Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bobe  vyberam si  :  Hedley Grange      :-)

jaky bol Jericho ?

pekna Nirvana  :)))  to je od DE ?

Odesláno (upraveno)

Ok, je tvuj. Jericho Hill - dobry maduro, hadam ze je tam San Andreas kryci list - na me trochu tuctovejch, bez urazky doutniku s timto krycim listem a chutovym profilem je na trhu (zejmena v USA) milion. Ale dobrej byl to zas jo.

Nirvana - novinka od DE s listem Cameroon, je to doutnik kterej byl vyvijen jeste ve Swisher nez koupili DE, mel to byt jejich vstup do premiovych doutniku. Smes byla doladena v DE a musim rict ze je fakt dobrej, neco jinyho nez klasika Maduro nebo Connecticut

Swisher je firma ktera vyrabi zejmena suche a ochucene doutniky, podle zakulisnich informaci loni prodali 3 miliardy!! doutniku, u nas jejich produkty prodava treba Geco apod. Akvizice DE je jejich vstup do sveta premiovych doutniku. Podle informaci od Johnatana Drew byla jejich podminka ze Swisher nebude zasahovat do operaci Drew Estate, zatim tomu tak je, firmy jsou oddelene a funguji samostatne, jen DE vyuziva financnich moznosti materske firmy, jsou plne podporovany ve vyvoji novych veci, chuti ...

Jak to bude dal uvidime. Zastupce CEO Swisher me ujistil ze zatim nehodlaji nic menit, v USA je DE jedna z rekl bych top 10 nejvyznamnejsich znacek a musim rict ze u vsech stanku jsou i tak vnimani, ostatne jako Oliva, Padron, Perdomo, Fuente, Ashton atd.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

ja mam cameroon celkom rad, je mierne nasladlejsi a hlavne AF ma vyborne kombinacie s nim

Odesláno

a ked to zhodnotis..co ta najviac zaujalo  a  pripadne co  by si si vedel predstavit ze by slo distribuovat v CR ?

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Mel jsem tam akorat nejaky zakladni Fuente, jinak moc vzorky nedavali a ani se mi moc nechtelo somrovat :-)

a prides dnes?

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Dnes nemuzu, psal jsem to do vlakna ...

Lord: to je na osobni pokec, nebudu to takhle verejne resit :-)

chapem!

ale bolo super ako vzdy - teraz som dorazil zo zrazu.

ved potom poreferujes....

Odesláno

Za 229,- jsem je tam nemohl nechat

Krasna prace!

No ono jestli neco bude tak to bude stejne par tydnu/mesicu trvat, Olivu jsem domlouval pres 3 mesice ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...