gas Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Tyhle dva chutove dobry, ale oliva je oliva Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Mini sraz :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bullet Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Vidim, ze Oliva "jede" ! Ja ji mam zatim stale v humidoru a cekam na vhodnou prilezitost....nebo spis sbiram odvahu
Bob Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Pravdepodobne posledni krabice v Evrope ... Muj milaasek .. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Bobe ochutnal jsem ho nebo ne? A podíval ses sem?
Bob Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Mel jsi ho v Gate a rikal jsi ze byl prumernej :-) Nekoukal, mrknu dik !
Návštěvník Kamil Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Mel jsi ho v Gate a rikal jsi ze byl prumernej :-) Aha, už si vzpomínám. Nebyla to žádná hitparáda, proto si na něj moc nepamatuju. To teda nevím, proč jsou z něj všichni vyplesklí. Určitě dobrý doutník, ale třeba na hebkost i komplexnost Royal Robusta nebo typicky kubánskou chuť a sílu Partagasu nemá.
Bob Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 No nevim Kamile, jsou fakt moc dobry, spis ti nesedl, dal bych je na uroven Partagasu i H. Upmann RR a jsou podstatne silnejsi nez Partagasy ... Kdyby nebyly dobry tak uz by to nebyla moje 3 nebo 4 krabice :-)
Bob Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Dnes doutnik roku 2013 dle CA :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Furt je dobrej :-) parada .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Mohl byste mi nekdo doporucit nejaky podnik (kamenny kram), kde by se dal v Praze koupit nejaky chutny Maduro? V patek sem za mnou leti na navstevu bratr, tak bych ho pripadne poslal pred odletem do obchodu. Z e-shopu se to asi uz nestihne.
Tikal Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 (upraveno) http://www.lacasadelhabano.cz/ tam si určitě vybereš. Upraveno 27. ledna 2014 uživatelem Tikal
Tikal Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Aha, už si vzpomínám. Nebyla to žádná hitparáda, proto si na něj moc nepamatuju. To teda nevím, proč jsou z něj všichni vyplesklí. Určitě dobrý doutník, ale třeba na hebkost i komplexnost Royal Robusta nebo typicky kubánskou chuť a sílu Partagasu nemá. :eek: teď jsem si toho všimnul Kamile, ty se rouháš Nicméně musím ctít presumpci neviny, protože stále platí,že každý si kouří na svojí hubu..... Co se týče síly, tak neznám Kubánský doutník,který by silou převýšil Olivu V, potažmo Aging Room M365
little_w Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 bud jsem lama nebo jim nejde vyhledavani nebo s krycim listem maduro nic nemaj. ale dik.
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Hele, chci se zeptat-kdyz si koupim krabici doutniku, tak je musim prendat hned do toho luminoru nebo v ty origo krabici nejak vydrzej nebo jak to je.....? Dik.
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 A dalsi dotaz-treba jak Laufer drzi toho doutnika v drzce tak on z nej puka? Ja kdyz drzim zapalenyho doutnika dyl v drzce tak mne slzej oci.
m.n. Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Ja kdyz drzim zapalenyho doutnika dyl v drzce tak mne slzej oci. Řeším úplně stejnej problém....
Tikal Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Až budeš tvrdej chlap, jako Pepa Laufr, tak neuroníš ani slzu :-) Maduro doutníky tam na 1000% mají např Cohiba Maduro 5 doporučuji velikost Genioso.
Tikal Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 takže já peníze raději nacpu do dobrého kuřiva o objednávám echt golg čtyřtrysku viz : http://www.ebay.com/itm/310828123674?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 A jeikož soudruzi v Číně zazaháleli, tak zapalovače dorazili a nevypadají věru zle a dokonce mají i bonus, budu opravdu k nepřehlédnutí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zapálení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. cca 4 vteřiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. cca 7 vteřin Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No uznejte,že budu obzvláště v potemělé putyce king soudruzi tam dali nějaké plíšky, které ovlivňují barvu hoření,ale naštěstí jsou na křížový šroubek,takže až budu chtít být anonymní kuřák,tak to sundám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se