MAT71 Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Hezký večer pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Hezký dlouhý večer pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Hezký večer pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Hezkého silvestra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Hezký nový rok pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Také se připojím, krásný Nový rok všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 (upraveno) Hezký hustý novoroční dýmy chlapci …. můj první kousek v roce 2022 při tradičním koukáni na ohňostroje v okolí z hradu Upraveno 2. ledna 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Hezké nedělní dopoledne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 I odpoledne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Hezký večer pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Hezký večer pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Jdu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Nějaká novinka, Bobe? Corona ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Bohušu : Ta tu je na trhu už 2 roky :0D Mate : neunavuje tě tu už místní s**t svým pracovním nasazením . Kdykoliv si v práci třeba já otevřu Mág, tak začnu slintat a jsem n***j, že zas až večer, nebo dokonce druhý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Neni, tahle rada je tu teprve od podzimu Jsou to doutniky vydane k 10. Vyroci brandu Undercrowń tohle ac to nevypada bylo toro. Smes je silnejsi a vyraznejsi nez klasika, je min “sladka” tim ze tam neni ten brazilskej vazaci list akorat koukam ze mi v novym webu vypadly a musim je tam dodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 7 hodinami, Lobber napsal: Bohušu : Ta tu je na trhu už 2 roky :0D Mate : neunavuje tě tu už místní s**t svým pracovním nasazením . Kdykoliv si v práci třeba já otevřu Mág, tak začnu slintat a jsem n***j, že zas až večer, nebo dokonce druhý den Nazdar kamaráde, naopak, jsem rád, že jsem inspirativní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Na pastvě se psem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se