bohus76 Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Ano latakie prý vylepší skoro každý tabák.Když latakii tak jedině GH Bobs chocolate flake.
MadButcher Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Takze z toho co tady v trafice meli jsem nakonec vybral Romeo y Julieta No.3. Maji na to velky humidor a skolenou obsluhu. V nedeli vyzkousim!
m.n. Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 No, to jsi popravdě moc dobře nevybral, strojově balený těžce průměrný doutník, tak snad ti to nezkazí požitek a neodradí od vyzkoušení dalšího kuřiva...
parnistroj Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Nenech si to zkazit. To je jako kdyz stamgastum v hospode reknes, zes byl nekde na dobre tankove plzni a oni se zacnou rozcilovat, ze tam ale prece zasadne jen cochtana a ne hladinku Az budes mit vybudovane vlastni doutnikove preference, zvolis si dle chute. Zatim je "tezky kubansky prumer" presne to, co k rumu potrebujes. Jde hlavne o tabak, kudrlinky pozdeji. IMHO
Tikal Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Já mu to nekazím,jen jsem si skálopevně jistý,že bych ho nikomu nedal jako první doutník.
Bob Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Nenech si to zkazit. To je jako kdyz stamgastum v hospode reknes, zes byl nekde na dobre tankove plzni a oni se zacnou rozcilovat, ze tam ale prece zasadne jen cochtana a ne hladinku Az budes mit vybudovane vlastni doutnikove preference, zvolis si dle chute. Zatim je "tezky kubansky prumer" presne to, co k rumu potrebujes. Jde hlavne o tabak, kudrlinky pozdeji. IMHOSorry, ale doporucujes kraviny, kdybys doporucil Churchill, Short Churchill, nebo i klidne Coronitas en cedro nereknu nic, ale zrovna No.1-3 stoji slusne receno za hovno ...
MadButcher Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Hmmm, tak ja ho necham v humidoru (teda v lednicce) a vypiju jenom ten rum - a je to vyreseny. :-)
FraK Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Já bych ho zkusil. R&J No. 1 - 3 jsou fakt průměrné doutníky, ale není to zas až taková hrůza. Proti běžným suchým doutníkům, které se prodávají v trafikách hospodách a benzínkách je to pořád luxus.
Bullet Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Tak dnes mi konecne dorazil zapalovac na doutniky, vim ze se da doutnik zapalit cimkoli, nicmene tenhle vypada, ze bude mnohem lepsi , uz se tesim, az ho otestuju...
parnistroj Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 No super. MadButchere, kdybys je opravdu nechtel (protoze je to hnusny kubansky smejd cislo 3, ktery není hoden vznesenych sliznic), koupim je od tebe za puvodni cenu - napis SZ. A Bobe, jeste jednou na mne takhle promluvis, zacnu na tebe mluvit jazykem tveho kmene, rozumels? Kourim doutniky peknou radku let, nepotrebuji k pozitku rady rychlokvasneho guru, sorry.
Bob Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 No vidis a ja myslel ze to pisu slusne a ty hned utocis, proste nevidim duvod doporucovat tezkej podprumer kdyz ve stejny cenovy hladine se da sehnat top produkce. A kdyz jsme uz u toho tak me tvoje radoby vtipna/stourajici retorika (ve vice vlaknech) taky vadi.
zrno Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 2 cikinek : ten mam taky už druhej akorát je stříbrnej a ma logo cohiba .
Bullet Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 (upraveno) Uvidime jak bude fungovat, myslim, ze ho ma i Bob a snad dobry.... Upraveno 13. února 2014 uživatelem cikinek
m.n. Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 Jelikož jsem taky doutníková rychlokvaška, tak už si tady nikdy nedovolím nikomu radit a nechám to na opravdových guru. Přesto si dovolím jednu takovou zajímavost. Na instagramu mě olajkoval klučina, který výrábí takovéhle zvláštní zapalovače. Nevím, jak moc to bude v praxi použitelné, ten odpadávající bordel mě docela děsí, ale jinak supr...
varjag Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 Asi by chlapec neměl tahat, když zapaluje. I když, pokud to není plamen, ale jen žhavý, třeba to nevadí. Za mě je tryska lepší, páč na to vidim
Bullet Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 Uz jsem videl hodne videi kde lidi "tahaj" pri zapalu, hlavne u delsich kousku....nekdy se tomu clovek holt nevihne, dle me je dulezity hlavne to teplotne neprepalit...jinak za metaky tryska a aspon tri najednou!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se