Bullet Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 (upraveno) Vcera jsem si chtel vychutnat neco vetsiho, mel jsem cas, takze padla volba na Don Pepin Black Toro Gordo 2001 (Nicaragua)Je to kus doutniku, delka 155mm a ring 60 (ja bych rekl spis 62) Celkova doba horeni 120 minut.Zapaleni ok, probehla jedna korekce ve treti tretine.Tah byl pro mne spis horsi, slo to hure.Chutove nebyl spatny, stredni sila, ale nicim po celou dobu neprekvapil, ke konci byly chute vice komplexni a jemnejsi....ale....nebyl jsem schopne rozeznat vubec nic (ikdyz to asi nebyla chyba doutniku) :-) Upraveno 30. dubna 2014 uživatelem cikinek
Bob Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 To byla chyba doutniku, protoze stoji za prd :-)
Bullet Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 Asi ano.....premyslel jsem jak tento doutnik shrnout jednim nebo par slovy, tedy: NUDA a vypada lepe nez chutna :-)
Bob Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 Ja to vzdal po 1/3 mas moje uznani zes ho dorazil az do konce :-)
Bullet Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 No, abych byl úplně přesný, vydržel jsem 3/4, poslední pul hodku jsem si dopočítal...
Bob Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Dnes na oslavu myho svatku Oliva V LE Maduro Torpedo, super!
bohus76 Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Dnes Toscanella čokoláda a byly super,díky panu Rx.Měl jsem obavy ze síly,ale liché,byly na pohodu.
Bob Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 A misto dezertu H. Upmann RR, popel drzi slusne :-)
Ondrej71 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Dnes na oslavu myho svatku Oliva V LE Maduro Torpedo, super! Bobe, ve čtvrtek jsem vyzkoušel ty Olivy a fakt paráda. Díky
m.n. Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Nemám v poslední době moc čas na fórum, takže jen malé fotografické shrnutí, co jsem ochutnal v posledních týdnech.
FraK Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 (upraveno) Double post. Jsem na venkově a jedu na mobilní připojení, které je dnes neobvykle mizerné (natáčí tu nějaký film, tak je asi zahlcená síť)... tak sorry. Nemůžu za to. Upraveno 3. května 2014 uživatelem FraK
FraK Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 (upraveno) Já jsem včera večer měl My Father Cedro Deluxe. Byl jsem s ním moc spokojený. Udělal jsem na něj malou recenzi, kterou jsem dal do vlákna recenzí. Upraveno 3. května 2014 uživatelem FraK
Bob Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 (upraveno) To m.n. A cos rikal na Partagas C a Hoyo LE?To Ondrej Neni zac, jsou fakt super, mam posledni 3 LE, ty nikomu nedam :-)Jo a zcela odpovedne muzu prohlasit ze ta limitka od Olivy je slabsi nez klasicky torpedo, testovano na cca 5 ks za posledni 2 mesice ...FraK Jo ty mi taky chutnaly ze sampleru co jsem mel, jediny co mi nejelo od MyFather bylo Lancero Upraveno 3. května 2014 uživatelem Bob123
m.n. Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Partagas úplně super, bez problémů, moc mi chutnal a Hoyo bohužel tragédie, musím co nejdřív dát druhý kousek, ať si ověřím, jestli to byla jen chyba konkrétního kusu. Nejdřív jsem ho prorazil punchem a na sucho v podstatě žádný tah, tak jsem ještě před zapálením odstřihl klasicky gilotinou a stejně jsem se natrápil, málem jsem to neudýchal, tah v podstatě minimální, žmoulal jsem a hnětl jak jsem jen mohl, nepomohlo nic, už jsem to chtěl hned v první třetině típnout, odstřihl jsem tedy ještě podstatnou část skoro až k ringu a trochu se to zlepšilo, ale za chvilku stejně prasknul. Takže odtrápených 20 minut s katastrofálním výsledkem a 400Kč v čoudu. K chuti se vyjadřovat nebudu, neměl jsem při tom zápasení možnost si to minimum kouře, co vycházelo, ani pořádně užít.
m.n. Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Popravdě mi to zkazilo zbytek dne, protože jsem od něj měl fakt veliké očekávání, čekal jsem Epi No.2 posunutý ještě víc k hranici dokonalosti, ale bohužel...
Bob Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 (upraveno) Tak to je dost blba zkusenost, jeste vic me takovahle vec nastve kdyz si s sebou vezmu jen jeden doutnik a mam tim padem po koureni :-(, ten Partagas se povedl, je fakt paradni, ten Hoyo za ty prachy to je ostuda, ja za nej limitku v relaci 400 povazuju Montechristo 520 ten je super Upraveno 3. května 2014 uživatelem Bob123
Bullet Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 (upraveno) Ja mel za posledni dny toto viz. fotky. Kluci, kdyby jste mi meli poradit opravdu chutove i obecne dobry doutnik od Oliva, co by to bylo??(doposud jsem mel moznost ochutnat jen "V" torpedo a "O" z tuby...)Diky za tip! Upraveno 3. května 2014 uživatelem cikinek
Bob Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Nej doutnik od Olivy bych ti doporucil Partagas P No.2 :-)))
Bullet Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Bobe, az se budu chtit zeptat na Partagas, zeptam se na PARTAGAS!!!
varjag Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Nej doutnik od Olivy bych ti doporucil Partagas P No.2 :-))) amen!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se