Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jeste lepší by bylo, kdyby pustili tolik doutníků, kolik Bob váží. A jeho si můžou nechat. Stejně mě štve, ještě že mu to už končí a nebude nás provokovat fotkama.

Odesláno

Jeste lepší by bylo, kdyby pustili tolik doutníků, kolik Bob váží. A jeho si můžou nechat. Stejně mě štve, ještě že mu to už končí a nebude nás provokovat fotkama.

To teda nevim kdo by takovou hromadu doutniku platil, ja tedy ne :-)) ale jinak uz jen dva dny :-(

Odesláno

Využiji tohoto vlákna a obrátím se na zkušené kuřáky s dotazem: existují nějaké cigarillos, tabák do klasické dýmky či nějaké jiné kuřivo a způsob kouření, které by svojí chutí (příchutěmi) a konzistencí kouře bylo srovnatelné s kouřením vodní dýmky?

Odesláno

O vikend jsem byl v Makru, tak jsem tam zasel a nemeli tam skoro nic, nic jsem nevybral, aktualne velka bida!

Nicmene o vikend jsem neco objednal pres internet a dnes to dorazilo, tak alespon neco, par kusu co chci vyzkouset jelikoz jsem je

jeste nemel, az na ty Hoyo...tak jsem zvedav :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Využiji tohoto vlákna a obrátím se na zkušené kuřáky s dotazem: existují nějaké cigarillos, tabák do klasické dýmky či nějaké jiné kuřivo a způsob kouření, které by svojí chutí (příchutěmi) a konzistencí kouře bylo srovnatelné s kouřením vodní dýmky?

U cigarillos urcite ne. Zkusil jsem uz snad 30 druhu a u vsech se mi potvrzuje, ze je to jen na takovou rychlovku, kdyz je venku moc zima, nebo kdyz nemas chut na dlouhej kour. Chut se nestihne poradne usadit na patre a tim padem to nikdy nemuze nahradit posezeni s prateli u vodni dymky. O doutnikach se sirit nebudu, to necham odbornikum.

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Ahoj, náhodou jsem narazil na tento e-shop: http://www.gastroklub.cz/kategorie/doutniky-tabaky/

Mají slušný výběr doutníků a i ceny mi připadají celkem OK.

Kdysi jsem u nich kupoval nějaký alkohol a vše proběhlo tak, jak mělo, ale s doutníky u nich zkušenost nemám. 

Máte s nimi někdo zkušenost, co se týká doutníků?

Po-té co přestal fungovat Excalibur jako E-shop mi toto přijde jako dobrá náhrada - alespoň co do šíře sortimentu.

Odesláno

Ahoj, náhodou jsem narazil na tento e-shop: http://www.gastroklub.cz/kategorie/doutniky-tabaky/

Mají slušný výběr doutníků a i ceny mi připadají celkem OK.

Kdysi jsem u nich kupoval nějaký alkohol a vše proběhlo tak, jak mělo, ale s doutníky u nich zkušenost nemám.

Máte s nimi někdo zkušenost, co se týká doutníků?

Po-té co přestal fungovat Excalibur jako E-shop mi toto přijde jako dobrá náhrada - alespoň co do šíře sortimentu.

To ti fakt prijde jako dost siroky sortiment? U suchych doutniku ani ne jedna strana, co se tyce cigarillos, az jeden druh od jedne znacky. To ma byt reklama? Pokud jo, tak na stranku, ktera si to fakt nezaslouzi...

Odesláno (upraveno)

Predpokladam ze Franta na cigarillos ani suchace nekoukal :lol2:

Ja muzu zaridit neco z Tabak Investu, ale nevim jak je to cenove, respektive jsem to zatim neporovnaval

Edit: a maji tam i Tikalovy torpeda LE 2003!

Tak to nekdo otestujte :-)

Upraveno uživatelem Bob123
Návštěvník Kamil
Odesláno

Ja u nich jednou chtěl koupit tři různé druhy doutníků. Po objednání mi napsali, že skladem mají jen jeden druh, jestli ho chci poslat. Chtěl jsem všechny najednou a po více jak měsíci slibování, že už za týden, pak za další týden a furt dokola, jsem objednávku zrušil.

EDIT: To je o tom obchodu z Frantova odkazu.

Odesláno

To ti fakt prijde jako dost siroky sortiment? U suchych doutniku ani ne jedna strana, co se tyce cigarillos, az jeden druh od jedne znacky. To ma byt reklama? Pokud jo, tak na stranku, ktera si to fakt nezaslouzi...

Koukám, že si pěstuješ image zlého muže, který se rád do někoho opře. Možná by bylo fajn projít předem vlákna o kouření než Frantu dost nevybíravě napadneš. Pak by tě to totiž ani nenapadlo.

Odesláno

Predpokladam ze Franta na cigarillos ani suchace nekoukal :lol2:

Ja muzu zaridit neco z Tabak Investu, ale nevim jak je to cenove, respektive jsem to zatim neporovnaval

Edit: a maji tam i Tikalovy torpeda LE 2003!

Tak to nekdo otestujte :-)

No jo, kdyz ja jsem na ty suchace a na ty male hrebicky ;)

Odesláno

Koukám, že si pěstuješ image zlého muže, který se rád do někoho opře. Možná by bylo fajn projít předem vlákna o kouření než Frantu dost nevybíravě napadneš. Pak by tě to totiž ani nenapadlo.

Image zleho muze. To je hezke, muzu to pouzit? :)

Odesláno

Ja u nich jednou chtěl koupit tři různé druhy doutníků. Po objednání mi napsali, že skladem mají jen jeden druh, jestli ho chci poslat. Chtěl jsem všechny najednou a po více jak měsíci slibování, že už za týden, pak za další týden a furt dokola, jsem objednávku zrušil.

EDIT: To je o tom obchodu z Frantova odkazu.

Me to prislo divny ze by meli tolik limitek a tak starejch ...
Odesláno

Na suchace a cigarilos jsem se tedy fakt nekoukal. Dival jsem se na klasickou Kubu a tam tedy ten vyber byl hodne siroky. Az me to zarazilo. Proto jsem se ptal. Po precteni Kamilovyho postu uz to zacinam chapat.

Odesláno

Na suchace a cigarilos jsem se tedy fakt nekoukal. Dival jsem se na klasickou Kubu a tam tedy ten vyber byl hodne siroky. Az me to zarazilo. Proto jsem se ptal. Po precteni Kamilovyho postu uz to zacinam chapat.

Omlouvam se za prudsi reakci. Takovy uz jsem, sypu si popel na hlavu, ber mne prosim s rezervou. Uz jsem to za to i prischerne schytal. Ja rovnou vzdy lezu do suchacu a zarazilo me, ze tam temer nic neni a tys psal o velkem sortimentu, tak jsem byl trochu prekvapeny...

Odesláno

Omlouvam se za prudsi reakci. Takovy uz jsem, sypu si popel na hlavu, ber mne prosim s rezervou. Uz jsem to za to i prischerne schytal. Ja rovnou vzdy lezu do suchacu a zarazilo me, ze tam temer nic neni a tys psal o velkem sortimentu, tak jsem byl trochu prekvapeny...

:cheers: Vážím si lidí, kteří dokáží s grácií uznat chybu a omluvit se :). Image zlého muže mám odněkud z fóra. Tuším, že že byla adresována Frantíkovi. Takže to není moje licence :)

Odesláno

:cheers: Vážím si lidí, kteří dokáží s grácií uznat chybu a omluvit se :). Image zlého muže mám odněkud z fóra. Tuším, že že byla adresována Frantíkovi. Takže to není moje licence :)

Nemam problem vylitnout, nemam problem schladnout. Nemam problem nekoho sprdnout a kdyz zjistim chybu, tak se omluvit. Holt obcas horka hlava. Ale zit se s tim da :lol2:

Tak ja si ten image zleho muze obcas pujcim i tak. Asi si necham udelat tricko s napisem: Pozor, mam image zleho muze!

At si to kolemjdouci preberou, jak jen budou chtit ;)

Odesláno

U cigarillos urcite ne. Zkusil jsem uz snad 30 druhu a u vsech se mi potvrzuje, ze je to jen na takovou rychlovku, kdyz je venku moc zima, nebo kdyz nemas chut na dlouhej kour. Chut se nestihne poradne usadit na patre a tim padem to nikdy nemuze nahradit posezeni s prateli u vodni dymky. O doutnikach se sirit nebudu, to necham odbornikum.

Budu ti i přes tvou drsnou image oponovat. Co se týče malých sucháčů se silnou,ale přírodní příchutí,ta kto chce do Itálie a koupit Toscanello Grappa ,nebo Fondane,ty jsou vynikající, u nás se dá sehnat s příchutí Café, které není špatné,ale kvalitu a intenzitu Grappa a Fondane to nemá. Když si projedeš vlákno zpět,tak najdeš odkazy,fakt se mi to nechce linkovat znovu a znovu .... Ale bacha tabák i stupeň fermentace je na dost slušné úrovni,takže necvičenému jedinci mohou zamotat kecky a kouř je podstatně teplejší a intenzivnější,což je dáno délkou doutníku /vodní dýmky a chlazením vodou.....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...