Josef01 Odesláno sobota v 06:59 Nahlásit Odesláno sobota v 06:59 Já jsem si dal tenhle malej doutníček na test a kupodivu dobrý, protože u nás Cohiba stojí za vyliž, vozí sem odpad a ne kvalitní doutníky. https://www.cigar-point.cz/cohiba-siglo-i/
vwtyp11 Odesláno neděle v 02:00 Nahlásit Odesláno neděle v 02:00 V 3. 4. 2026 v 22:41, vaba napsal: Kde se dají sehnat, zde v CZ,neba nákup venku? Díky Dlouho a pravidelně kupuji v Německu, s dostupnosti - klesající- kvalitní Kuby, se dá říci, že kupuji i v CH a třeba Portugalsku, a poslední úlovek partagas culebras jsem, světe div se, provedl v Bělehradě na letišti, kde se bez povšimnutí v humidoru „povalovalo“ několik boxů, tohoto v Německu 6let nedostupného zboží…
Josef01 Odesláno neděle v 07:01 Nahlásit Odesláno neděle v 07:01 (upraveno) Cohiba má specifickou chuť, lituju ty kuřáky, kteří na ní byli "závislí". Já si jednou za půl roku koupím krabici Davidoff Royal Release Robusto, v Německu neví, co by si za to řekli (klidně 1100 EUR) u nás minulý rok cca 15-16 tis. Kč, letos koukám už zdražili. Upraveno neděle v 07:12 uživatelem Josef01
Lobber Odesláno neděle v 07:20 Nahlásit Odesláno neděle v 07:20 Všechno šlo za mě od dob v kovidu a ještě to má dozvuky nesmyslně nahoru . A kor u nás … když jsem po 2-3 letech “detoxu”, začal zas doplňovat humidor tak mi šly oči šejdrem . A tedy ne jen u doutníku … plus třeba v cz byl a je co se týče Cuby stále nějaký výpadek ne ?!
vwtyp11 Odesláno neděle v 07:29 Nahlásit Odesláno neděle v 07:29 Ten výpadek - jak říkáš - je Čína - a je to komplet Evropa.
Josef01 Odesláno neděle v 07:59 Nahlásit Odesláno neděle v 07:59 Podle mě tady značku Cohiba už tady skoro nikdo nekupuje, jednou za čas se ukecám, abych si potvrdil, že to stojí za kulový, ten poslední malý byla světlá výjimka, nebyl špatný. Mě stačí cenový rozsah 150-350 Kč a doutníky jsou v pohodě. 1
Dez123 Odesláno neděle v 12:21 Nahlásit Odesláno neděle v 12:21 Já mám od nich rád Club a Short, taková rychlovka ke kávě. Jen koukám, že místo 250 jsou najednou za 550 Zkoušel jsem jako alternativu Montecristo, ale chutnalo to jak Marlborky. Dopuručíte někdo, co zkusit v této velikosti? Chystám se na Davidoff a Trinidad.
Lobber Odesláno neděle v 12:47 Nahlásit Odesláno neděle v 12:47 S Davidoff Escurios za mě nesáhneš vedle …
Lobber Odesláno neděle v 12:52 Nahlásit Odesláno neděle v 12:52 před 5 hodinami, vwtyp11 napsal: Ten výpadek - jak říkáš - je Čína - a je to komplet Evropa. No postupem času se to začíná pomalu naskladňovat , ale ty cenovky , ty cenovky …. Až je mi fakt lito ty svý boxy načínat :0/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se