Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky za radu, na Cigar point jsem koukal už před tím, to ale bohužel nic neřeší, protože to člověk musí objednat a čekat :eek: , než to přijde poštou. dokonce mi dnes v La Casa Del Habano poradili, že prý Olivy mají v hotelu InterContinental dole v Cigars shopu, ale také bohužel nic, teď jsem se odtud vrátil. Budu je tedy asi muset objednat z rauchr.de, je tam poměrně větší výběr než na cigar pointu...

Odesláno

Jak ti chutnal ? Já všeobecně Aging Room rád /nejraději řadu M365/, ale i Havao mne celkem mile překvapilo,žádný trhač hlav,ale uspokojivé a příjemné pokouření.

Je to tak jak pises, "prijemne pokoureni", rekl bych max. stredne silny, ale dobre chute, prvni tretina asi nejmene vyrazna a ke konci nejlepsi smesice nasladlych chut, nicmene jsem mel jeste robusto/toro a to me prislo lepsi nez toto torpedo, tento kus ke konci i dost spatne horel a tahnul, probehlo asi pet korekci....

Ale jinak si myslim ze za ty penize dost dobry pokoureni.....radu M365 jsem jeste nemel...

post-10400-0-76807900-1396541608_thumb.jpg

Odesláno

Prima doutnikovy vikend pomalu konci, na zaver H.Upmann RR, v prubehu Partagas P2 2x, D4 1x, Ramon Allones Extra 2x, jedno maly Quintero a Credito :-)

post-22496-0-07558900-1396800097_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Po grilovacke vysokeho rostenca v klude jeden Partagas Mille Fleurs, k tomu zvysok Chateau Le Bernet Graves a hned je zaver tyzdna krajsi :) hmm, asi to skopcim aj do kulinaria, co pijete a co mate prave na ruce ... tak az vecer z kompu, v WM sa nejak neda dostat k fotkam na mobile :(

Upraveno uživatelem Toams
Odesláno

Po grilovacke vysokeho rostenca v klude jeden Partagas Mille Fleurs, k tomu zvysok Chateau Le Bernet Graves a hned je zaver tyzdna krajsi :) hmm, asi to skopcim aj do kulinaria, co pijete a co mate prave na ruce ... tak az vecer z kompu, v WM sa nejak neda dostat k fotkam na mobile :(

este fotecka :)

post-2492-0-74884300-1396809324_thumb.jpg

Odesláno

Peknej kousek, az budeme objednavat taky si tam nejakej prihodim :-) a asi pujdu na zkousku i do Diademas at to stoji za to :-)

Odesláno

Koukám,že mám jubilejní 1000 příspěvek, tak ho máznu sem, kam píšu asi nejvíce.

Na to,že jsem tady od února 2010, tak nejsem moc ukecanej, ale je mi tu s vámi dobře,dnes to oslavím dobrou silnou dýmkou a možná dojde i na nějaké to Toscanelo .

Chlapci děkuji za dobrou společnost  :thumbsup_anim:

Odesláno

Koukám,že mám jubilejní 1000 příspěvek, tak ho máznu sem, kam píšu asi nejvíce.

Na to,že jsem tady od února 2010, tak nejsem moc ukecanej, ale je mi tu s vámi dobře,dnes to oslavím dobrou silnou dýmkou a možná dojde i na nějaké to Toscanelo .

Chlapci děkuji za dobrou společnost  :thumbsup_anim:

Tož to Ti gratuluju k jubilejnímu příspěvku.Nějaké to čokoládové Toscanello by nebylo marné.....  /ale není,no/.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...