varjag Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Aby to hodnoceni nebyla z nouze ctnost kdyz maji na kubu embargo :-) ale treba nat sherman jsou kvalitni doutniky, par jsem jich kdysi mel a byly vynikajici, jsem na to zvedav ... Btw kde jsi to objednaval? Tak oni jsou to Handuraské a Nikaragujské kousky, z ameriky jenom přišly do velkoobchodu. Objednával jsem je tady: www.doutniky-obchod.cz Jednání v pohodě, distibutor měl vše skladem a za tři dny jsem je měl doma. Ještě se chytám vyzkoušet přímo jedny americké stránky www.thompsoncigar.com . Ceny jsou tu fantastické, až se tomu nechce věřit..... Navíc nevím přesně jak je to s clem, slyšel jsem že snad do 10 kousků je to v pohodě. Tak uvidíme, nejprve si musím udělat místo v humidoru. Ale to je příjemná práce
Tikal Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 www.doutniky-obchod.cz je slušná firma,mám ověřeno,ale už to moc nepoužívám.
Návštěvník Kamil Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Moc slusna asi ne, kdyz se podivam na jejich ceny. Tohle kupuju na Excalibru za 46 a na E-trafice za 50 a oni chteji 90. Krabicka Jose L. Piedra Nacionales, Excalibur 185, E-trafika 215, "slusna" firma za 320.Mam zalusk na 25ks/box H. Upmann Sir Winston, na Excalibur 8.500 proti 11.500. Jsou to zlodeji! EDIT: Nemam dat Tikalovi ban? EDIT 2: Jsem z toho tak rozrusenej, ze si du dat HdM Petit Robusto.
Bob Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Myslis za tu Cohibu? Mozna alespon hodku za provokaci :-)
bohus76 Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Z různých doutníkových stránek se mi líbí tohle hodnocení.Nějak ten odkaz přestal fachčit /makat/.Neví někdo co se děje?
Návštěvník Kamil Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Jenom jim nejdou stranky, vcera vecer jsem se tam taky nemohl asi hodinu dostat.
Tikal Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Jen jsem se vyjádřil ke kvalitě doutníků,v době,když jsem od nich kupoval, tak na e-trafice doutníky neměli o cenách jsem nespekuloval a ty hned ban,no že se nestydíš :-) kolikrát není cena důležitá,když to miluješ,tak není co řešit.Excalibur se dost zlepšil,ale na začátku jsem měl špatnou zkušenost a mám mentální blok. Dále nám prověřený obchod www.danpipe.de kde se dá také něco vybrat...
Bob Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Zdravim vsechny kuraky, mel bych pro vas ukol, chci sestavit novy portfolio doutniku do humidoru v restauraci, tak budu vdecnej za kazdej tip.Jednalo by se pouze o kubu, dominiku ma v rezii pan majitel 5-6 ruznych znacek a cca 3-4 x CohibaZatim mame jen Cohiba II a H. Upmann Robusto, chtel bych nejaky torpedo, churchill, robusto a nejakej malej Diky
Tikal Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 (upraveno) To je všechno závislé na cenové hladině, jinak jak jsme si povídali,u klasických značek nemůžeš šlápnout vedle.Hlavně na té Dominice se toho dá hodně zkazit.... Upraveno 4. června 2013 uživatelem Tikal
Bob Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 (upraveno) Kterou jsi rikal tu BHK? Cenova hladina kolem 300 (velkoobchodni cena, MO do tech 500) Napadl me RJ wide churchillMontechristo No 2 PyramidesPartagas D No.2H. Upmann Robusto Nevim jakej dlouhej churchill a jakej malej ... Cohiba Siglo IIRobusto BHK ? Dominiku bude sestavovat z vyssich rad Davidoff, v podstate jsou za stejnou cenu jako Kuba, ale nechce to vymluvit ... Upraveno 4. června 2013 uživatelem Bob123
Tikal Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 (upraveno) Nepouštěl bych se tak vysoko,to mu nikdo nezaplatí, hlavně by ten podnik musel mít dobrou kuřáckou klientelu. Churchill i short ber Romeo jsou naprosto skvostné. možná bych vzal ještě nějaké levné menší např http://www.etrafika.cz/detail/7731/doutniky_romeo_y_julieta_-_kuba/doutniky_romeo_y_julieta_coronitas_en_cedro_1 popř nějaké sennoritas neboli velikost Cigarillo Upraveno 4. června 2013 uživatelem Tikal
Bob Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Prave ze potrebuju spis nejaky lepsi, aby to korespondovalo s ostatnima cenama :-) Kdyz uz se nekdo bude chtit placnout pres kapsu a dat si dobrej cognac tak klidne mumk tomu tu BHK nabidnem(nemusim jich hned brat bendu), kdyz se neprodaji tak je pan majitel rad vykouri :-) Ty churchill zkusim teda RJ a zbyvaji mi ty maly, mozna dam Siglo I a bude ... Btw mam VO cenik a hoodne slusny ceny, musim si dat s frajerem schuzku a domluvit osobni prodej
Bob Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 Priprava na vecer :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 Tak te musim pochvalit, Credita nejsou vubec spatny. Mam tady srovnavaci foto, RyJ Coronitas Cedro a Credito. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 No opravdu je to short filler, nebylo ti lito to rozrezat? Kdyz to clovek kouri tak to na tahu a chuti znat neni Otazka pro znalce - co delat kdyz nehori uplne pravidelne? Otacet doutnikem, nebo to co nehori z boku opalit zapalovacem?Viz foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 Otacet doutnikem, nebo to co nehori z boku opalit zapalovacem? Nejsem sice znalec, ale v podstatě sis odpověděl sám.
Návštěvník Kamil Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 Staci to obcas ozehnout, otaceni pomuze jen castecne.
Harry Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 Jestli si pamatuju, tak Magnum 50 vyhrály nějakou cenu... Za slabší bych je neoznačoval (tak jako lze těžko označit za slabší Cohiby), ale taky jsem z nich nebyl odvázaný. Po dvou krabicích se k nim vracet nechci...
Bob Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 (upraveno) Pokud vim tak cenu vyhrala LE magnum ...Slabsi mam na mysli takovou ridkou chut, ridkej kour, neni toho proste plna pusa no Upraveno 6. června 2013 uživatelem Bob123
heboš Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 Poprosím Vás chlapci o radu,chci si pořídit humidor, bude v pohodě levnější z etrafiky http://www.etrafika.cz/detail/7470/humidory/doutnikovy_humidor_cervenohnedy_velky, nebo mi doporučíte něco jiného? Součástí je zvlhčovač a vlhkoměr. Takže asi bych měl při jednom pořídit antibakteriální vodu http://www.etrafika.cz/detail/7029/doplnky_pro_humidor/antibakterialni_tekutina_do_humidoru_xikar_propylen_glycol_solution_473_ml. Díky za Vaše rady.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se