Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak třeba  tohle je za velmi rozumné peníze a dražší doutníky budou mít pohodlí a nebudou ve více řadách na sobě.

To Kamil, nevím jestli zrovna tímhle by jsi si pomohl, bude to složité na údržbu-oddělené boxy,samostatné zvlhčovače a hlavně prostornost. Klasická skříň ti poskytne lepší využití prostoru a hlavně jednodušší obsluhu a větší přehled.

Odesláno

Ahoj, koukám že kromě hodinek se tady debatuje i na další zajímavá témata...

Mám to stejné, Cuaba mě také neoslovila. Naposledy jsem kouřil exclusivos a nebyla to tragedie, ale už jsem kouřil i lepší. Stanislawy podle mě jdou, ale chce to blue vintage, nebo red special vintage. Ty obyčejné šedé mě připadají vždycky trochu moc sladké...

V humidoru je převaha ruzných havana, ale taky nějaké Davidoff, A.Turrent, Guesta rey, Griffin a A. Fuente. 

Teď jsem objednal nějaké kousky od Perdomo a Alec Bradley z  USA, tak uvidíme. Zatím je nechávám dozrát :flex:

Je to radost!!!! :clap:

Odesláno

jj doutniky ted slapou, my jsme se ve ctvrtek na srazu shodli ze uz mame ty pusy rozmazleny a kuba tvori 90 procent me spotreby a ostatni postupne omezuju, holt chutove je nejvyvazenejsi, ted je na ceste par kousku z Kostariky na doporuceni Tikala, tak jsem na to zvedav, jinak momentalne prichazim na chut portfoliu H. Upmann, super vyvazeny a perfektne zpracovany doutniky za rozumnou cenu

Hod foto humidoru ...

Odesláno (upraveno)

Tady to je. Humidor Marconi, chtěl jsem něco cenově přijatelnějšího, ale znáte to, když přijdete do obchodu s doutníky. Zdravý rozum jde stranou. Druhé foto je kousek té zásilky z USA :-)

Sorry za kvalitu fotek

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem varjag
Odesláno (upraveno)

Tady to je. Humidor Marconi, chtěl jsem něco cenově přijatelnějšího, ale znáte to, když přijdete do obchodu s doutníky. Zdravý rozum jde stranou. Druhé foto je kousek té zásilky z USA :-)

Sorry za kvalitu fotek

Hezka ruznoroda sestava, ale ty americky mi nic nerikaji, mas s nima nejaky zkusenosti?

Schovavam si Salomones.

ten vypada dobre uz od pohledu! A recenze ma vyborny, kdezto ten tradicionales nic moc, zajimavy ...

dnes to na rybách stálo za prd,pořád pršelo,ale když se na chvilku vyjasnilo,tak jsem si vylepšil náladu.

No hezky si to umis zprijemnit s limitkou :-) holt fajnsmekr

Btw jak jsme na srazu hodnotili ty H. Upmann Magnumy, tak recenze maji opacny, nam se libila vic 50 a z recenzi vychazi lip 46, tak to jsem na to tedy zvedav

Upraveno uživatelem Bob123
Odesláno

Hezka ruznoroda sestava, ale ty americky mi nic nerikaji, mas s nima nejaky zkusenosti?

Zatim ne, tohle je první pokus a nechávám je dozrát. Zaujala mě cena, nejdražší byl za cca 180 vočí. A píšou k nim strašnou chválu, jako "vítěz té a té soutěže za rok 2011 apod....! Mám je asi 14 dní, takže v dohledný době něco vyzkouším. Zaujalo mě jak jsou perfektně postavený, nikde žádné trhlinky, ani mikro, všude stejně tuhé, v řezu žádné kořeny, prstýnky jsou krásné.... Je vidět, že to nedělal chudý havanský černoch. U havana mám občas problém s kvalitou, zejména s nějakou tou trhlinkou, která vznikne až časem v humidoru.

Otázka je, jaký bude tabák, tak se zase havana dohání jen těžko. Až něco dám, napíšu :-)

Odesláno

dnes to na rybách stálo za prd,pořád pršelo,ale když se na chvilku vyjasnilo,tak jsem si vylepšil náladu.

Tak tomu říkám pěkná chvilka na rybách, s limitkou od cohiby.....paráda:-)

Odesláno (upraveno)

Zatim ne, tohle je první pokus a nechávám je dozrát. Zaujala mě cena, nejdražší byl za cca 180 vočí. A píšou k nim strašnou chválu, jako "vítěz té a té soutěže za rok 2011 apod....! Mám je asi 14 dní, takže v dohledný době něco vyzkouším. Zaujalo mě jak jsou perfektně postavený, nikde žádné trhlinky, ani mikro, všude stejně tuhé, v řezu žádné kořeny, prstýnky jsou krásné.... Je vidět, že to nedělal chudý havanský černoch. U havana mám občas problém s kvalitou, zejména s nějakou tou trhlinkou, která vznikne až časem v humidoru.

Otázka je, jaký bude tabák, tak se zase havana dohání jen těžko. Až něco dám, napíšu :-)

Aby to hodnoceni nebyla z nouze ctnost kdyz maji na kubu embargo :-) ale treba nat sherman jsou kvalitni doutniky, par jsem jich kdysi mel a byly vynikajici, jsem na to zvedav ...

Btw kde jsi to objednaval?

Upraveno uživatelem Bob123
Odesláno

Tak tuhle firmu neznám,ale obchody typu od sirky po lokomotivu všeobecně nemám rád a přistupuji k nim se značnou nedůvěrou.Když mají tak široký záběr /asi budou mít externího dodavatele/ tak nemohou vše řádně odkontrolovat a ručit za 100% kvalitu. Speciálka je speciálka a u takového zboží za takové peníze obzvláště.

Ta z nouze cnost je asi také trochu na místě. Nicméně nezpochybňuji,že to jsou dobré doutníky,některé jsem ochutnal,ale pokud máš přímé srovnání s Kubou,tak jsme zase u jádra pudla...

To Varjag __Hezká kolekce,ale při takovém způsobu skladování se trhlinkám a poškozením nevyhneš. Také jde dost o kondici doutníků při nákupu.

Návštěvník Kamil
Odesláno

To Tikal,Kamil: tak se nudim a prolezam web a nasel jsem eshop kde by meli mit jeste ty Hoyo de Monterey LE na sklade, a maj tam i Royal robusto ... mate s nima nekdo zkusenost?

Mám a špatné. Objednal jsem nějaké doutníky, 3x po týdnu slibovali dodání a když je ani po měsíci neměli, zrušil jsem objednávku.

EDIT: Ale zkus tu limitku objednat, kdyžtak se podělíme. :)

Odesláno

Abych pravdu rekl ty pyramidy me momentalne nelakaji, navic nemam chut experimentovat s novym eshopem ... asi bych se na to vykaslal :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...