Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Mas pravdu, v Makru je maj, ale ja je budu mit o dost levnejc :-)

Co si pamatuju, docela se daly kouřit i když žádná hitparáda to nebyla.

Odesláno

Pokud ti chutna rada O budou ti chutnat, samozrejme byt v tomto rozmeru V tak je to pecka, zkusim nadhodit :-)

Je tam znat ze je to tabak hlavne z Esteli, je takovej vic primocarej. Ale jsou krasne slaby, jak rikam pres den - super.

Jeste mam ty suchace Viejo Mundo Senoritas. Vecer nahodim foto

Odesláno

Vecer pisnu maila,k moji posledni objednavce se jeste urcite krabicka dve vlezou [emoji6]

Uz to mam zabaleny :death: no nic pouziju ostry nozik :-)

Odesláno (upraveno)

vie niekto odporucit vlhkomer do humidoru? mal som taky digitalny ale v tom to vzdy zvlhne a moze sa to vyhodit. existuje daky mechanicky bez baterky a nie drahy? vdaka

nasiel som nieco taketo http://www.ebay.co.uk/itm/Durable-Analog-Hygrometer-Humidity-Meter-Mini-Power-Free-Indoor-Outdoor-BT/121476048622?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D29271%26meid%3D0b11f5479c1643a1a970c3780014286f%26pid%3D100005%26rk%3D2%26rkt%3D6%26mehot%3Dag%26sd%3D321621588840&rt=nc

Upraveno uživatelem xnokiax
Odesláno

Zatim se mi nejlip jevi digitalni od Xikaru za 500,- z etrafiky. Ale taky neukazuje presne, ukazuje + 4% RH, ale stabilne, ty cinsky jdou uplne podle plotu, mechanickej bych bral nejakej lepsi a zkalibroval ho, ty levny jsou taky na nic

Odesláno

presne tak , nic ineho ako obojstrannu by som nebral ,  posledne som este videl  lepsie systemy s 3 - 4 cepelami   ale  zbytocne drahe uz mi to pride ....

Odesláno

Jak rikam je to o kvalite oceli, idealni pro me je ten "zacvakavaci" Xikar.

Planuju ho poridit. Mozna jeste ten perfect cutter od cuban Crafters by stal za to, ale diky zaslepene zadni strane to neni tak univerzalni

Odesláno (upraveno)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

V tomhle jsem asi divný, zapalovače i ořezávače mi stačí levné ,drahé jsem měl několikrát a nepřesvědčilo mě to o žádných výhodách ospravedlňující nesmyslnou cenu. Např. 2x reklamovaný značkový ořezávač a tři značkové zapalovače.... To ty prachy raději vrazím do doutníků.

Ořezávače beru "lepší" levné a když jsou tupé, jdou do koše a tak to můžu dělat pár let, než dosáhnu ceny značkového, který by tou dobou byl stejně tupý, nebo rozbitý.

IMHO, co Cuban Crafters a torpedo ? :lol2:

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

ja som mal taky so zaslepenou zadnou stranou a potom som ho prevrtaval  pretoze neslo s nim strihat torpeda   :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...