gathol Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Konečně to začíná vypadat jako jaro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 Vcelku vydařená neděle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 Zdravím. Nejste někdo z Františkových lázní? Jsen tu v lázních a dochází mi kuřivo, co jsem si dovezl..., je tu někde nějaká slušně zásobená "trafika"?? Díky za pomoc. A klidný kouř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Muj favorit Pledge od perez crillo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Dneska rychlovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik17 Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 Panove, Vy budete vedet… Kdyz jste na Kube, je mozny koupit krabici Cohiba Espledidos pod 200USD? S tom kolik to stoji u nas bych mel podezreni, ze se bude jednat spis o nejaky no name vyrobek s ukradenym brandem. Osobni zkusenost nemam, takze nemuzu objektivne posoudit, v tomto pripade se jedna o kamarada na miste, kteremu doutniky nic nerikaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik17 Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 Tady k tomu par fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 Je to fake, na Kube bude ta cohiba tak o 20% levnejsi nez u nas, i tak si myslim ze ten box bude stat neco okolo 10nasobku sumy cos uvedl, tj okolo 2000 USD Z tech fotek je to jasny uplne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik17 Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 Diky. A vzit to za treba za 150usd s tim, ze se to da vykourit nebo to bude uplnej humus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 Tezko rict, muze to bejt kouritelny, asi jich par bude moc utazenejch a rozhodne bych je protahl mrazakem nez bych je dal do humidoru k ostatnim doutnikum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 Ja som to v mojich nevedomych zaciatkoch kupil… je to super skola, naucis sa odstranovat chrobaky z humidoru…Ink chuti to ako doutnicek z trafiky, taky ten vasco de gamma ci co to bolo. Skusim som jeden rozrezat a vnutri bolo v zasade vsetko mozne ale dobre to nebolo. Ak na cube nieco bolo super tak to nemalo znacku, stalo to prd a vypadalo to ako cuaba salomones Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Medard se celkem povedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 V 31. 5. 2023 v 21:54, tomtur napsal: Ja som to v mojich nevedomych zaciatkoch kupil… je to super skola, naucis sa odstranovat chrobaky z humidoru… Ink chuti to ako doutnicek z trafiky, taky ten vasco de gamma ci co to bolo. Skusim som jeden rozrezat a vnutri bolo v zasade vsetko mozne ale dobre to nebolo. Ak na cube nieco bolo super tak to nemalo znacku, stalo to prd a vypadalo to ako cuaba salomones Tak tos měl teda smolika:) brouky:) trochu mi to přijde jako urban legend, sorry. já dnes POR LARRAÑGA vuelta abajo s novým ringem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 (upraveno) brouci jsou ve fake doutnicich bohuzel dost realny, ofiko produkce se mrazi vsude i na Kube ke vsem doutnikum dovezenych do EU oficielni cestou je phytosanitacni dokument o fumigaci tabaku, navic to pro jistotu mrazi pred odeslanim https://en.wikipedia.org/wiki/Lasioderma_serricorne Upraveno 13. června 2023 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 13. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2023 Tak tos měl teda smolika:) brouky:) trochu mi to přijde jako urban legend, sorry. já dnes POR LARRAÑGA vuelta abajo s novým ringem.Poviem ti ze ten urban legend bol velice zivy Ale vies ako, kto na brouka nevěrí, mnoho korun ušetří Kazdopadne som vtedy pouzil gugl a boli to take male chrobaky ktore vraj zeru dajake lepidlo ci co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 @Bob tak to není novinka, ze se doutniky mrazi a ošetřující proti škůdcům… @tomtur no já to v životě nevidel, ani nechci. Uvěřil bych nějaké plísní, ale brouci jsou na mě moc:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 před 10 minutami, vwtyp11 napsal: @Bob tak to není novinka, ze se doutniky mrazi a ošetřující proti škůdcům… @tomtur no já to v životě nevidel, ani nechci. Uvěřil bych nějaké plísní, ale brouci jsou na mě moc:) A Bob snad píše, že to novinka je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 A Bob snad píše, že to novinka je?Pre kolegu mam nabuduce darcek v podobe Cohiby z bazosu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 Ahoj, mám dotaz na místní znalce. Koupil jsem krabičku doutníčků Cohiba CLUB 10. "Pečeť" na spodní straně krabičky byla rozříznuta a na krabičce jsou vidět stopy po rozříznutí. Pečeť jsem napsal do úvozovek proto, že to není samostatná nálepka, ale papír pečetě je součástí krabičky. Tzn. musí se zalepit až po naplnění. Druhá varianta je, že se vyrobí a zalepí krabička a při plnění se musí rozříznout. To se mi ale zdá jako nesmysl. Moje otázka zní, jestli je to normální. Máte někdo podobné zkušenosti? Kolek byl v pořádku neporušený a celá krabička ještě zabalená v celofánu. Koupeno v Don Pealo. Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 A je tam vevnitř varování česky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se