedení prodejci, tak to nemá smysl řešit a rád přenechám produkty Cohiby dálnému východu. Obecně jsem si v zahraničí pochutnal na některých doutnících více než u nás, netuším, čím to je.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 Bobe : no, ještě že fakt tyhle značky jdou mimo mne :0) Ale stejně to spěje do záhub…. A aby si člověk dělal železný zásoby co se tyče tabáku oblíbeného tabáku …. A je jedno, jestli cigaretového ( díky nesmyslnému přechodu na E-sr**ky, dýmkového ( což už je naštěstí za mnou ) tak teď raději i doutníkového … A abych nebyl furt ten lesní muž 🫣 Tak pro kolegu Mat-a jedna ze zahrádky hezký i když sychravý víkend chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 Tak na druhou stranu, pravidelny kuraci doutniku nejedou jen Cohiby. To je spis takova pozerska znacka. Kdyz jsem jeste kouril Kubu tak jsem jel stejne Partagasy, Upmany a Hoyo a ostatni. Tam se cena zmenila tak v mezich ocekavaneho narustu. Hlavne ze je jeste co kourit. Dalsi zlom v cenach prijde v 2024 s prichodem track and trace, tam se da cekat plosny narust cen 10-20% u vseho. Do toho by mohli jeste zvednout spotrebni dan a bylo by vymalovano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 Když vidím růst všeho 30-70% za poslední rok, tak nějakých 20-30% u doutníků je pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 před 2 hodinami, Lobber napsal: Bobe : no, ještě že fakt tyhle značky jdou mimo mne :0) Ale stejně to spěje do záhub…. A aby si člověk dělal železný zásoby co se tyče tabáku oblíbeného tabáku …. A je jedno, jestli cigaretového ( díky nesmyslnému přechodu na E-sr**ky, dýmkového ( což už je naštěstí za mnou ) tak teď raději i doutníkového … A abych nebyl furt ten lesní muž 🫣 Tak pro kolegu Mat-a jedna ze zahrádky hezký i když sychravý víkend chlapci Krásně se máš příteli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 Hezký večer všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 (upraveno) Josef01 : Přesně ….. jak píšeš a jak jsem psal výše …. Když budeme chtít kouřit svou značku, tak nás ani cenovka neodradí …. Mates…. Pozval bych tě aby jsi se měl taky krásně …. Ale v tomto případě, fakt ale nevím, no nevím …. edit: teď koukám …. V pozadí ….. co si vlastně stěžuješ …. Vyžeň hlavu rodiny …. A švihej Upraveno 4. června 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 před 9 minutami, Lobber napsal: Josef01 : Přesně ….. jak píšeš a jak jsem psal výše …. Když budeme chtít kouřit svou značku, tak nás ani cenovka neodradí …. Mates…. Pozval bych tě aby jsi se měl taky krásně …. Ale v tomto případě, fakt ale nevím, no nevím …. edit: teď koukám …. V pozadí ….. co si vlastně stěžuješ …. Vyžeň hlavu rodiny …. A švihej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 Před hodinou, MAT71 napsal: Hezký večer všem... A já se též přidám ke Tvému přání.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 před 3 minutami, Bakouš napsal: A já se též přidám ke Tvému přání.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Nedělní dopoledne jak se patří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Malaver Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 I nedělní podvečer stojí za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 před 2 hodinami, Dr.Malaver napsal: I nedělní podvečer stojí za to. Svatá pravda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Hezký večer pánové... Trocha tabáku po náročném pondělí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se