Bob Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Mas pravdu ze za 250,- by jakz takz sel, za 460,- je to nesmysl do kteryho nepujdu, on obecne ma Davidoff ty ceny nastaveny hodne sebevedome ...
Návštěvník Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 (upraveno) jj , Davidoff si nechava platit za znacku :-( preto mam v humidore snad len 1 kusok , inac nema zle doutniky , velmi prijemne, jemnejsieho az stredneho charakteru .... ale ten Nicaragua je podstatne iny : silnejsi , intenzivne chute ... rozhodne za vyskusanie stoji (staci pozriet ceny v nemecku , US, ... v prepocte za 250c sa neda nikde zohnat :-) ).... , ostatne aj svetove recenzie su hodne hodne vysoke Upraveno 20. ledna 2015 uživatelem Lord*
bohus76 Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Bobovi se jen tak něčím nezavděčíš,je převlečený kubánec Ale jak ochutná Toscanella bude ztracen :-)
Bob Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Jj dam toscanello a pak hned objednam dymku u Radka Ted mam obdobi Olivy a Drew Estate z pochopitelnych duvodu, ale Kubu budu stale milovat :-)
Návštěvník Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 :-))) ozaj ake su tie El credita od kubanca ? cca 20kc za kus .... hmmm
Bob Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 (upraveno) Ono to bude ted tak cca 30/ks, ale kourit se to da, porad je tam kubanskej tabak, jen necekej nejakej extra vyvoj, jsou to shortfillery a vazaci list je z "papiru" ... Upraveno 20. ledna 2015 uživatelem Bob
Návštěvník Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 a stoji to zato alebo je to strata casu ?
Bob Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 (upraveno) Tak jako kdyz chces kourit napriklad na prochazce, pri sekani travy, kdyz jsem opravoval podlahu na terase v praci tak jsem nedal Ramon Allones protoze by ho byla skoda, dal jsem credito, nebo kdyz jdes s kamosema do hospody tak je zbytecny jim rozdavat Montecrista kdyz muzes skoro zadara vzit par credit ... Nesmis byt ale hnidopich ohledne kvality, jsou na nich zatrhly listy, skvrny, nepravidelnosti, ale za ty prachy, prece jen si musis uvedomit ze jsou to doutniky pro chudy kubance Upraveno 20. ledna 2015 uživatelem Bob
Bert Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 S tímhle názorem na Credita stoprocentně souhlasím. Nakládám s nimi úplně stejně. Bobe, tu dýmku si objednáš u mně :-)
Bob Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 A uz nastal nejakej pokrok ve vyrobnim procesu? uz sis riznul do briaru? hod sem nejaky foto, tak nejakou zkusebni si asi stejne jednou poridim :-)
Návštěvník Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 to neznie zle :-) i ked za cca 60kc uz da zohnat dominiansky longfiller BUFFALO robusto connecticut ... ale presne na take prilezitosti som hladal nieco , ak clovek je na prechadzke a celkom fuka, tak zytocne si zapalit nejaky premiovy doutnik podla mna :-)
Bob Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 no ale hlavni deviza credit je v tom ze tam je kubansky tabak to je alfa a omega veci, proste ta chut tam je
Tikal Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Bobe, tu dýmku si objednáš u mně :-) Hmm, panáček si fandí, vystrkuje růžky
Tikal Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 A ke Creditům, k práci možná ,ale já buď pracuji, nebo kouřím, oboje najednou a navíc dobře, prostě nezvládám.Na normální kouření, je to ztráta času, protože život je krátký na to promrhat ho ve společnosti špatných doutníků....
bohus76 Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 A ke Creditům, k práci možná ,ale já buď pracuji, nebo kouřím, oboje najednou a navíc dobře, prostě nezvládám.Na normální kouření, je to ztráta času, protože život je krátký na to promrhat ho ve společnosti špatných doutníků.... Tak tak,když pracuju potřebuju obě ruce a zkrátka si nevychutnám ani Credito.Pokud jen malá chvíle tak třeba Peterson malé doutníčky,třeba Irish whisky.Ty Credita jsou opravdu na pohodu,hlavně jsou slabší,zkrátka ideální na takovéto domácí žvýkání,teda co to kecám,kouření :-)
Tikal Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 V dílně kouřím normální slušné kousky, popř. Toscanello, ale ty lepší si nechávám na klidný posez, přeci jen se tomu člověk nemá čas věnovat, když chce něco vytvořit.
Bob Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 (upraveno) Dnes Drew Estate Undercrown Gordito - 6x60, sila tam je, ten ti bude Tikale chutnat :-) Upraveno 20. ledna 2015 uživatelem Bob
ron Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Díky za tip a výběr Bobe, ten Drew Estate Undercrown byl opravdu zajímavej
Bob Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 A nebyl moc silnej? Prijde mi ze sila je na urovni Olivy V ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se