Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Bob je rafinovanej, tema svejma dareckama nasazuje brouky!

Odesláno

Bob je rafinovanej, tema svejma dareckama nasazuje brouky!

Asi jo, ale jedná se o brouky do hlavy pro konkurenci  :)

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Tak je blbej, no.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

nividic: souhlas. :) Jeste chci dodat, ze jak nemam rad B-cka, tak na tehle fotce vypadaji hodne slusne. Ze by mozna ta kombinace Liga Undercrown + B fungovala? Kazdopadne za me dobry!

Odesláno

jojo, mel jsem to stejne. hodinky desne matou, je potreba je dat na vlastni ruku (a nekdy opakovane) a pak teprv hodnotit. ale kazdopadne to vcerejsi gordito bylo strasne dobry, byl sem v extazi :D

Odesláno

Ja som vcera spopolnil La Ley Robusto, nevedel som co od toho cakat ale musim povedat ze Bobov popis na webe je velmi trefny. Jemne, hladka, nasladlo-zemita. Velmi podarene, odporucam skusit.

Odesláno

Prave sedim pri Ramon Alones SS a musim konstatovat ze tak ako mi opakovane nezapasoval Partagas no.4 (este jednu sancu mu dam, ale zatial nuda sed) tak prichadzam na to ze Ramon Alones je pre mna vzdy vynimocna vec.

Naozaj to nema chybu, niesom teda ziaden velky expert na Kubu ale toto je jedna z top cigar aj znaciek pre mna. Dik Bobe ;).

Odesláno

La Ley pro me a pro spoustu lidi velky prekvapeni, to se povedlo.

Ramon Allones SS je super zakladni Kubansky robusto, to muzu.

Ja dnes Ligu

Objevili jsme zahradku ktera pry bude mit zatepleni, az to bude tak poreferuju

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

PAM se točí doma v teple :-) jinak mám Seika ale zrovna na fotce jsem je neměl no :-)

Odesláno z mého WAS-LX1 pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...