Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tvl ty to prezentujou jak narodni poklad, 220 korun za kus a je to shit, to credito proti tomu musi byt Mana nebeska :-)

Vubec nechapu ten obchodni model, proc radsi neprodavaj nejaky kvalitni doutniky nez svuj brand o nicem

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Bob123
Odesláno

To každopádně a časem si k podobně obskurním značkám vypěstuješ alergii a s lehkou paranoiou pohlížíš na všechny výrazné ringy tobě neznámých značek :gunsmilie:

Odesláno

Myslis jako neco takovyhleho? To mi priveze kamos z USA o vikendu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Na tohle jsem zvedav pry je to extra rare :-) ( taky aby ne za 35 USD :-( )

Ale zkusit se ma vsechno :lol2:

Odesláno (upraveno)

TVL Bobe, koukám, že ti z USA přijde velká ztráta času, zkoušet Mexiko a Dominiku :eek:  :sad01_anim:  :mummy: :rip:

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno (upraveno)

No ja to nevybiral, rekl jsem at mu doporuci 10 x Maduro a tohle z toho vylezlo ..

Kterej je z mexika?

Upraveno uživatelem Bob123
Odesláno

Ja klasicky preferuji Cohibu. Dováží mě je otec z Kuby.

Jinak k té rakovině. Můj děda kouří přes 60 let a nic mu není, fakt je že měl infart v 74 letech. Dneska mu je skoro 85 a jede dál. Takže je to dost individuální. někdo má rakovinu plic a přitom je to sportovec a žije zdravě.

Návštěvník Kamil
Odesláno

On už Bob neví roupama co by kouřil. Za chvíli přejde na Indonésii.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...