Bullet Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 Ja za posledni dva dny toto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 oliva na želanie sponzora!!!image.jpgTak to uz je lepsi! :-))
Návštěvník Kamil Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 Tak to uz je lepsi! :-)) Stejne by si ten ban zaslouzil. My tady trpime v pracovnim procesu...
Bob Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 Tak at Gaba posle do SZ full frontal ty frajerky a Ban mu nedame
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 ha, tak to neeee...to ja som tam za vas trpel v zamestnani a tvrdo pracoval a myslel na vase blaho a dobro!!!zneuzival modelky na vlasne ucely a na propagaciu pre Bobazneuzival financie zamestnavatelariskoval 1000 ran bicem, ze som znesvetil Koranriskoval zivot, ze ma zastreli nejaky magoretcccc...... takze dufam, ze dostanem dobru veceru a fajcivo !!!
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 boze tak tu uz ani kozate baby neviete docenit, deduškovia....
Bob Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 Ok Gabo, neco malyho ti vezmu :-)Davam "bradavici" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 super! Tak to uz je lepsie..... tak prihodim aj ja.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 (upraveno) Musis jit za Tabak Investem, mel jsi ji dat Olivu, ale zase chapu ze by ji bylo skoda Dnes Toscanello Fondente image.jpgKdy se Ti to Bobe stalo,že kouříš Toscanello ? Je Ti dobře ? :-)Jinak Gabo výborná kombinace,krásné ženy a dobré kuřivo. Upraveno 27. června 2015 uživatelem bohus76
Bob Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 No vezl jsem jich celkem dost, tak jsem si rikal ze musim zkusit co na nich mate a jednu krabicku jsem si nechal :-))) Musim rict ze to neni spatny, i kdyz je fakt ze urcita chut tech toscanell mi uplne nesedi :-)
Bob Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 Herrera Esteli Short Corona Gorda - dobry je to :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 Herrera Esteli Short Corona Gorda - dobry je to :-) image.jpgDal ses Bobe ještě na šití, Minerva či Singer? Možná lépe by to bylo ta fotka s logem stroje
cema Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 No vezl jsem jich celkem dost, tak jsem si rikal ze musim zkusit co na nich mate a jednu krabicku jsem si nechal :-)))Musim rict ze to neni spatny, i kdyz je fakt ze urcita chut tech toscanell mi uplne nesedi :-)......tak uz jsem to taky prubnul, po obede ke kavicce je to ok.....
Bob Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 Staci ze mi dnes sili ruku :-( Diky vsem za prani :-)Jo Fondente se da hulit, asi nej z jejich nabidky zatim ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 (upraveno) Cos dělal Bobe? Vanilka nedosahuje kvalit čokolády jsem zjistil,ale hulit se to dá.Robusto od Costy jsem věnoval oslavenci /domácí oslava/,ale jak mám poslední dobou problémy s vlhkostí,chce být asi více sušší,tah byl ztížený.Možná příště raděj ořezat,zkusit a raděj nechat méně vlhčí. Upraveno 28. června 2015 uživatelem bohus76
Bob Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 Hodil jsem tygra se sklenici v ruce No vlhkost je fakt docela problem, pokud jsi v pohode tak to neprijde, ale pokud ti humidor zlobi je to problem, proste 65-70 je ok, pod a nad je pruseridealni je 68, zejmena Kuba je pruserova, Costa by mel byt v poho, jestli jsi mel spatnej kus tak ti ho vymenim. I kdyz nekteri zastanci Kuby maj radsi tuhej tah, ted v Cigarpointu byla slecna ktera ma fakt nakoureno a rikala ze miluje vlhkej tah a mokry doutniky a znacky ktery to snesou pry nechava na 85 RH coz si uprimne vubec nedovedu predstavit, a tah Nicaragui je na ni pry moc lehky a vadi ji to
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 Robert, ovladaj sa, uz nie si najmladsi.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se