Bob Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 nene :-) dyt je to slaboucky, musis se pred tim najist, tahat pomalu a neslukovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Zrovna jsem ti chtěl napsat Slaboučký pro někoho kdo to kouří Já nikdy nekouřil a doutník byl maximálne 1x měsíčně Plný břicho bylo a kouřil jsem ho skoro hodinu.Šlukovat jsem nešlukoval, to bych odpadl po prvním potáhnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 ono je pravda ze kdyz kourim silnej doutnik, zejmena na lacno nebo malo najedenej citim ho az v brise :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 zrovna jsem si rikal, jak te Bob setril, ja mel v prvni testovaci sade DE Undercrown, Oliva V DR i LP No.9Jinak. mel jsem prave ted Montecristo Media Corona a je fakt dobrej........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 No kazdy dostane co si objedna, co bych to byl za obchodnika abych vam to rozmlouval :-) Je pravda ze jsem jeste premyslel ze tam dam Vecko, ale pak jsem si rekl ze to necham na priste abych ho poprve nevystrasil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Tak to dík počkám týden a uvidím jestli si vůbec někdy něco dám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Tak já jsem měl včera ten Costa corona, a jelikož nejsem kuřák tak jsem se z něj doslova pos**l :STak si dávám s doutníky na chvilku pauzu pohodicka, klidek....ono to chce trochu treningu a dodrziavat zasady, ako ti tu chlapci poradia a bude to fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Včera jsem dal Undecrown a slušně se mnou zamotal. No nic alespoň vím kde mám rezervy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 to Bob: Ten sampler doutníků pro Jettera je jako pro začátečníka? Myslel jsem, že samplery neděláš a máš tam jen ty od výrobců v nabídce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 (upraveno) S Bobem se dá domluvit na samplerech,vždy je otázkou jen cena :-) Pro začátečníka bych nedoporučil No.9 ,T52 ani Undercrown.Pro začátečníka bych doporučil Costu či La Vieja Habana /LVH/. Upraveno 6. září 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 No právě proto se divím. Četl jsem nějaké recenze a to jsou už celkem silné doutníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 (upraveno) Každému,co si zaplatí :-) Napiš přímo Bobovi,poradí Ti. Upraveno 6. září 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Záleží na vkusu každého soudruha, že ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Záleží na vkusu každého soudruha, že ano.ja uz tiez skor tie lahsie a jemnesie - da sa dohodnut!Bob je fajn, ale chodit s nim by som uz nechcel - Tikal je ine kafe ( nepomlouva!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 ))) tak to chci taky za Tikalem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 to Bob: Ten sampler doutníků pro Jettera je jako pro začátečníka? Myslel jsem, že samplery neděláš a máš tam jen ty od výrobců v nabídce.To jsem si vybral já sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Tak tomu říkám odvaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 no ved aj bolo skoro blato na hristi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 ))) tak to chci taky za Tikalem. ten je zial uz iba moj, stara sa mi o doutnik a spolu si zafajcime.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 I tu filuto, takové jinotaje a důvěrnosti tady na fóru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se