Tikal Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Pouze a jen v Cigar point, tedy řada V, ostatní např. řada O se občas různě objevují
ron Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Díky za radu, na Cigar point jsem koukal už před tím, to ale bohužel nic neřeší, protože to člověk musí objednat a čekat , než to přijde poštou. dokonce mi dnes v La Casa Del Habano poradili, že prý Olivy mají v hotelu InterContinental dole v Cigars shopu, ale také bohužel nic, teď jsem se odtud vrátil. Budu je tedy asi muset objednat z rauchr.de, je tam poměrně větší výběr než na cigar pointu...
Tikal Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 (upraveno) Nemusí,normálně si dojedeš do prodejny v Kunratické tvrzi a můžeš si to tam i v klidu vykouřit,je tam nádherné prostředí.viz http://www.cigar-point.cz/ Upraveno 3. dubna 2014 uživatelem Tikal
ron Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Tak to jsem nějak přehlédnul, díky moc za tip!!...
Bullet Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Jak ti chutnal ? Já všeobecně Aging Room rád /nejraději řadu M365/, ale i Havao mne celkem mile překvapilo,žádný trhač hlav,ale uspokojivé a příjemné pokouření. Je to tak jak pises, "prijemne pokoureni", rekl bych max. stredne silny, ale dobre chute, prvni tretina asi nejmene vyrazna a ke konci nejlepsi smesice nasladlych chut, nicmene jsem mel jeste robusto/toro a to me prislo lepsi nez toto torpedo, tento kus ke konci i dost spatne horel a tahnul, probehlo asi pet korekci....Ale jinak si myslim ze za ty penize dost dobry pokoureni.....radu M365 jsem jeste nemel...
Bullet Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 Dnes grilovani a posleze dobry Nat Sherman Harriman Dominika.
Bob Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Prima doutnikovy vikend pomalu konci, na zaver H.Upmann RR, v prubehu Partagas P2 2x, D4 1x, Ramon Allones Extra 2x, jedno maly Quintero a Credito :-)
Toams Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 (upraveno) Po grilovacke vysokeho rostenca v klude jeden Partagas Mille Fleurs, k tomu zvysok Chateau Le Bernet Graves a hned je zaver tyzdna krajsi hmm, asi to skopcim aj do kulinaria, co pijete a co mate prave na ruce ... tak az vecer z kompu, v WM sa nejak neda dostat k fotkam na mobile Upraveno 6. dubna 2014 uživatelem Toams
Toams Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Po grilovacke vysokeho rostenca v klude jeden Partagas Mille Fleurs, k tomu zvysok Chateau Le Bernet Graves a hned je zaver tyzdna krajsi hmm, asi to skopcim aj do kulinaria, co pijete a co mate prave na ruce ... tak az vecer z kompu, v WM sa nejak neda dostat k fotkam na mobile este fotecka
Tikal Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 (upraveno) Dovolil jsem si malou recenzi,aby nám to vlákno nezapadlo http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65283-recenze-doutniku/page-5 Upraveno 7. dubna 2014 uživatelem Tikal
Bob Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Peknej kousek, az budeme objednavat taky si tam nejakej prihodim :-) a asi pujdu na zkousku i do Diademas at to stoji za to :-)
Tikal Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Koukám,že mám jubilejní 1000 příspěvek, tak ho máznu sem, kam píšu asi nejvíce.Na to,že jsem tady od února 2010, tak nejsem moc ukecanej, ale je mi tu s vámi dobře,dnes to oslavím dobrou silnou dýmkou a možná dojde i na nějaké to Toscanelo .Chlapci děkuji za dobrou společnost
Bob Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Tak po obede Trinidad Coloniales, ale je tu kurevska zima a vitr :-(
bohus76 Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Koukám,že mám jubilejní 1000 příspěvek, tak ho máznu sem, kam píšu asi nejvíce.Na to,že jsem tady od února 2010, tak nejsem moc ukecanej, ale je mi tu s vámi dobře,dnes to oslavím dobrou silnou dýmkou a možná dojde i na nějaké to Toscanelo .Chlapci děkuji za dobrou společnost Tož to Ti gratuluju k jubilejnímu příspěvku.Nějaké to čokoládové Toscanello by nebylo marné..... /ale není,no/.
Bob Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 No cokoladovy toscanello to neni, ale je to moc dobry a k doutniku se to hodi :-)
Bullet Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Dorazilo par robust a jedno toro na zkousku od Zapata....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se