Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

jooo ivetka  :lol2:    ta tazko bussinesuje na aukru  , nakupuje a pak predava z 2x ceny   :lol2:

Upraveno uživatelem Lord*
Odesláno

ma tam toto:

NABÍZENÉ ZBOŽÍ JE URČENO PRO SBĚRATELSKÉ ÚČELY, NEJSOU VOLNĚ DOSTUPNÉ V PRODEJNÁCH ANI V E-SHOPECH V ČR ANI V ZAHRANIČÍ!!! 

TYTO DOUTNÍKY JE JIŽ NEVYRÁBÍ!!!

Odesláno

No moc tedy nechápu to, že si někdo kupuje doutníky právě na aukru :lol2: .

ma tam toto:

NABÍZENÉ ZBOŽÍ JE URČENO PRO SBĚRATELSKÉ ÚČELY, NEJSOU VOLNĚ DOSTUPNÉ V PRODEJNÁCH ANI V E-SHOPECH V ČR ANI V ZAHRANIČÍ!!! 

TYTO DOUTNÍKY JE JIŽ NEVYRÁBÍ!!!

Odesláno

sak tam kupis za par korun  prave COHIBY   :lol2:  ...  kazdy jeden predavajuci je tam 100 percent presvedceny ze tie jeho predavane su 100% prave  :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

sak tam kupis za par korun  prave COHIBY   :lol2:  ...  kazdy jeden predavajuci je tam 100 percent presvedceny ze tie jeho predavane su 100% prave  :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

a aj hodinky!

Odesláno

Dnes zatim seminare o vedeni businessu, zitra zacina show v 10:30, uz se tesim

New Orleans je krasny mesto, je tu ale pekelny horko (36 stupnu)

post-22496-0-50321300-1437154463_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Nebojim, ale je tu tak 200 vyrobcu, zatim jsem dal 3 :-)))

Nomad nejslabsi, jeste mam jeden, nekomu daruji.

Ted jsem dorazil z veletrhu, na dalsi seminare kaslu a jedu do centra na Bourbon street zachlastat, Amerika je divna zeme, prijdu do samosky a nemaj alkohol? Ani jedno pivo :-( pro nas narod alkoholiku je to rana :lol2:

Upraveno uživatelem Bob
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Nebojim, ale je tu tak 200 vyrobcu, zatim jsem dal 3 :-)))

Nomad nejslabsi, jeste mam jeden, nekomu daruji.

Ted jsem dorazil z veletrhu, na dalsi seminare kaslu a jedu do centra na Bourbon street zachlastat, Amerika je divna zeme, prijdu do samosky a nemaj alkohol? Ani jedno pivo :-( pro nas narod alkoholiku je to rana 

hehe, tak ti drzim palce, aby ti to v tej divnej krajine vsetko fajne dopadlo a na zraze nam vsetko porozpravas ( pri pive!)

:cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...