Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Panove, Vy budete vedet… Kdyz jste na Kube, je mozny koupit krabici Cohiba Espledidos pod 200USD? S tom kolik to stoji u nas bych mel podezreni, ze se bude jednat spis o nejaky no name vyrobek s ukradenym brandem. Osobni zkusenost nemam, takze nemuzu objektivne posoudit, v tomto pripade se jedna o kamarada na miste, kteremu doutniky nic nerikaji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som to v mojich nevedomych zaciatkoch kupil… je to super skola, naucis sa odstranovat chrobaky z humidoru…
Ink chuti to ako doutnicek z trafiky, taky ten vasco de gamma ci co to bolo. Skusim som jeden rozrezat a vnutri bolo v zasade vsetko mozne ale dobre to nebolo. Ak na cube nieco bolo super tak to nemalo znacku, stalo to prd a vypadalo to ako cuaba salomones

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
V 31. 5. 2023 v 21:54, tomtur napsal:

Ja som to v mojich nevedomych zaciatkoch kupil… je to super skola, naucis sa odstranovat chrobaky z humidoru…
Ink chuti to ako doutnicek z trafiky, taky ten vasco de gamma ci co to bolo. Skusim som jeden rozrezat a vnutri bolo v zasade vsetko mozne ale dobre to nebolo. Ak na cube nieco bolo super tak to nemalo znacku, stalo to prd a vypadalo to ako cuaba salomones

Tak tos měl teda smolika:) brouky:) trochu mi to přijde jako urban legend, sorry. 

já dnes POR LARRAÑGA vuelta abajo s novým ringem.

43A51EFC-0F80-4267-A58E-207965554A5D.jpeg

Odkaz ke komentáři

brouci jsou ve fake doutnicich bohuzel dost realny, ofiko produkce se mrazi vsude i na Kube

ke vsem doutnikum dovezenych do EU oficielni cestou je phytosanitacni dokument o fumigaci tabaku, navic to pro jistotu mrazi pred odeslanim

https://en.wikipedia.org/wiki/Lasioderma_serricorne

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři

Tak tos měl teda smolika:) brouky:) trochu mi to přijde jako urban legend, sorry. 

já dnes POR LARRAÑGA vuelta abajo s novým ringem.
43A51EFC-0F80-4267-A58E-207965554A5D.jpeg.2fdd839c9b9f9948103f423301b0c31f.jpeg

Poviem ti ze ten urban legend bol velice zivy
Ale vies ako, kto na brouka nevěrí, mnoho korun ušetří
Kazdopadne som vtedy pouzil gugl a boli to take male chrobaky ktore vraj zeru dajake lepidlo ci co.
Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, vwtyp11 napsal:

@Bob tak to není novinka, ze se doutniky mrazi a ošetřující proti škůdcům…

@tomtur no já to v životě nevidel, ani nechci. Uvěřil bych nějaké plísní, ale brouci jsou na mě moc:)

A Bob snad píše, že to novinka je?

Odkaz ke komentáři

Ahoj,
mám dotaz na místní znalce. Koupil jsem krabičku doutníčků Cohiba CLUB 10. "Pečeť" na spodní straně krabičky byla rozříznuta a na krabičce jsou vidět stopy po rozříznutí. Pečeť jsem napsal do úvozovek proto, že to není samostatná nálepka, ale papír pečetě je součástí krabičky. Tzn. musí se zalepit až  po naplnění. Druhá varianta je, že se vyrobí a zalepí krabička a při plnění se musí rozříznout. To se mi ale zdá jako nesmysl.
Moje otázka zní, jestli je to normální. Máte někdo podobné zkušenosti? Kolek byl v pořádku neporušený a celá krabička ještě zabalená v celofánu. Koupeno v Don Pealo.

Děkuju 

IMG_4142.jpeg

IMG_4143.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...