Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

1. Pravy Behike uz nejsou v evrope dlouho. Cena pravych cca 4-5 let starych je pres 100 Eur za kus

2. dobrutka.eu a svetdoutniku sem taha fake dlouho

3. na ringu by spodni ctverecky nemely byt usekly a napis cohiba taky zasahuje do ctverecku coz by nemel. Ten napis habana,cuba je jasnej

4. sam jsi rikal ze byl horsi nez RyJ

BC6F1D20-854A-4CDA-8DC8-86C7E93E5549.jpeg

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Imho, potvrzuji slova Boba … Co se týče Cohiba aj …. 

To že je s Cubou problém, není žádná novinka….

Už od léta minulého roku ( možná ještě dřív )  to bylo špatný….
Ale včera jsem byl nakupovat. A jediná varianta Wild Churchilla je už je v papírové krabičce ( po třech v tubě ) …

A celkové Cuba byla v poličkách opravdu jen a to ještě přeháním sporadicky…. 
byl to smutný pohled …. 

Odkaz ke komentáři

Je smutný, že dlouholetí prodejci doutníků prodávají fejky. To, že sem vozí pravé Cohiby stejně nic neznamená, protože stojí za kulový a většina prodejců s Cohibou končí. Romeo y Juliet jsem kupoval výborné ve Španělsku, tady už taky nestojí za moc. Prostě k nám vozí druhořadou jakost. Já v posledních letech kouřím prakticky výhradně Nicaraguu.

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, Bob napsal:

1. Pravy Behike uz nejsou v evrope dlouho. Cena pravych cca 4-5 let starych je pres 100 Eur za kus

2. dobrutka.eu a svetdoutniku sem taha fake dlouho

3. na ringu by spodni ctverecky nemely byt usekly a napis cohiba taky zasahuje do ctverecku coz by nemel. Ten napis habana,cuba je jasnej

4. sam jsi rikal ze byl horsi nez RyJ

BC6F1D20-854A-4CDA-8DC8-86C7E93E5549.jpeg

Nazdar pánové, teda to jsou informace... Já po těch behike na dobrutka.eu pokukoval... 😵

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, MAT71 napsal:

Na W. Churchills to je nějaký tenký, zas ty lyže jsou poněkud širší... Tak kůříš nebo lyžuješ?😂

Jooo 🤦🏼‍♂️ Sorry, už sem si dal pohlavek …. Je to jen Churchill bez Wild 🤣🤦🏼‍♂️🤣…. 

To víš…  na to,  jak jsem welikej ….  i wysokej, tak jsem i šikovnej :0D . Stíhám vše …. 🤣 

Zitra ráno, když bude celý den klid a zvládnu se aspoň krapek vyspat🤣. Tak je v plánu Hochficht … Už mám taky v autě připravenou cestovku s pár kousky, abych si tam na lehátku dal kávu a dlouhý kouř …. 

Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, Lobber napsal:

Jooo 🤦🏼‍♂️ Sorry, už sem si dal pohlavek …. Je to jen Churchill bez Wild 🤣🤦🏼‍♂️🤣…. 

To víš…  na to,  jak jsem welikej ….  i wysokej, tak jsem i šikovnej :0D . Stíhám vše …. 🤣 

Zitra ráno, když bude celý den klid a zvládnu se aspoň krapek vyspat🤣. Tak je v plánu Hochficht … Už mám taky v autě připravenou cestovku s pár kousky, abych si tam na lehátku dal kávu a dlouhý kouř …. 

👍😀 Tak koukej informovat a užívej...

Odkaz ke komentáři

před 52 minutami, Lobber napsal:

Mno vůbec jsem nevěděl co si si vzít …. A jelikož jsem opět ráno zaspal, tak jsem naházel do cestovky to co mě zrovna zaujalo. A uvidíme, co se z toho vyvine …. 

C519BF37-7786-478A-A528-28DC64E3B56E.jpeg

Já myslím že to bude pěkný výlet...👍

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...