varjag Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Ahoj, v trafice Peal v OC Eden mají slevu na Cohiba Esplendido. Po slevě stojí 419 Kč.Bacha na to, už jsem zažil Esplendida i za 350 a vůbec se mě nezdály. Když jsem se ptal prodavačky jak je to možný (ráj kuřáků v Plzni), slečna mě bezelstně odpověděla, že jeden pán je přivezl přímo z Kuby, přinesl do obchodu a prodal jim je....neskutečný. Eplendida jsou nejfejkovější typ, mě to každou chvíli nějaký kamarád odborník přiveze a vždycky s pěkným kubánským příběhem :-)) Což ale neznamená, že ty v Pealu nemůžou být pravý, jen bych zrovna u Esplendidos byl velmi, velmi ostražitý....
Bullet Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 ....tak jsem si objednal par kousku a dnes dorazily....tak mam radost a hned jdu jeden zpopelnit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FraK Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Pěkná zásilka. Ty jsi se do toho čoveče pustil s vervou. Já bohužel málo hulím a hlavně mám malé humidory.... Takže se musím krotit. No, zase má radost peněženka :-)
Bullet Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Ahoj Franto, ono se to ma tak, moje penezenka radost nema, humidor uz je skoro plny a ja mam takovou uchylku ze dokud plny nebude, tak budu porad kupovat, bavi me zkouset vsechny ty znacky, chute....Na koureni cas taky moc nemam a hlavne ted v zime neni moc kde, takze mam tak 1-2 kusy na tyden aktualne kdyz se zadari....delam zasoby na leto, to bude jine kafe....tak asi tak....jinak jsem standardne kouril cigara a "diky" doutnikum jsem uplne prestal, coz je skvely! :-) p.s. jakmile naplnim stavajici humidor, jdu do toho suplikoveho co ma Bob, ten je skvelej! :-) .... jo a co je fakt skvely, ze to v humidoru muze lezet dlouhou dobu! Takze nejsem limitovanej casem....
filo-boxer Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Ponevadz mi zvlhcovac, ktery jsem krmil destiklou, zacal smrdet zatuchlinou, koupil jsem kombo od Xikaru - malinky zvlhcovac s gelovyma kulickama (asi ty same co jsou ze zahradnictvi, akorat malilinkate) a jakousi jejich tekutinu, ma mit antibakterielni ucinek a udrzovat relativni vlhkost na 70%. Tak uvidime. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 p.s. jakmile naplnim stavajici humidor, jdu do toho suplikoveho co ma Bob, ten je skvelej! :-) Není jenom skvělej,ale i malej.....
Tikal Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 (upraveno) ..... udrzovat relativni vlhkost na 70%. Tak uvidime. Neuvidíš nic, prostě to funguje. Není třeba laborovat a vymýšlet vymyšlené. Já to tak používám asi 8 let a vše funguje jako Švýcarské hodinky. Už jsem to psal stokrát a napíšu to po 101. Roční provoz mého sedmišuplíkového humidotu /je velmi podobný tomu z odkazu/ 30x40x30 cm mě stojí jednu cca láhev Xikar náplně 473 ml za kterou platím 180 kč a jsem naprosto klidný a vysmátý, proč tedy zkoušet nějaké kuličky,které jsou napuštěné bůh ví čím, když čisté krystaly stojí 140 kč....Pánové to je cena jednoho průměrného doutníku...... a krystaly se ti nevypaří a mají díky své struktuře větší plochu při menším množství a lépe reagují na výkyv vlhkosti /to mám potvrzeno od kamaráda,který na ně přešel z koulí/ Kupoval jsem ho tady u toho borce http://www.ebay.de/itm/HUMIDOR-SCHRANK-FUR-200-ZIGARREN-OVP-/150535318766?pt=Zigarren_Tabakwaren&hash=item230c9aacee Upraveno 27. března 2014 uživatelem Tikal
filo-boxer Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Tak ja uz jsem ted taky klidny a vysmaty!
Bullet Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Není jenom skvělej,ale i malej..... muzes mi poslat real foto Tveho sedmisupliku a popripade kde se da koupit, klidne SZ, mohu-li poprosit... dekuju
filo-boxer Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 V poslednim Tikalove prispevku nas na nej 2 odkazy.
Bullet Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 (upraveno) Diky koukam na to....no kdyz budu mit humidory dva jeden jako karantena a druhy plny (4 supliky), tak to bude primerena zasoba...Tikal je extrem a ja pevne verim a doufam, ze se mu v mnozstvi doutniku ani nepriblizim... ...ted teprve vidim ty odkazy....omlouvam se, jsem to nejak prehledl.... Upraveno 27. března 2014 uživatelem cikinek
m.n. Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Neuvidíš nic, prostě to funguje. Není třeba laborovat a vymýšlet vymyšlené. Já to tak používám asi 8 let a vše funguje jako Švýcarské hodinky. Už jsem to psal stokrát a napíšu to po 101. Roční provoz mého sedmišuplíkového humidotu /je velmi podobný tomu z odkazu/ 30x40x30 cm mě stojí jednu cca láhev Xikar náplně 473 ml za kterou platím 180 kč a jsem naprosto klidný a vysmátý, proč tedy zkoušet nějaké kuličky,které jsou napuštěné bůh ví čím, když čisté krystaly stojí 140 kč....Pánové to je cena jednoho průměrného doutníku...... a krystaly se ti nevypaří a mají díky své struktuře větší plochu při menším množství a lépe reagují na výkyv vlhkosti /to mám potvrzeno od kamaráda,který na ně přešel z koulí/ 100% souhlas, taky jsem už přešel ze zahradnických kuliček na krystaly a tekutinu od Xikaru a nemohu si stěžovat!
Tikal Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 (upraveno) Tikal není extrém,ale realista.Dopřávám kvalitním doutníkům prostor a nechci je skladovat jako seno na sobě ve třech řadách,to jak leží na sobě způsobuje mírné proleženiny a ty způsobují špatné hoření,proto se i doutníky otáčí,aby byla vlhkost rozprostřena po doutníku pravidelně a ne nejvíce ve styku s podložkou. Navíc tam krásně cirkuluje vzduch a dobře se to větrá,prostě pohádka Do humidoru na 200 ks se dá samozřejmě nacpat bez větších problémů i 300 ks a i více. do jednoho šuplíku se dá nacpat cca 80ks Credit,ale proč bych to dělal,že....Fakt to není o skladovaném množství,ale o přehlednosti a kvalitě uskladnění já v něm mám nějakých 130ks a mám rezervu a jsem v klidu a vysmátý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. března 2014 uživatelem Tikal
Bullet Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Tikale, slovo extrem jsem pouzil z hlediska poctu Tvych doutniku, jinak souhlasim se vsim co jsi rikal....cirkulace, misto, atd....hodinky taky nemam doma na hromade.....Spis to beru z toho hlediska, ze kdyz se budu chtit zastavit na celkovem poctu rekneme 50-60 kusu, tak me ty ctyri supliky staci a budu mit stale stejne dobre podminky jako Ty se sedmi supliky a 130 kusy....kdyz budu chtit vic kusu, je to jasny, ze skladnovani bude horsi...coz nechci aby se stalo...No, jeste uvidim.....mam jeste cas na koupi dalsi humidoru.....dva favoriti jsou jasni....4 nebo 7 supliku...
nicename Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Chlapi necital som cele vlakno, avsak kedysi som si celkom pochutnal na zino brazil alebo aj sumatra cigarillos.. Odoslané z GT-P3100 pomocou Tapatalku
Bob Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 (upraveno) Ranni posnidanovej :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. PS: Dobrej objev Kamile! Upraveno 29. března 2014 uživatelem Bob123
Bob Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 (upraveno) To je Franto uplne jasne viditelnej Bolivar :-)))A kdybys byl na srazu tak ho mas taky :-) Upraveno 29. března 2014 uživatelem Bob123
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se