Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Mel jsi ho v Gate a rikal jsi ze byl prumernej :-)

Aha, už si vzpomínám. Nebyla to žádná hitparáda, proto si na něj moc nepamatuju. To teda nevím, proč jsou z něj všichni vyplesklí. Určitě dobrý doutník, ale třeba na hebkost i komplexnost Royal Robusta nebo typicky kubánskou chuť a sílu Partagasu nemá.

Odesláno

No nevim Kamile, jsou fakt moc dobry, spis ti nesedl, dal bych je na uroven Partagasu i H. Upmann RR a jsou podstatne silnejsi nez Partagasy ...

Kdyby nebyly dobry tak uz by to nebyla moje 3 nebo 4 krabice :-)

Odesláno

Mohl byste mi nekdo doporucit nejaky podnik (kamenny kram), kde by se dal v Praze koupit nejaky chutny Maduro? V patek sem za mnou leti na navstevu bratr, tak bych ho pripadne poslal pred odletem do obchodu. Z e-shopu se to asi uz nestihne.

Odesláno

Aha, už si vzpomínám. Nebyla to žádná hitparáda, proto si na něj moc nepamatuju. To teda nevím, proč jsou z něj všichni vyplesklí. Určitě dobrý doutník, ale třeba na hebkost i komplexnost Royal Robusta nebo typicky kubánskou chuť a sílu Partagasu nemá.

:eek: :eek:  teď jsem si toho všimnul Kamile, ty se rouháš :death:

:giljotiini: Nicméně musím ctít presumpci neviny, protože stále platí,že každý si kouří na svojí hubu.....   Co se týče síly, tak neznám Kubánský doutník,který by silou převýšil Olivu V, potažmo Aging Room M365

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hele, chci se zeptat-kdyz si koupim krabici doutniku, tak je musim prendat hned do toho luminoru nebo v ty origo krabici nejak vydrzej nebo jak to je.....? Dik.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

A dalsi dotaz-treba jak Laufer drzi toho doutnika v drzce tak on z nej puka? Ja kdyz drzim zapalenyho doutnika dyl v drzce tak mne slzej oci.

Odesláno

Až budeš tvrdej chlap, jako Pepa Laufr, tak neuroníš ani slzu :-)

Maduro doutníky tam na 1000% mají např Cohiba Maduro 5 doporučuji velikost Genioso.

Odesláno

takže já peníze raději nacpu do dobrého kuřiva o objednávám echt golg čtyřtrysku viz :

http://www.ebay.com/itm/310828123674?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

A jeikož soudruzi v Číně zazaháleli, tak zapalovače dorazili a nevypadají věru zle a dokonce mají i bonus, budu opravdu k nepřehlédnutí :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

zapálení

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

cca 4 vteřiny

cca 7 vteřin

No uznejte,že budu obzvláště v potemělé putyce king :goof:  soudruzi tam dali nějaké plíšky, které ovlivňují barvu hoření,ale naštěstí jsou na křížový šroubek,takže až budu chtít být anonymní kuřák,tak to sundám.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...