Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 V 3. 4. 2015 v 20:27, Lenin napsal: Nene, to je od vedle z hospody točený do džbánku. Včera nevytočili všechno. Jo a před doutníkem byl k večeři tatarák. Prostě skvělý večer...niekde tatarak, niekde len tatarka.....
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 V 3. 4. 2015 v 20:27, Lenin napsal: Nene, to je od vedle z hospody točený do džbánku. Včera nevytočili všechno. Jo a před doutníkem byl k večeři tatarák. Prostě skvělý večer... Edit akorát vždycky zapomenu vyfotit i hodinky. Takže Tissot PRS 516 první edice z roku 2010.treba si uzit kazdy prijemny vecer....dufam, ze sa vidime znova na zraze a pokecame!
Fester Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Gabo v Praze jsem každý týden od pondělí do čtvrtka kdykoliv k dispozici odpoledne, pokud si zaměstnavatel neusmyslí jinak. Takže pokud budeš mít náladu na pokec, jsem zásadně pro. Na sraz jsem se minule těšil, nicméně zaměstnavatel měl jiné plány, takže z toho sešlo.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 urcite nieco vymyslime, ja som uz hovoril na tu temu aj s Tikalom, ze po sviatkoch dame zase spolocne stretko a vela dymu! A aj Robert ma nejake napady, takze sa vidime!
Bob Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Dnes prcek :-)Hoyo de Monterrey Double Corona
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 cez prazdniny lahka dietka!
Návštěvník Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 (upraveno) Bobe..... jaky bol HdM ?respektive jaky je ? Kedze u mna tento kusok je cez 2 hodky... :-) Upraveno 4. dubna 2015 uživatelem Lord*
Iggi Kali Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 ChlapiSom nefajciar ale chcel by som si daky doutnik kupit. Aky odporucite? Nieco lahsie....
bohus76 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Vlhký či sucháč? Na jak dlouhou dobu kouření ?Ochucený či neochucený?
Fester Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Iggi, včera jsem zkusil Joy de Nikaragua a s klidným svědomím bych ho doporučil začátečníkovi. Je celkem lehký a vydrží necelou hodinu. A cena je taky fajn.
Iggi Kali Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Bohus, netusim. Staci hodinu. Na zvysne otazky neviem odpovedat. Skusim kupit ten joy de nikaragua a dam vediet ako to dopadlo
prischera Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Iggy kup si Trinidad Reys. Menší lehká Kuba, velmi příjemné pokouření
bohus76 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Nevím ,ale dát za první doutník toliko peněz,to bych šel raději do Costy od Boba http://www.tabacos.cz/epages/fm44751cz.sf/cs_CZ/?ObjectPath=/Shops/fm44751cz/Products/464
Bob Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Kdybych mel neco doporucit na start ode mne tak jak pise Bohus bud Costa corona, nebo La Vieja Habana Connecticut Corona, nebo Cain Daytona Robusto - vse vyzkouseno na me pritelkyni a kolem cca 100 KcDo Kuby bych nesel z duvodu sily, ac to tak nevypada tak vetsina je pomerne silna, mozna tak Por Larranaga Montecarlos, ale to je specifickej rozmer kterej bych zacinajicimu nedoporucil. Jinak co se tyce HdM Double Corona, tak lehky zklamani, chutove lepsi je cerstvej HdM Ep. no.2 nez tenhle vintage, bud uz je na sestupu nebo mi ten rozmer moc nesedi, dlouha nuda. Radsi dam 2-3 robusta kazdy jiny nez tento jeden. Na zaver fotka popelu LP No.9 Robusto :-) Ta Liga Privada nebo Oliva V je chutove fakt uplne jina liga nez prumerna Kuba
nividic Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Iggy, jeste bych navrhnul pro zacatek flor de copan, idealne belicoso. Jemny pokoureni do hodinky, netrha ani hubu ani srajtofli a za ty prachy moooc dobrej vstup do cigar worldu. A samozrejme lehci kousky od boba, tak jak pravil nacelnik.
Bob Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Dnes Bolivar Belicosos Finos - mel jsem jeden nejakej ten rok nazpet a neoslovil me, nevim proc, spatna varka, nesedl mi, nevim. Kazdopadne tenhle je famozni, o 100 procent lepsi nez ta Double Corona vcera, od zacatku velice prijemna chut a perfektni horeni.
bohus76 Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 V 19. 2. 2015 v 22:32, Lord* napsal: keby som mal hodnotit predajcov v CR tak od najlepsieho po najhorsie (kvalita zbozi, ceny, komunikacia, ochota ... atd ) : 1. tabacos.cz2. tabak-invest (cez obchodneho zastupcu)3. doutniky-obchod.cz4. etrafika.cz5. mostex6. doutniky-ml.cz7. cigar-point.cz8. new baker9. danczek10. doutniky-rb.czJak je na tom s kvalitou tento shop kluci ? http://www.dymky-doutniky-vino.cz/ Máte zkušenost?
cema Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Zrovna dnes jsem si tam byl vyzvednout objednane pouzdro a doutniky. Doutniky v dobre kondici, pan v pohode, prohodili jsme par slov, okoukl jsem nabidku v humidorech. Vse ok, za me muzu doporucit.
Bradkoun Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Tak tohle mi fakt chutnalo. Pocit jemnosti avšak dle recenzí sila 8/10 ! Doporučuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se