Tikal Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Á, dorazil kulatej mesh, přinesu ti ukázat PO na tahu,ať máš o čem přemýšlet... A co se týče velikosti,tak je to jako s tím tvým humidorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Neni uplne kulatej, vypada dobre, tah je jasna vec, ale neni nikde za rozumny prachy :-( Co se tyce velikosti tak my hubeny kluci muzeme mit i 42 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Aha, tak to jo, to jsem to s těma velkejma možná zbytečně přehnal,že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Ja myslim ze ty je mas akorat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 No tak nevím,jak si to mám vysvětlit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Teda, včera jsem byl na narozeninách a hulil jsem jak fabrika. MonteCrista. Jako dobrý, ale dneska mám celej den v hubě jak v udírně. Musím toho na chvíli nechat. Budu jen dolejvat zvlhčovače v humidorech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 To nevydržíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Tak jsem si hezky pocetl v sekci recenze, super po ranu u snidane, a musim rici ze jsem dle zkusenosti Radka zvedavej na tebe Franto jak se s tim Diademas popasujes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 V Turecku má personál hotelu snad než o bakšiš větší zájem o mí Villiger Virginia. Když si dám vždycky u moře ke kávě viržínko, tak začnou tak kynout a číst, co to je. Dnes si ode mě jeden z nich jeden kousek vysomroval. Takže příště naberu krabky kuřiva a budu dávat za služby doutníky místo eur ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 No přilepí se lepenkou k židli a na večer si nic nebude domlouvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 No mozna jeste helmu kdyby to s nim seklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Jeste by se predtim mohl zastait ve zdr. potrebach pro pemprsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Tak jsme mu hezky poradili a ted uz jen zbyva aby to zapalil a sdelil nam prubeh :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Ciwe tudle mně kamarád přivez z dovolený nějakýho doutníka, a musím říct, že sem si fakt dobře zapukal. Asi to tady budu muset pořádně prolýzt. Hele a to se musí kouřit každej den pak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Hele a to se musí kouřit každej den pak? To je doporučené minimum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Diky za rady. Jeste bych ho mohl rozpulit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Hm, hm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Diky za rady. Jeste bych ho mohl rozpulit...No radek rikal ze je to jak 3 belicosa :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Ho nepul,to je škoda,já si ho klidně odkoupím. Je mi jedno co kouřím,hlavně,že se motám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Dělám si legraci. Rozhodně ho nehodlám půlit. Prostě si koupím tu přilbu, pamprsku i lepidlo a půjdu do toho. Úplně ideální by to ovšem bylo pod lékařským dohledem... BTW: v Turecku po mě vysomrovala recepční v pětihvězdě J.L Piedro... To jenom k tý praralelní diskusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se