Bob Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 San Lotano Requiem Connecticut Robusto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Dneska NW torpedo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 dnes flor de oliva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 AKUC: ja mel dneska nemlich to samy. Fotit se mi nechtelo Zkratka kdyz nevim co by, sahnu po nejake jistote od Boba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Tak, krabičku SAN LOTANO od Boba se podařilo bez úhony zbavit "hyzdících" nápisů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Bobe opět Diky i za pěknou krabičku jak minule tak teď od fa Oliva a SAN Lotano.Davam si ty krabice bokem a už jich pár mám.Jinak hned po doplnění humidoru,jsem ochutnal ke kávě Larutan.A moc fajn doutník,takový sladký dezert.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Hezky to mas! Ja ted vaham jestli svetlej nebo tmavej :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Samo , že světlej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Bobe opět Diky i za pěknou krabičku jak minule tak teď od fa Oliva a SAN Lotano.Davam si ty krabice bokem a už jich pár mám.Jinak hned po doplnění humidoru,jsem ochutnal ke kávě Larutan.A moc fajn doutník,takový sladký dezert..Záleží, jaký Larutan, mě nejvíce chutná Torpédo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 A leva nebo prava ruka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Samo pravá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Večerní pohoda na terase, San Lotano Connecticut od Boba jako stvořený pro tuto chvíli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 sviatočný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Záleží, jaký Larutan, mě nejvíce chutná TorpédoJasně taky mám torpéda..Moc fajn polouření,stejně jako Tohle KFC a ani jevím co je to za velikost..Takový cigáro ale ohromná uzená chuť.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 (upraveno) Hezky to mas!Ja ted vaham jestli svetlej nebo tmavej :-)))IMG_9624.jpgIMG_9625.jpgUž budou v portfoliu Bobe ? Cigarila DE. Upraveno 5. července 2017 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Cecil: vidim, ze mame neska podobny chute Nepoznam co mas, ale tipuju Kyoto, ja jeste stary Delfino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Už budou v portfoliu Bobe ? Cigarila DE.Jo nejak pristi tyden je tam pridam, i kdyz asi dlouho nevydrzi, musim objednat dalsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Tak dnes maso na kole, musim si dat odmenu, dnes je grilovani vecer, tak tematicky KFC :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Jak to,že je ten list po prstýnek tak zelený ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 To je Candela kryci list, jinym zpusobem zpracovani se v tabaku zachova chlorofyl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se