Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...mozna by to slo i do vlakna "co me dnes potesilo" ale sem to bude lepsi, narazil jsem dnes v Praze na tuto knihu, je tam povidani nejen o nejznamejsich znackach, nejenom Kuba, ale i o historii doutniku jako takove, atd....mnoho fotek, pekny kridovy papir, tak mam z koupe radost! :-)

a vecer si dam doutinka, uz se tesim! :-)

kde a kolik? :) diky

Odesláno

Ja jsem ji asi pred pul rokem koupil ve velkem vyprodeji v knihkupectvi Daniel na Narodni tride. Koukni se na Heureku. Tam se ti ukaze, kde ji maji a za kolik.

Odesláno

Vcera navecer Oliva "O" z tuby. V porovnani s radou "V" ne tak silna, rekl bych tedy stredne silna chut, me chutnal vice nez "V" asi proto, ze "V" je na me stale dost silna ikdyz chutove je Vecko dobre....

Kazda tretina doutniku chutnala trochu jinak, jako by mne porad necim prekvapovala, chuti jsem tam citil nespocet, mozna i cokoladu, orisky....to jeste presne nevim :-)

Horeni excelentni, zadna korekce nebyla treba, doba horeni 85 minut....

Doporucuji! :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tu Olivu O musim taky zkusit, konecne teplo jak ma byt

Dnes - Predkrm

Hlavni chod :-)))

Odesláno

Bobe, Oliva O chutove dobra, stale nejakou chuti prekvapovala po celou dobu....ale urcite slabsi nez "V" o tom zadna...hlava se mi totiz po "O" netocila...:-) jako po "V".

Dnes jeden levnejsi kousek Elisabeth Cigars Dominica, toto bylo Robusto.

Horelo cca hodinu, chut byla stredne silna, spise zemita, po celou dobu koureni stejna, nicim me neprekvapil, ale za ty penize, urcite ne spatny doutnik, popel

a stavba velmi dobra, trochu hure tahl, byl dost "napechovany"....ale klidne si ho dam v budoucnu opet...

Odesláno (upraveno)

Ahoj kluci, vim ze se to tu v minulosti resilo, jsou to ty kulicky co se kupuji v zahradnictvi, nasaknou se vodou a tu drzi....mame to doma, jen to bylo zalito standardni vodou z kohoutku, takze nevim jestli nekoupit nove a zalit to destilkou.....+ tyto maji trochu barvu do zluta, nijak nevoni, nepredpokladam ze by byly necim napustene, aby to casem nenasakly doutniky...nebo bych mel spis koupit cire?

Jinak plan je takovy zalit to poprve destilkou (v pripade ze nepouziju tyto aktualni zalite normalni vodou) a pote jiz jen Xikar co uz se dale neredi..... :eek:

(aktualne tam mam ten hnusnej molitan nebo co to je a zalivam Xikarem)

Zajima me vas nazor, diky...

Upraveno uživatelem cikinek
Odesláno

No mozna zkus Kamila, mel jich kdysi asi kilo :-) jestli date oba uterek tak by ti mohl pytlik vzit, ja jsem na jihu, mrknu se ti vecer ...

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Dnes nákup v Makru hoyo a partagas, doma překvapeni- plíseň !!!

Ještě dnes zajedu reklamovat

Odesláno (upraveno)

To je dobra cena, ale byl bych opatrnej a radsi je po nakupu umistil do karanteny, nebo hned vyhulil (plisen, broucci) ...

Upraveno uživatelem Bob123
Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Muzes nahodit foto, kde v makru, ve stodulkach?

Plzen, ne fotil jsem to, vyslechl jsem si debatu na reklamacich, jsou na 70 %vlhkosti což v kombinaci s teplotou 23 stupňů je smrtící...

Ve stodulkach opet extrém doutníky suchý na troud, psal jsem tady o tom...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...