Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mas pravdu ze za 250,- by jakz takz sel, za 460,- je to nesmysl do kteryho nepujdu, on obecne ma Davidoff ty ceny nastaveny hodne sebevedome ...

Odesláno (upraveno)

jj , Davidoff  si nechava platit za znacku  :-(  preto mam v humidore snad len 1 kusok , inac nema zle doutniky ,  velmi prijemne, jemnejsieho az stredneho charakteru ....  ale  ten Nicaragua je podstatne iny : silnejsi , intenzivne chute  ...

rozhodne za vyskusanie stoji  (staci pozriet ceny v nemecku , US, ...    v prepocte za 250c sa neda nikde zohnat :-)  )....  , ostatne aj svetove recenzie su hodne hodne vysoke

Upraveno uživatelem Lord*
Odesláno

Jj dam toscanello a pak hned objednam dymku u Radka :lol2:

Ted mam obdobi Olivy a Drew Estate z pochopitelnych duvodu, ale Kubu budu stale milovat :-)

Odesláno

:-))) 

ozaj ake su tie El credita od kubanca ?

cca 20kc   za kus  ....  hmmm

Odesláno (upraveno)

Ono to bude ted tak cca 30/ks, ale kourit se to da, porad je tam kubanskej tabak, jen necekej nejakej extra vyvoj, jsou to shortfillery a vazaci list je z "papiru" ...

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno (upraveno)

Tak jako kdyz chces kourit napriklad na prochazce, pri sekani travy, kdyz jsem opravoval podlahu na terase v praci tak jsem nedal Ramon Allones protoze by ho byla skoda, dal jsem credito, nebo kdyz jdes s kamosema do hospody tak je zbytecny jim rozdavat Montecrista kdyz muzes skoro zadara vzit par credit ... Nesmis byt ale hnidopich ohledne kvality, jsou na nich zatrhly listy, skvrny, nepravidelnosti, ale za ty prachy, prece jen si musis uvedomit ze jsou to doutniky pro chudy kubance

post-22496-0-57644700-1421749306_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

S tímhle názorem na Credita stoprocentně souhlasím. Nakládám s nimi úplně stejně.

Bobe, tu dýmku si objednáš u mně :-)

Odesláno

A uz nastal nejakej pokrok ve vyrobnim procesu? uz sis riznul do briaru? hod sem nejaky foto, tak nejakou zkusebni si asi stejne jednou poridim :-)

Odesláno

to neznie zle :-)

i ked za cca 60kc uz da zohnat dominiansky longfiller  BUFFALO robusto connecticut ...

ale presne na take prilezitosti som hladal nieco   , ak clovek  je na prechadzke a celkom fuka, tak zytocne si zapalit nejaky premiovy doutnik podla mna :-)

Odesláno

A ke Creditům, k práci možná  ,ale já buď pracuji, nebo kouřím, oboje najednou a navíc dobře, prostě nezvládám.

Na normální kouření, je to ztráta času, protože život je krátký na to promrhat ho ve společnosti špatných doutníků.... :punk:

Odesláno

A ke Creditům, k práci možná  ,ale já buď pracuji, nebo kouřím, oboje najednou a navíc dobře, prostě nezvládám.

Na normální kouření, je to ztráta času, protože život je krátký na to promrhat ho ve společnosti špatných doutníků.... :punk:

Tak tak,když pracuju potřebuju obě ruce a zkrátka si nevychutnám ani Credito.Pokud jen malá chvíle tak třeba Peterson malé doutníčky,třeba Irish whisky.Ty Credita jsou opravdu na pohodu,hlavně jsou slabší,zkrátka ideální na takovéto domácí žvýkání,teda co to kecám,kouření :-)

Odesláno

V dílně kouřím normální slušné kousky, popř. Toscanello, ale ty lepší si nechávám na klidný posez, přeci jen se tomu  člověk nemá čas věnovat, když chce něco vytvořit.

Odesláno (upraveno)

Dnes Drew Estate Undercrown Gordito - 6x60, sila tam je, ten ti bude Tikale chutnat :-)

post-22496-0-58158200-1421773245_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Bob

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...