vwtyp11 Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Ráno Veguero večer kus chudého kubánského nádeníka… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Dneska by to slo … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Přátelé, díky tomuto inzerátu jsem se málem pochcal smíchy. Takže postupně. Odkaz: https://ostatni.bazos.cz/inzerat/160688032/humidor.php No a pro jistotu, až odkaz nebude fungovat, text: Prodám Humidor s kubánskymi doutníky,zn.coshiba.Parametry Humidoru,delka345mm,šířka240mm,výška155mm,uzamykatelný.Za 1ks doutníku 5000kc.Parametry doutníku jsou délka170mm,průměr17mm.Rezačka doutníku+2malé doutníkyzdarma.Cena Humidoru 3000kc.V Humidoru 20ks doutníku.Dotazy na muj meil nebo tel. číslo při nedostupnosti mého tel. čisla volat na tel.číslo733564400. Pouze do 20h.Po převzetí a zaplacení zásilky za ní zodpovídá příjemce na pozdější reklamace nebudeme reagovat. A nesmí chybět obrázky těch zázraků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 5000 za ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 V 10. 12. 2022 v 18:39, seikó napsal: 5000 za ks Rozšířit Doplním. To je 5000 za fejk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 V 10. 12. 2022 v 18:51, Bert napsal: Doplním. To je 5000 za fejk! Rozšířit Jestli se nepletu, tak ani original by nestal tolik, nebo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Tak tak. Fuj, a už toho nechme. Je to hrůza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Malaver Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Po nedělním obědě, potřebuji vždy ještě něco na chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Hello boys, rozmyslam si urobit na Vianoce radost. Poradite mi prosim kvalitny humidor/ + cestovny humidor a nejaky overeny kvalitny eshop na cigarky? A este porcelanovy popolnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Tito ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 V 10. 12. 2022 v 16:36, Bert napsal: Přátelé, díky tomuto inzerátu jsem se málem pochcal smíchy. Takže postupně. Odkaz: https://ostatni.bazos.cz/inzerat/160688032/humidor.php No a pro jistotu, až odkaz nebude fungovat, text: Prodám Humidor s kubánskymi doutníky,zn.coshiba.Parametry Humidoru,delka345mm,šířka240mm,výška155mm,uzamykatelný.Za 1ks doutníku 5000kc.Parametry doutníku jsou délka170mm,průměr17mm.Rezačka doutníku+2malé doutníkyzdarma.Cena Humidoru 3000kc.V Humidoru 20ks doutníku.Dotazy na muj meil nebo tel. číslo při nedostupnosti mého tel. čisla volat na tel.číslo733564400. Pouze do 20h.Po převzetí a zaplacení zásilky za ní zodpovídá příjemce na pozdější reklamace nebudeme reagovat. A nesmí chybět obrázky těch zázraků Rozšířit to je kokot. Ja snad jestě v zivotě neviděl v inzerátu pravý esplendido, jen ty od strejdy kubanskeho vrátného z hotelu, co je háže tetě přímo z továrny přes plot...jo, doutník s příběhem je nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackthorne Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Zdravím všechny přítomné, z Mexika jsem si dovezl mé oblíbené H.Upmann Epicures, které jsou v Evropě všude vyprodané. Super doutníček, když nemáte hodinu času na kouření, ideální po obědě Nutno podotknout, že v Mexiku jsou kubánské doutníky 2x-3x dražší než u nás, možná kvůli Amíkům, kteří to mají blízko. Těžko říct. A jelikož se mi do mého punkového domácího humidoru (rozuměj těsnící plastová krabice s Bovedou :)) začínají doutníky trochu nevejít, poohlížím se po něčem normálnějším. Zaujaly mě humidory od Klarsteinu s regulací teploty a prouděním vzduchu. Má někdo z Vás zkušenosti? https://www.klarstein.cz/Domaci-spotrebice/Humidory/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Tyhle jednoduché humidory, spíše předělané vinotéky, neumí vlhkost snižovat. Za mne palec dolů, to už je pank s bovedou lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackthorne Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 (upraveno) No, já myslel, že se o vlhkost postará právě jen ta Boveda - vodu do misky nebo jiný zvlhčovače používat nehodlám :))) Upraveno 28. února 2023 uživatelem Blackthorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Jo, tak v tom případě by to šlo. Otázkou pak ale je, jestli se Ti chtějí tyhle prachy dávat za humidor, který v podstatě nic neumí. To bych si raději koupil nějaké stříňové Adorini. Třeba: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackthorne Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Adorini krásný, ale jeden dotaz - co umí více dřevěná skříň Adorini oproti tomu Klarsteinu? Teplotu regulovat asi neumí a cirkulace vzduchu tam bude jen manuální - tedy při otevírání a zavírání dvířek :)) Nebo se mýlím a má to nějaké skryté výhody? Majitel Warehouse1, když jsem tam kupoval nějakou Nicaraguu tak povídal, že tyhle dřevěné humidory jsou spíše jen na okrasu a sloužily k tomu, aby měl pan továrník doutníky vždy hned po ruce :)) Že si mám koupit plastovou krabici a Bovedu. Jinak že pokud to někdo myslí s doutníky vážně, musí to mít regulovanou teplotu a zajištěnou cirkulaci vzduchu. Což ten Klarstein splňuje. Tak fakt nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 No, neumí ni c navíc, ale je hezčí. Ten El Presidente je fakt jen přestavěná lednice. K tématu plastová krabice a Boveda: já sám skladuji zásovy doutníků a dýmkového tabáku v kliníkových bednách, a v každé mám výparníkovou misku s Xikarem ... a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 Docela zasadni je cedr vs plast. cedr je antiplisnovej, anti brouckovej, dycha. Plast je z ropy. Za me tyhle levny vinoteky jsou k nicemu, pokud tam neni vyresen i odchod prebytecne vlhkosti tak se daj pouzit jen s bovedou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 Kdyz je pocasi tak je koureni radost :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Dnes jsem šlápl do neznáma, ale hecho E mano a Kuba k tomu, uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se