Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Proto mám vytápěnou dílnu, pánové :smoke:

Ty jsi rostak! :-)

Ja mam dilnu, ale bez topeni a jeste musim dodelat podlahy a steny....mam to v planu jako jeden z prvnich bodu na jare...uz kvuli tomu pokourenicku doutniku !!!

....ted tam mam hlavne bordel...

Odesláno

Kuwa s..u na vás,místo opraveného zubu je celý v p.r.d.e.li  a doma si zapálít nemůžu.To je den.

Chtěl jsem si spravit chuť a ještě ke všemu u nás vykradli trafiku s dýmkovýma tabákama.

Odesláno

Chtěl jsem si spravit chuť a ještě ke všemu u nás vykradli trafiku s dýmkovýma tabákama.

To víš všechno se zdražuje....

Odesláno

Tak jsme s Bobem  na Rauchr.de dobrali poslední Olivy L.E. Torpedo 2011. A to nám ještě podstatně pokrátili objednávku.

O zmatcích, které to celé na straně Rauchr.de opět doprovázely snad raději poreferuji někdy osobně. Asi už mají v Německu tolik Turků, že se to sem tam začíná projevovat v ostrůvcích tureckého hospodářství..., ale na druhou stranu to ve finále vždycky nějak vyřeší, takže mohu Rauchr.de i tak každému doporučit, ale chce to někdy pevné nervy.

Odesláno

no Olivy V LE 2011 Maduro Torpeda uz jsme koupili vsechny (teda spis ja, Franta tam ma 2) z limitek maji uz jen LE 2012 Diademas a do toho nejdu, mam bobky :-)

Kazdopadne jsme jich chteli 2 krabice + 2 ks a uz je nemeli, tak probihala komunikace ze to doplnime necim jinym a kdyz uz to bylo domluveny co tam prihodit tak mezitim prisel mail ze posilaji co maji a zbytek penez vrati, do toho prislo potvrzeni DHL ze prevzali puvodni objednavku tj 2 krabice + 2 ks, do toho zase ze prachy vraci, takze nevime nic :-)

Odesláno

Normální V torpeda jsou a budou, tohle byla limitka,ale rozdíl v chuti je pod mou rozlišovací schopností, takže mi je to vlastně jedno,nicméně 10ks mám uložených ke zrání :lol2:

Odesláno

no me jich nakonec zbylo z ty posledni objednavky jen 5 a uz jsem neco vykouril, tak bych to chtel doplnit a take archivovat :-)

Odesláno

Znacka "Private stock" Dominicana, Corona Průměr 2,0cm / delka 17,5cm tedy, chut byla od zacatku takova plocha, ne moc vyrazna, rekl bych slaba a konstatni, nicmene, ke konci v posledni tretine chut ziskala na sile a doutnik chutnal tak o 70 procent lepe nezli na zacatku.....(k cemuz jsem se propracoval tak skoro po hodine :-)

Horeni dobre, jenom jedna korekce zapalovacem....popel drzel cca kazde 4cm, zadne roztrepeni, vizualne ok.....

Jedna se o vetsi short filler dodavan v tube, idealne kdo si cas od casu chce dat doutnicek a nehleda zrovna nejlepsi Kubu.....pozor, nutno pocitat se zhruba hodinou a pul na kompletni zpopelneni doutniku, dokouril jsem ho po ring, pospichal jsem domu, jinak bych to dal mozna po nehty.... :-)

Nejsem si jistej, zdali se tomuto da rict "recenze" proto v tomto vlaknu, jinak to necham presunout......no, neco jsem napsat musel, ze :smoke:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Spravne! Kazdy info dobry, na slabosti a plochosti se s tebou shodnu naprosto, pro zkusenejsi matadory to nema smysl, to ten Ramon Allonez co nam ted to je jiny kafe, sice je mensi, ale o to je lepsi. Jak rika Pohlreich - lepsi lzicka medu nez kybl hoven :lol2:

Odesláno

Uz se tesim, az ochutnam jednu Olivu, co jsem si nedavno dovezl...to bude jina pisnicka.... :lol2: uz jen co jste o tom rikali,ze.....snad me to nezabije...musim to dobre naplanovat

Odesláno

Já dneska jel do makra pro pravidelnou dávku Crodina, takže jsem koupil zase nějaké Party D No.4 a Epicure No.2. Za ty prachy jim to tam fakt nechávat nemůžu... :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...