JohnDoe Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Copak o to, produkce My Father obecně v ČR k sehnání je, ale jak jsem psal, začal jsem se porozhlížet po větším výběru, různých formátech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Dále zatím Dan Pipe a Hacico posílají ,myslím Pipe shop Net nechce již posílat k nám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 (upraveno) To dvoji zdaneni neni tvuj problem, ale mohli by k nemu pristoupit jednotlive zeme u obchodnika na zaklade vyhodnoceni objemu obchodu do zahranici.Rozhodne nikoho neodrazuju, jen pisu proc nektery shopy prestali zasilat Udelal jsem si radost, novy cutter od Xikaru XO :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. února 2017 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Je o tolik lepší nez x1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 To dvoji zdaneni neni tvuj problem, ale mohli by k nemu pristoupit jednotlive zeme u obchodnika na zaklade vyhodnoceni objemu obchodu do zahranici.Rozhodne nikoho neodrazuju, jen pisu proc nektery shopy prestali zasilat Udelal jsem si radost, novy cutter od Xikaru XO :-) IMG_9178.JPGA nepruď Bobe :-) Když doutník,tak Liga :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Zatim nevim, dnes jsem si ho dovezl a jelikoz mam rymicku tak ho zkusim az nekdy o vikendu asi ...Ale ten prevod zajistuje pekne hladkej chod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 (upraveno) Díky za tip, pár kousků, co jsem měl v hledáčku, jsem v odkazech našel. Nemam problem z Německa, a nestrasil bych dvojím zdaněním....Rauchr.deZigarrenschachtel.deCigarworld.de Upraveno 22. února 2017 uživatelem JohnDoe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 SOBOTNÍ POHODOVÝ PODVEČER (v rychlosti cvaknuto mobilem) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 R Havana Cuba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Kdyby jste nekdo chtel tak etrafika ma event ve ctvrtek, vstupny je 700,-Ja tam nejdu, mam jiny program ... Vážení zákazníci,srdečně Vás zveme 9.3.2017 od 18:00 hodin na degustaci doutníků a rumů na naši prodejně v Blanické. Doutníky Joya Cuatro Cinco z Nikaragui a doutníky Oscar z Hondurasu Vám představí obchodní zástupce pro ČR.Degustace proběhne 9.3.2017 od 18:00 hodin v prostorách prodejny Etrafika, Blanická 3, Praha 2Kapacita je omezena, registrace nutná. Telefonicky 602 556 557, Emailem: praha@etrafika.czChladný kouř přeje Etrafika Team Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 po dlhej dobe klud na jedno cigo. drew estate undercrown. paradna zalezitost. odlezany asi 6 mesiacov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Oliva, co jiného... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 (upraveno) To má bejt provokace neboco? Upraveno 10. března 2017 uživatelem nividic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 (upraveno) Jo Oliva party byla dobra, Tikal Melanio Maduro, ja Melanio a Bert V Figurado :-)) Btw tak mi prisel mail ze od 1.4. Kuba v CR zdrazuje o 2,5% To uz je skoro jak Rolex :-) Az na tu kvalitu teda .... Upraveno 10. března 2017 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Tak jeste ze se da Kube zcela vyhnout, ze. Stara dobra Oliva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 bohudik za tak skoro nekonciace zasoby za este relativne dobre prachy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Prave testujem velmi dobre vyzrety Acid Kuba Kuba a naozaj prijemne spestrenie. Odporucam vyskusat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Dneska se to nejak zvrhlo - Oliva V No.4 corona + Liga Privada No.9 Double Corona + Oliva Melanio Double Toro Jeste bych neco dal, ale zitra je taky den ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Uff. Niekde v polovici Melanio Double Toro by ma museli vybrat zpod stola. Btw, ten Acid bol vyborny. Ze som ho nedosiel az do uplneho konca sposobilo len to ze je vonku 5 stupnov a odmrzali mi vsetky koncatiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se