FraK Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Ja dnes Nub v maduru z Bobova sortimentu. Byl vybornej.
Bob Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Fakt dobrej Cameroon kryci list Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Bobe vyberam si : Hedley Grange :-) jaky bol Jericho ?pekna Nirvana )) to je od DE ?
Bob Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 (upraveno) Ok, je tvuj. Jericho Hill - dobry maduro, hadam ze je tam San Andreas kryci list - na me trochu tuctovejch, bez urazky doutniku s timto krycim listem a chutovym profilem je na trhu (zejmena v USA) milion. Ale dobrej byl to zas jo.Nirvana - novinka od DE s listem Cameroon, je to doutnik kterej byl vyvijen jeste ve Swisher nez koupili DE, mel to byt jejich vstup do premiovych doutniku. Smes byla doladena v DE a musim rict ze je fakt dobrej, neco jinyho nez klasika Maduro nebo Connecticut Swisher je firma ktera vyrabi zejmena suche a ochucene doutniky, podle zakulisnich informaci loni prodali 3 miliardy!! doutniku, u nas jejich produkty prodava treba Geco apod. Akvizice DE je jejich vstup do sveta premiovych doutniku. Podle informaci od Johnatana Drew byla jejich podminka ze Swisher nebude zasahovat do operaci Drew Estate, zatim tomu tak je, firmy jsou oddelene a funguji samostatne, jen DE vyuziva financnich moznosti materske firmy, jsou plne podporovany ve vyvoji novych veci, chuti ...Jak to bude dal uvidime. Zastupce CEO Swisher me ujistil ze zatim nehodlaji nic menit, v USA je DE jedna z rekl bych top 10 nejvyznamnejsich znacek a musim rict ze u vsech stanku jsou i tak vnimani, ostatne jako Oliva, Padron, Perdomo, Fuente, Ashton atd. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. července 2015 uživatelem Bob
Návštěvník Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 ja mam cameroon celkom rad, je mierne nasladlejsi a hlavne AF ma vyborne kombinacie s nim
bohus76 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Kluci kde se dají u nás koupit doutníky Juan Lopez ? Nějaký osvědčený kšeft.Zde mě namlsal Gas /velikost netuším/. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Tabak Invest ma Petit Coronu a Robusto co vim, jinak moc shopu je asi nema, musis googlit :-)
MJ. Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 pěknej cutter, vypada jako thumbcuffs
Návštěvník Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Bobe mal tam nieco zaujimave AF, doniesol si s nieco aj od nich ?
Bob Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Mel jsem tam akorat nejaky zakladni Fuente, jinak moc vzorky nedavali a ani se mi moc nechtelo somrovat :-)
Návštěvník Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 a ked to zhodnotis..co ta najviac zaujalo a pripadne co by si si vedel predstavit ze by slo distribuovat v CR ?
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Mel jsem tam akorat nejaky zakladni Fuente, jinak moc vzorky nedavali a ani se mi moc nechtelo somrovat :-)a prides dnes?
Bob Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 a prides dnes?Dnes nemuzu, psal jsem to do vlakna ... Lord: to je na osobni pokec, nebudu to takhle verejne resit :-)
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Za 229,- jsem je tam nemohl nechat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Dnes nemuzu, psal jsem to do vlakna ... Lord: to je na osobni pokec, nebudu to takhle verejne resit :-)chapem!ale bolo super ako vzdy - teraz som dorazil zo zrazu.ved potom poreferujes....
bohus76 Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Uvidíme co se objeví nového v portfoliu u Boba. Vlastně to raděj ani nechci vědět :-)
Bob Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Za 229,- jsem je tam nemohl nechatKrasna prace! No ono jestli neco bude tak to bude stejne par tydnu/mesicu trvat, Olivu jsem domlouval pres 3 mesice ...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 vcerajsie posedenie a jedna pekna mašinka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Já to nechápu. Jak se kouřej ty zakroucený doutníky??
tommas4 Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Normálně, to hulíš všechny naráz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se