MAT71 Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 Hezký páteční večer pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Dnes je hezký den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Jj jdu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Já jsem dnes vyndal Behike 52 a musím říct, nic moc oproti daleko lepšímu Behike 56 (zvláště v poslední třetině). Nakonec mi více chutnal po 52 hned následující Romeo y Julieta Petit Churchills. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Nechci ti kazit radost, ale vypada to na fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Prodejce mi ukazoval výrobní čísla na krabicích, ať si to klidně projedu na stránkách výrobce, ochranné prvky sedí, řekl bych že to je v pohodě, nebo proč myslíš že ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 (upraveno) 1. Pravy Behike uz nejsou v evrope dlouho. Cena pravych cca 4-5 let starych je pres 100 Eur za kus 2. dobrutka.eu a svetdoutniku sem taha fake dlouho 3. na ringu by spodni ctverecky nemely byt usekly a napis cohiba taky zasahuje do ctverecku coz by nemel. Ten napis habana,cuba je jasnej 4. sam jsi rikal ze byl horsi nez RyJ Upraveno 12. února 2022 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Tak jestli dokáží nafejkovat hologramy, včetně perfektně udělaných dřevěných krabic, tak je to docela těžko rozeznatelný. Chápu, že výrobní čísla lze fejkovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Dnešní relax na sněhu s Romeo y Julieta W. Churchill … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Imho, potvrzuji slova Boba … Co se týče Cohiba aj …. To že je s Cubou problém, není žádná novinka…. Už od léta minulého roku ( možná ještě dřív ) to bylo špatný…. Ale včera jsem byl nakupovat. A jediná varianta Wild Churchilla je už je v papírové krabičce ( po třech v tubě ) … A celkové Cuba byla v poličkách opravdu jen a to ještě přeháním sporadicky…. byl to smutný pohled …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Je smutný, že dlouholetí prodejci doutníků prodávají fejky. To, že sem vozí pravé Cohiby stejně nic neznamená, protože stojí za kulový a většina prodejců s Cohibou končí. Romeo y Juliet jsem kupoval výborné ve Španělsku, tady už taky nestojí za moc. Prostě k nám vozí druhořadou jakost. Já v posledních letech kouřím prakticky výhradně Nicaraguu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 před 10 hodinami, Lobber napsal: Dnešní relax na sněhu s Romeo y Julieta W. Churchill … Na W. Churchills to je nějaký tenký, zas ty lyže jsou poněkud širší... Tak kůříš nebo lyžuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 před 11 hodinami, Bob napsal: 1. Pravy Behike uz nejsou v evrope dlouho. Cena pravych cca 4-5 let starych je pres 100 Eur za kus 2. dobrutka.eu a svetdoutniku sem taha fake dlouho 3. na ringu by spodni ctverecky nemely byt usekly a napis cohiba taky zasahuje do ctverecku coz by nemel. Ten napis habana,cuba je jasnej 4. sam jsi rikal ze byl horsi nez RyJ Nazdar pánové, teda to jsou informace... Já po těch behike na dobrutka.eu pokukoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 před 2 hodinami, MAT71 napsal: Na W. Churchills to je nějaký tenký, zas ty lyže jsou poněkud širší... Tak kůříš nebo lyžuješ? Jooo Sorry, už sem si dal pohlavek …. Je to jen Churchill bez Wild …. To víš… na to, jak jsem welikej …. i wysokej, tak jsem i šikovnej :0D . Stíhám vše …. Zitra ráno, když bude celý den klid a zvládnu se aspoň krapek vyspat. Tak je v plánu Hochficht … Už mám taky v autě připravenou cestovku s pár kousky, abych si tam na lehátku dal kávu a dlouhý kouř …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 před 13 minutami, Lobber napsal: Jooo Sorry, už sem si dal pohlavek …. Je to jen Churchill bez Wild …. To víš… na to, jak jsem welikej …. i wysokej, tak jsem i šikovnej :0D . Stíhám vše …. Zitra ráno, když bude celý den klid a zvládnu se aspoň krapek vyspat. Tak je v plánu Hochficht … Už mám taky v autě připravenou cestovku s pár kousky, abych si tam na lehátku dal kávu a dlouhý kouř …. Tak koukej informovat a užívej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Jinak u nás na Valašsku už tu cubu hulí kde kdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Mno vůbec jsem nevěděl co si si vzít …. A jelikož jsem opět ráno zaspal, tak jsem naházel do cestovky to co mě zrovna zaujalo. A uvidíme, co se z toho vyvine …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Tvl. Teď jsem byl ve vlákně kulinárium. Přepnu sem a přemejšlím co je to za štangle salámu než mi došlo kde vůbec jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 před 47 minutami, Oplt napsal: Tvl. Teď jsem byl ve vlákně kulinárium. Přepnu sem a přemejšlím co je to za štangle salámu než mi došlo kde vůbec jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 před 52 minutami, Lobber napsal: Mno vůbec jsem nevěděl co si si vzít …. A jelikož jsem opět ráno zaspal, tak jsem naházel do cestovky to co mě zrovna zaujalo. A uvidíme, co se z toho vyvine …. Já myslím že to bude pěkný výlet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se