Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Já si ještě vezmu Oliva Petit Corona (na časově omezené příležitosti) a prubnu od Oliva V i Churchila, ale je nějaký problém na shopu. Když dám zaplatit, tak mě to nepustí nikam dál...

Tak to zkusím zase odpoledne.

BTW: kdyby ještě nekdo vzal pár Oliva V Toprpedo, tak můžeme vzít celou bednu. Nechceš si jich pár vzít Radku?

F.

Upraveno uživatelem FraK
Odesláno

Chlapi, ja mam doma humidor adorini na 30 kusov cigar. cely humidor mam umiestneny vo vinoteke kde je v priemere 19 stupnov a vlhkost mi ukazuje vlhkomer cca 72-73. Problem je ten, ze tam nemam zvlhcovac uz asi mesiac. Ked ho tam dam, vlhkost vyleti na maximum...neviem v com je problem, adorini kalibruje vlhkomer uz tovarensky. Uvazoval som, ci to nemoze byt tym, ze vinoteka ma kompresor ktory moze generovat vlhkost...som z toho dost mimo, naco mi je humidor ak tak nemam zvlhcovac. Dakujem za rady

Odesláno

No pokud tam máš vlhkost 72-73 a této vlhkosti máš umístěný celý humidor,tak co chceš ještě zvlhčovat ?? Přidáš li zvlhčovač plný vody do 72 % vlhkosti,tak to logicky poleze k 99 %. Nedávej tam nic a je po starostech. Horší to bude s celým humidorem. Dýha , popř lak a vůbec dřevo z venku asi nebude uplně optimálně snášet vlhkost zvenku i ze vnitř.

Odesláno

Tak rauchr.de asi takto:

Bob

15 ks Oliva V Torpedo LE (2 FraK, 3 bert a 3 m.n) - pokud to nepujde na kusy tak 2 krabice ...

6 ks Oliva V Torpedo (3 bert)

5 ks Aging Room M 356 Mezzo (2 bert)

FraK

7 ks Oliva V Torpedo

M.N

3 ks Oliva V Torpedo

Jeste nevim jestli nebude chtit neco Tikal

:-)

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

vše je objednáno. Byl to tedy porod - asi mají přetížený server, ale nakonec se to podařilo.

Jakmile to dorazí - počítám, že příští týden, tak se Vám ozvu.

Neúčtovali nám poštovné. O to bude jednoušší výpočet, kdo kolik zaplatí. Přehled kolik co stálo je v přiloženém souboru. Kurz mi mBanka počítala 28,08 Kč/Euro.

BTW: koukal jsem, že nám zase neúčtovali DPH. Nechápu to...ale dobře pro nás.

Tedy pokud u mě za týden nezazvoní zakuklenci a ve večerních zprávách nebudou hlásit, že zvýšené úsilí Ministrstva financí se vyplatilo a v síti úvízl významný pašerák tabákových výrobků známý v podsvětí jako FraK.

Doufám, že mi pak budete do vězení posílat alespoň ustřižená ramena doutníků.

objednávka doutníků prosinec 2013.pdf

Upraveno uživatelem FraK
Odesláno

Jo, těch Oliv V Torpedo (ne LE) jsem vzal krabici, takže kdyby ještě někdo nějaké chtěl, tak mu jich pár můžu přenechat. 1 ks vychází na 185,40 Kč.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...