Lobber Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Až dodělám domácí povinnosti ( Uklid ) tak hurá taky na doutníček …. Děláte mi chutě chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 Hned jak se končilo, tak volba padla na Partagas D4 …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Hezký večer všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Po “delší” době opět s doutníkem…. vyhral Gatekeeper v kombinaci s Glenem 15y …. Až na to, že jsem musel střídat ruce jsem si to užil :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Přeji hezký večer chlapci :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Ale tak co ty … Už jsem si říkal, a myslel si- jestli nejsi nemocnej …. Když jsi skoro týden nelenošil s doutníkem A ejhle žije…. A zas jede jak prokoplý kamna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 před 4 hodinami, Lobber napsal: Ale tak co ty … Už jsem si říkal, a myslel si- jestli nejsi nemocnej …. Když jsi skoro týden nelenošil s doutníkem A ejhle žije…. A zas jede jak prokoplý kamna I lenošil jen jsem nefotil, já se zlepším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Hezký večer aneb, kdo nekouřil Juana neví co je Havana... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 No to bys měl ….. máš nedostatky ufff, tak to vím co je Havana … jen nerozumím pointě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 před 11 hodinami, Lobber napsal: No to bys měl ….. máš nedostatky ufff, tak to vím co je Havana … jen nerozumím pointě Slovní hříčka kamaráde... Kde jsi je sehnal? Beztak pod pultem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Hezký večer všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Mno…. A i tu slovní hříčku, by jsi pro ty méně inteligentní mohl vysvětlit . Tyhle filozofické úvahy pro vyšší vrstvy…. Na to nejsem dostatečně hlava pomazaná A ne neřeknu, ty by jsi mi je pak vykoupil Ale že to jsi ty …. jsou z eRBéčka, jinde ani nenakupuji :0) Jen tohle je starší fotka …. A boxík, už je prázdný ….. mám v humi poslední 1ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 (upraveno) Mmj…. Někdo z okolí Pardubic/H.Králové na doutník s pivsonem …. Zítra přes den či k večeru ??? :0) Upraveno 18. března 2022 uživatelem Lobber Pokud pivo…. Tak nějak Odpo, abych mohl taky odjet domu :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 před 9 hodinami, Lobber napsal: Mno…. A i tu slovní hříčku, by jsi pro ty méně inteligentní mohl vysvětlit . Tyhle filozofické úvahy pro vyšší vrstvy…. Na to nejsem dostatečně hlava pomazaná A ne neřeknu, ty by jsi mi je pak vykoupil Ale že to jsi ty …. jsou z eRBéčka, jinde ani nenakupuji :0) Jen tohle je starší fotka …. A boxík, už je prázdný ….. mám v humi poslední 1ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 (upraveno) Culebras už jsem neměl hodně dlouho. Upraveno 19. března 2022 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 (upraveno) Tak jsem si udělal výlet na otočku za bráchou a kamarády na ryby Upraveno 19. března 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 To máš nějaký divný ořezávač na doutníky!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 A po práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Viď…. Zvýšil jsem levelbohuši, nůžky a jiný cutery jsou pro amatéry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se