Bob Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 (upraveno) Samy plky a doutnik zadnej, jedinej FraK se drzi tematu :-)))Dnes LE http://lmgtfy.com/?q=Hoyo+de+monterrey+epicure+de+luxe#seen Upraveno 4. prosince 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Tak abych nebyl uplne OT, tak do startu jiz neco malo mam...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 A já co ? Píšu recenze jako blázen a ty chválíš Frantu .... Samy plky a doutnik zadnej, jedinej FraK se drzi tematu :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Tak abych nebyl uplne OT, tak do startu jiz neco malo mam...:-) Tohle mít v humidoru,tak mám nervy jako blázen, musíš přidat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 (upraveno) A já co ? Píšu recenze jako blázen a ty chválíš Frantu .... To víš Radku, ty už jsi jiná - vyšší liga, tak jsou na tebe vyšší nároky. Taky manželka ráno kluka pochválí, jak si pěkně dokázal sám obout boty a mě jenom řekne, že nechápe, proč mi všechno tak dlouho trvá a žádné pochvaly za obutí bot se taky nedočkám :-) Takže když se na to podívám tímto úhlem pohledu, tak můžeš být rád, že jsme ti nenapsali, že těch recenzí píšeš málo, jsou krátké, subjektivní, je tam málo Kuby (nebo naopak honě Kuby a málo Nikaragui) a měl bys prostě přidat :-) Ale vážně - díky za recenze jsou samozřejmě super! Upraveno 5. prosince 2013 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Tohle mít v humidoru,tak mám nervy jako blázen, musíš přidat Ja vim, ja vim....urcite neco dokoupim, aktualne mam spis problem najit po praci dve hodiny casu na koureni....uz aby byl vikend... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Kluci, vím, že u vás moc sucháčky nefrčej, ale máte nějakej typ na slušně chutnající suchej doutník klasické velikosti? Čili žádná cigarilla atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Zeptej se Tikala, to je byvaly ambassador Vasco de Gama :-)))Ted vazne, na co proboha suchace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Ja nevim, proste chci zkusit i neco ze suchych, zda nezachutna...je s nima mensi prace, takze v situacich, kdy neni dost casu a klidu, bych si radeji dopral neco takovyho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 (upraveno) Zeptej se Tikala, to je byvaly ambassador Vasco de Gama :-))) já ti tám ambasadora Vasco mi nechutnali nikdy, kouřil jsem Philies Titan Co si pamatuji,tak jsem celkem pravidelně kouřil J.Cortes a šlo to,ale tenkrát jsem měl poněkud jiná kritéria A Franto vím přesně o čem mluvíš, také si zavážu boty a nic.... Upraveno 6. prosince 2013 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 zkus bamoral, na tu bidu suchacu to jakz takz jde. nedavno jsem ho dostal od svoji babicky spolecnes guamtanamerou, chtela me chudak udelat radost. takze jsem ho dal a slo to. guantanameratedy nesla vubec:-)).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Tak já si taky semtam dám, ale říkám si, co to budu fotit, je to furt to samé... Samy plky a doutnik zadnej, jedinej FraK se drzi tematu :-))) Dneska večer má kamarád oslavu narozenin, tak to vidím na Monte Christo Open Eagle. V poslední době zjišťuju, že po tom co si dám doutník, tak smrdím tak, že by si žena o mě neopřela ani kolo. Jak jste na to vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 to je divný, já vždycky krásně voním.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Po doutníkovém večeru v Cigair pointu, kde v jedné místnosti kouřilo najednou cca 40 lidí jsem byl nasáklý,tak, že ani vykoupání v Adidas Extra Fresh nezabralo a VONĚL jsem i druhý den, o oblečení ani nemluvím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 To mě na doutníku dost štve...partnerka mé kouření jako nekuřačka toleruje, ale moc se jí to nezamlouvá, večer je tím naprosto zabitej ) ... Nějaká voňavka v dýmce je na toto lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 zkus bamoral, na tu bidu suchacu to jakz takz jde. nedavno jsem ho dostal od svoji babicky spolecnes guamtanamerou, chtela me chudak udelat radost. takze jsem ho dal a slo to. guantanameratedy nesla vubec:-))..Koukám, že jak píšu na mobilu, píšu jako massa Bob (sorry Bobe ). Takže ne Bamoral, ale Balmoral a ne Guamtanamera, ale Guantanamera. Jen pro přesnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Neupadej do iluzí dýmka také nevoní........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 (upraveno) Tak já si taky semtam dám, ale říkám si, co to budu fotit, je to furt to samé... Dneska večer má kamarád oslavu narozenin, tak to vidím na Monte Christo Open Eagle. V poslední době zjišťuju, že po tom co si dám doutník, tak sm.dím tak, že by si žena o mě neopřela ani kolo. Jak jste na to vy? Pokud to jde, tak si většinou na kouření doutníku v uzavřeném prostoru obleču to, co potřebuje stejně vyprat a hned jak přijdu domu, tak to oblečení hážu do koše se špinavým prádlem. Následuje vyčištění zubů. Tím se provede základní dekontaminace. Pokud se jedná o věci, které není možné, nutné nebo vhodné prát často (např. zimní bunda, vlněný svetr apod.), tak ty dám na 2-3 dny na balkon vyvětrat. Většinou se za tu dobu ta krásná doutníková vůně vytratí a můžu je dát do skříně k ostatnímu oblečení, aniž bych riskoval, že si večeři a další věci budu muset dělat sám. Upraveno 6. prosince 2013 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 (upraveno) Pokud to jde, tak si většinou na kouření doutníku v uzavřeném prostoru obleču to, co potřebuje stejně vyprat a hned jak přijdu domu, tak to oblečení hážu do koše se špinavým prádlem. Následuje vyčištění zubů. Tím se provede základní dekontaminace. Pokud se jedná o věci, které není možné, nutné nebo vhodné prát často (např. zimní bunda, vlněný svetr apod.), tak ty dám na 2-3 dny na balkon vyvětrat. Většinou se za tu dobu ta krásná doutníková vůně vytratí a můžu je dát do skříně k ostatnímu oblečení, aniž bych riskoval, že si večeři a další věci budu muset dělat sám.Jeste jsi zapomel na oholeni hlavy aby ti nebyly citit vlasy BTW dnes rano jsem si zavazal sam boty a taky nic :-( Upraveno 6. prosince 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Pánové, občas jezdím na reenactingové akce, tj. obvykle dva dny bez základní hygieny, v jedněch hadrech, venku, za každého počasí. A protože to k vojákovi patří a hlavně s tím nikoho doma neotravuju, tak si mnohokráte zapálím. Tu doutník, tu krátké cigarilos. Naposled, po mém návratu domů, po cca 20h od posledního doutníku, po tom co uniforma byla uložena na druhém konci baráku, kdy jsem se vykoupal, umyl vlasy, oholil se, nesčetněkrát vyčistil zuby a protáhl hubu Listerinem, tak žena ve dvěřích na 5m poznala, že jsem měl doutník... To s tím oblečením praktikuju samozřejmě taky, ale jak píše Kaazam, večer je zabitej. Jednou jsem si zapálil doutník doma z otevřeného okna, veškerý dým šel ven (jsem si myslel). Dva dny cimra smrděla a byl jsem rád, že jsem to odsud dostal. Takže si nedokážu představit, jak by to muselo vypadat, kdybych pravidelně kouřil třeba v pracovně... a jinak jsem v podstatě nekuřák a když vlezu k někomu, kdo kouří v bytě, hned mě to práskne přes nos. V létě na zahradě či na balkóně, koukajíc na hvězdičky to je větší relax a bez následků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se