Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No cohiba maduro 5 mi rozkolisala hlavu slusne a rozhodne je silnejsi nez treba robusto ... Btw diky za info ohledne Partagas

Odesláno

Tikal: ale Montecristo jsou made in cuba, jen zkrátka vzhledem k tomu, jaká je vzdálenost mezi čr a dominikánou a mezi kubou a dominikánou, tak cenově se dostaneš na jinou hranici. Nebo jak to myslíš?

Odesláno

Ségra dneska odmaturovala (za 4, šprtka jedna :-)), tak to jdeme s rodinkou spláchnout, já si dám svátečního Miloša.

post-14887-0-19077100-1369768684_thumb.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 28. 5. 2013 v 19:18, Mirek24 napsal:

..... já si dám svátečního Miloša.

Pak dej vedet, jak ti chutnal.

Odesláno (upraveno)
  V 28. 5. 2013 v 13:36, Nice.j napsal:

Tikal: ale Montecristo jsou made in cuba, jen zkrátka vzhledem k tomu, jaká je vzdálenost mezi čr a dominikánou a mezi kubou a dominikánou, tak cenově se dostaneš na jinou hranici. Nebo jak to myslíš?

Montecristo je značka,která vznikla kole roku 1935 a je historicky v USA nejoblíbenější značkou spolu s Cohibou a obě značky mají své Dominikánské klony. Proč? to je na snadě - EMBARGO na obchod s Kubou

Dominikánské Montecristo nemá s Kubánským vůbec nic společného je to kočkopes motaný pro potřeby USA krací list je z ameriky vázací a náplň je místní tabák u robusta je dokonce krycí list z Kamerunu a náplň obsahuje směs dominika a Brazíliie...

Originály /v Dominice kolují tuny padělaných Cohib a Montecrist/ mají nápis Habana ty Dominikánské mají dole jakýsi podpis a ring je podstatně honosnějí zpracován.

Pro USA se v Dominice vyrábějí i další doutníky Např. Partagas 1845,Ramon Allones 1837,Romeo Y Julieta a Cohiba a ještě malá úvaha bokem, proč by do do doutníkové velmoce,jakou je Dominika vozili konkurenční a kvalitnější doutníky.....

Jinak Madura kouřím celkem pravidelně a přijdou mi slabší,než dobře uleželý Partagas P. ale to je vždy osobní názor.

index.jpg

index1.jpg

btwis26_montecristo_epic.JPG

cohiba-red-dot-cigars-generic.jpg

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno
  V 28. 5. 2013 v 19:22, Kamil napsal:

Pak dej vedet, jak ti chutnal.

Řekl bych lehkej nadprůměr. Chuť je jemnější, příjemně ořechová, konec spíš kořeněnej, pil jsem k němu 15ti letou Dalmorku, ta je hodně kořeněná, takže to pěkně ladilo. Jen mě překvapil kouř, doutník je hodně vzdušnej, takže žádnej hutnej krémovej kouř se nekonal, mám teda raději našlapanější, ale zase dobře hořel.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak máme podobnou zkušenost, prostě nic moc. Mně ta chuť přišla jemná až moc, skoro jako seno. Čekal jsem od něho víc. :)

Odesláno

Tak už se chystám na dnešní sraz a připravuji doutníky a do toho mi přišli mí miláčci. Pokud mám dobré zprávy tak je to poslední krabice v ČR. Už jsou v humidoru a zrají /jako by těch deset let nestačilo/ :lol2:

zdt0Y-v9azD2MrE901OmlDilDglg0vb76r7-t_pT9a0.jpg

Se5Faooo2gV4apQFn-U4ppbHz150dWDQWtb4-PkL1Bk.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

No twl.. Asi z tebe na srazu budu dva kousky lámat. Bereš s sebou nějaké Credita?

Odesláno
  V 30. 5. 2013 v 5:57, Tikal napsal:

Tak už se chystám na dnešní sraz a připravuji doutníky a do toho mi přišli mí miláčci. Pokud mám dobré zprávy tak je to poslední krabice v ČR. Už jsou v humidoru a zrají /jako by těch deset let nestačilo/ :lol2:

No tak to je ovsem parada!!

Odesláno

No to půjde špatně,už takhle trpím,protože už jiné nebudou, prostě konec, a navíc je mám s kamarádem na půl,ale jeden bych asi se slzou v oku možná,asi možná, já to snad neřeknu,/ je to takové definitely maybe/ obětoval :death:

Ježíš to bolí,no vezmu ti ho......

A Credita určitě vezmu. Nacpu krabici od Madur, takže toho bude dost a už pro vás sonduji nákupní možnosti, probereme to večer.

Odesláno

Ok, uz se tesim na nas tematicky hloucek doutnikaru, je hnusne tak bych mel dorazit relativne vcas, tak 20:00 cca, jsem trochu nachlazenej, ale doutnik dam, asi to nicemu nevadi kdyz se to neslukuje ne? :-)

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 30. 5. 2013 v 8:36, Tikal napsal:

Ježíš to bolí,no vezmu ti ho......

:clap:

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 30. 5. 2013 v 11:05, Bob123 napsal:

Pekny turbo :-))

Úžasný, třítryskový, skvěle se s ním zapaluje. Koupeno tady, jsou k mání i levnější varianty, tohle by bylo dobrý asi i na dýmky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...