Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přesně tak :clap: ..byl  jsem tam dnes, protože jsem měl nějakou schůzku ve Vinohradksém Parlamentu a neodolal jsem a dal na tvé doporučení. LOT 23 v maduro..opravdu jsem si pochutnal. Moc hezky tam o tobě mluvili :lol2:

Odesláno

Bob ako to že v recenziách nevidím ešte nič na  Liga Privada No.9 keď sa pozerám na tie fotky u teba na shope tak nestíham utierať sliny :)

p.s. Dúfam že balíček od teba stihne dôjsť do piatku a cez víkend budem môcť konečne spopolniť Oliva V Double Robusto

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Nejak nestiham :-) ale recenze je v priprave ... 

Taky doufam ze to dojde ...

lebo vela kecame a malo fajcime!!!
Odesláno

jj ,  najprv celkom OK ,  i ked stavali sa zameny namiesto Toro dodane Robusto ,   no a pak to slo do kytek ,  slubene veci  nedodane ... namiesto toho vsemozne vyhovorky  no a finalna faza  MRTVY BROUK , uz ziadna komunikacia od predajcu ...  takze asi tak ....

Odesláno

Ja s nima jednal jen jako s odberatelem a komunikace probihala jak pise lord, nejdriv mail, projeven zajem, mrtvy brouk, po delsi dobe mnou iniciovana nova komunikace, prislibeny nejake veci a pak zase mrtvy brouk, po treti kontaktovat rozhodne nebudu

Odesláno (upraveno)

keby som mal hodnotit  predajcov v CR  tak od najlepsieho po najhorsie (kvalita zbozi, ceny, komunikacia, ochota ... atd )  :

1. tabacos.cz

2. tabak-invest (cez obchodneho zastupcu)

3. doutniky-obchod.cz

4. etrafika.cz

5. mostex

6. doutniky-ml.cz

7. cigar-point.cz

8. new baker

9. danczek

10. doutniky-rb.cz

Upraveno uživatelem Lord*
Odesláno

este  tabak-plus   kvalita velmi kolisajuca  a Valmont predajne  to je jedna velka kapitola , ale ked to clovek prejde tak narazi aj na pekne kusky a ceny... , podobne aj DonPaelo ,

no a este rozpacite dojmy  su z dobrutka.eu , gastroklub.cz  .....   EXCALIBURCITY  nehodnotim pretoze osobne som tam este nebol ,  i ked nieco od tamadial z druhe ruky mam a kvalita OK

Odesláno (upraveno)

keby som mal hodnotit  predajcov v CR  tak od najlepsieho po najhorsie (kvalita zbozi, ceny, komunikacia, ochota ... atd )  :

1. tabacos.cz

2. tabak-invest (cez obchodneho zastupcu)

3. doutniky-obchod.cz

4. etrafika.cz

5. mostex

6. doutniky-ml.cz

7. cigar-point.cz

8. new baker

9. danczek

10. doutniky-rb.cz

Já bych to hodnotil asi takto:

1) Tabacos.cz

...

...

....

...doutniky-obchod, etrafika, mostex, cigar-point....

:-)

Upraveno uživatelem FraK
Odesláno

Hmm, tak to by bylo fajn, to už by většina z nás kupovala jen u tebe. Jinak co Perdomo z tvé fotky?

Odesláno (upraveno)

No konstrukce dobra, ale v chuti me nejaky tony moc neberou, asi nejsem uplne objektivni, ale Oliva a Drew Estate je lepsi :-) rozhodne v dany cenovy kategorii (200 Kc za robusto) ... Mam toho vic na zkousku, budu referovat

Zatim muzu z Perdoma doporucit jen LOT 23

Ted jsem dal Undercrown Corona a to je jiny kafe :-)

Upraveno uživatelem Bob
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

vsetko dohodnute, tak som dnes dal treningovu Kubu. :clap:

Návštěvník Kamil
Odesláno

Dnes Kuba :-) Partagas P No.2

Návrat ke klasice. Jak ti chutnal?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...