Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

jj   asi 3 kusky som  mal najviac mi chutnalo anniversario robusto , je to take typicky dominikanske orieskove  , ale dost slabe...

prave preto som sa divil na tvoj prechod  z Don Diego na Vcko  :lol2:

preco?

ze na silnejsie?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no mne pride Don Diego na takej dominikanskej urovni,   presne ked si kupite dominikansky doutnik napriklad od ich lokalnych vyrobcov priamo v dominikane tak je to vsetko take jednoliate  .. podobne chute podobny profil a vyvoj ....

ne je to zly doutnik  ale je to taky  ich priemer ....  najoblubenejsia dominikana  moja jednoznacne  Fuente family ,   Carlito ma na svedomi aj VSG blend pre Ashton a spolu s Opus X   to su mnamky ....

jj Gabo ,  prejst z Don Diega na Vcko  len tak mavnutim ruky je pre mna nemyslitelne  .. to je zmena jak hrom   :-))))))))))))

Odkaz ke komentáři

vcera  MY FATHER robusto Connecticut ...   vyborny  doutnik  nasladly medovy, orieskovy, cedrovy dokonca aj pomarance bolo citit  a  aj jemne peprny  ... ale  bez sily     a  La Flor Dominicana Oro Chisel   -  drahsi doutnik  ale aj silnejsi a chutovo plnejsi .. jeden z najlepsich dominikanskych   ceresne, kava , korenie  netradicna ale vyborna kombinacia

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Don Diego není propadák, ale podle mého takovej šedivej průměr. Nenadchne, ani neurazí. I když za ty peníze je to dobrý poměr cena/kvalita.

ja som to kedysi vyberal asi 20 rokov dozadu podla magazinu Cigars& Coctails a tam v corone to bolo velmi dobre hodnotene a tak som si uz na to aj navykol, este dodnes mam zasoby

Odkaz ke komentáři

corona vyborny rozmer   ....

jak som dakedy sa hnal za vecsimy ringami   az  58-60   tak dneska  preferujem  46-50   max. 52-54   ...

pride mi ze v mensom ringu je vecsina profilov  chutovo a silovo intenzivnejsia a lepsia   a vobec nenudi ...

Upraveno uživatelem Lord*
Odkaz ke komentáři

Včera poslední Davidoff z humidoru, (ležel tam cca půl roku), nebyl špatný, ale myslím že cena je mírně řečeno poněkud nadsazená.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...