Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vcera jsem si chtel vychutnat neco vetsiho, mel jsem cas, takze padla volba na Don Pepin Black Toro Gordo 2001 (Nicaragua)

Je to kus doutniku, delka 155mm a ring 60 (ja bych rekl spis 62) Celkova doba horeni 120 minut.

Zapaleni ok, probehla jedna korekce ve treti tretine.

Tah byl pro mne spis horsi, slo to hure.

Chutove nebyl spatny, stredni sila, ale nicim po celou dobu neprekvapil, ke konci byly chute vice komplexni a jemnejsi....ale....nebyl jsem schopne rozeznat vubec nic (ikdyz to asi nebyla chyba doutniku) :-)

post-10400-0-03511400-1398834320_thumb.jpg

post-10400-0-36766300-1398834323_thumb.jpg

Upraveno uživatelem cikinek
Odesláno

Dnes na oslavu myho svatku Oliva V LE Maduro Torpedo, super!

Bobe, ve čtvrtek jsem vyzkoušel ty Olivy a fakt paráda. Díky :)

Odesláno

Nemám v poslední době moc čas na fórum, takže jen malé fotografické shrnutí, co jsem ochutnal v posledních týdnech. 

Odesláno (upraveno)

Double post. Jsem na venkově a jedu na mobilní připojení, které je dnes neobvykle mizerné (natáčí tu nějaký film, tak je asi zahlcená síť)... tak sorry. Nemůžu za to.

Upraveno uživatelem FraK
Odesláno (upraveno)

Já jsem včera večer měl My Father Cedro Deluxe. Byl jsem s ním moc spokojený. Udělal jsem na něj malou recenzi, kterou jsem dal do vlákna recenzí.

post-23927-0-14351100-1399119094_thumb.jpg

Upraveno uživatelem FraK
Odesláno (upraveno)

To m.n.

A cos rikal na Partagas C a Hoyo LE?

To Ondrej

Neni zac, jsou fakt super, mam posledni 3 LE, ty nikomu nedam :-)

Jo a zcela odpovedne muzu prohlasit ze ta limitka od Olivy je slabsi nez klasicky torpedo, testovano na cca 5 ks za posledni 2 mesice ...

FraK

Jo ty mi taky chutnaly ze sampleru co jsem mel, jediny co mi nejelo od MyFather bylo Lancero

Upraveno uživatelem Bob123
Odesláno

Partagas úplně super, bez problémů, moc mi chutnal a Hoyo bohužel tragédie, musím co nejdřív dát druhý kousek, ať si ověřím, jestli to byla jen chyba konkrétního kusu. Nejdřív jsem ho prorazil punchem a na sucho v podstatě žádný tah, tak jsem ještě před zapálením odstřihl klasicky gilotinou a stejně jsem se natrápil, málem jsem to neudýchal, tah v podstatě minimální, žmoulal jsem a hnětl jak jsem jen mohl, nepomohlo nic, už jsem to chtěl hned v první třetině típnout, odstřihl jsem tedy ještě podstatnou část skoro až k ringu a trochu se to zlepšilo, ale za chvilku stejně prasknul. Takže odtrápených 20 minut s katastrofálním výsledkem a 400Kč v čoudu. K chuti se vyjadřovat nebudu, neměl jsem při tom zápasení možnost si to minimum kouře, co vycházelo, ani pořádně užít.

Odesláno

Popravdě mi to zkazilo zbytek dne, protože jsem od něj měl fakt veliké očekávání, čekal jsem Epi No.2 posunutý ještě víc k hranici dokonalosti, ale bohužel...

Odesláno (upraveno)

Tak to je dost blba zkusenost, jeste vic me takovahle vec nastve kdyz si s sebou vezmu jen jeden doutnik a mam tim padem po koureni :-(, ten Partagas se povedl, je fakt paradni, ten Hoyo za ty prachy to je ostuda, ja za nej limitku v relaci 400 povazuju Montechristo 520 ten je super

Upraveno uživatelem Bob123
Odesláno (upraveno)

Ja mel za posledni dny toto viz. fotky.

Kluci, kdyby jste mi meli poradit opravdu chutove i obecne dobry doutnik od Oliva, co by to bylo??

(doposud jsem mel moznost ochutnat jen "V" torpedo a "O" z tuby...)

Diky za tip!

post-10400-0-10492500-1399121045_thumb.jpg

post-10400-0-56741600-1399121046_thumb.jpg

Upraveno uživatelem cikinek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...