Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 jj asi 3 kusky som mal najviac mi chutnalo anniversario robusto , je to take typicky dominikanske orieskove , ale dost slabe... prave preto som sa divil na tvoj prechod z Don Diego na Vcko preco?ze na silnejsie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 a mne moje Don Diegopoznas to? Don Diego není propadák, ale podle mého takovej šedivej průměr. Nenadchne, ani neurazí. I když za ty peníze je to dobrý poměr cena/kvalita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Kamile, nakopíruj to prosím do recenzí.... Je to taková pikorecenze, proto jsem jí chtěl dát jen sem, ale máš pravdu tematicky patř do recenzí, tak jim tam umístím, ať neotravujeme Kamila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 (upraveno) Upraveno 7. září 2015 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Gaba ma na Olivu V dve potrebny Vecka: Vahu a Vek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 no mne pride Don Diego na takej dominikanskej urovni, presne ked si kupite dominikansky doutnik napriklad od ich lokalnych vyrobcov priamo v dominikane tak je to vsetko take jednoliate .. podobne chute podobny profil a vyvoj .... ne je to zly doutnik ale je to taky ich priemer .... najoblubenejsia dominikana moja jednoznacne Fuente family , Carlito ma na svedomi aj VSG blend pre Ashton a spolu s Opus X to su mnamky .... jj Gabo , prejst z Don Diega na Vcko len tak mavnutim ruky je pre mna nemyslitelne .. to je zmena jak hrom :-)))))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 vcera MY FATHER robusto Connecticut ... vyborny doutnik nasladly medovy, orieskovy, cedrovy dokonca aj pomarance bolo citit a aj jemne peprny ... ale bez sily a La Flor Dominicana Oro Chisel - drahsi doutnik ale aj silnejsi a chutovo plnejsi .. jeden z najlepsich dominikanskych ceresne, kava , korenie netradicna ale vyborna kombinacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Don Diego není propadák, ale podle mého takovej šedivej průměr. Nenadchne, ani neurazí. I když za ty peníze je to dobrý poměr cena/kvalita.ja som to kedysi vyberal asi 20 rokov dozadu podla magazinu Cigars& Coctails a tam v corone to bolo velmi dobre hodnotene a tak som si uz na to aj navykol, este dodnes mam zasoby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 (upraveno) corona vyborny rozmer .... jak som dakedy sa hnal za vecsimy ringami az 58-60 tak dneska preferujem 46-50 max. 52-54 ... pride mi ze v mensom ringu je vecsina profilov chutovo a silovo intenzivnejsia a lepsia a vobec nenudi ... Upraveno 7. září 2015 uživatelem Lord* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Aging Room je na mě až moc silnej :-)Mě tak "vyškolil" naposledy Undercrown .Na svou obhajobu,byl jsem nějak nakřáplý a byla blbost vůbec si doutník dát,no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 no tak cvicit a cvicit ... undercrown je v mojom rebricku taky stred ohladom sily .. tak to ta caka este vela vela silnejsich kuskov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 tak dnes si beriem na cafe Don Diego corona a zapominam na stare dobre casy, ked som bol mlady, pekny a bohaty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 tak to este stale si ? cii ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Nechce se mi věřit, že by si tě Lord vyfotil a dal do svého nicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 uz iba bohaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Včera poslední Davidoff z humidoru, (ležel tam cca půl roku), nebyl špatný, ale myslím že cena je mírně řečeno poněkud nadsazená. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Dnes neco lehciho, jsem nejak utahanej :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 měl jsem ho někdy před 14 dny a tu strašnou kyselinu cítím ještě teď... leží v bedně ještě jeden, kdyby šlo o náhodu, ale v tomto případě tomu skoro ani nechci věřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Me tam vadi ta sladka cepicka, to si fakt mohli odpustit, jinak musim rict ze mi ta chut nevadi, naopak jsem na nej dneska dostal chut a nebyl jsem linej si zajet do skladu :-) Je to holt silne individualni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 jj, asi jsem to napsal blbě - chuť doutníku je v pohodě, lehčí a fajn pokouření, ale ta sladká marináda zkazila celej dojem. přemýšlím čím to příště obalit, aby toho člověk neměl plnou hubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se