FraK Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Btw v tom zebricku CA na 12. Miste je l'Atelier LAT56 a to mi prijde divny, me totiz prisel silne prumernej, asi bude ten zebricek lehce ovlivnen ...Ono jakykoli z tech lepsich Kubanskych doutniku strci do kapsy 90 procent z jejich zebricku, ale s tim Monte No.2 mi udelali radost Asi takhle: V předchozí firmě jsme taky usilovali o dobré umístění v různých žebřících kvality a o umístění zpravidla rozhodovalo především to, kolik reklamy jsme si od organizátora žebříčku koupili. Podotýkám že se jednalo vždy o renomované nadnárodní společnosti, takže já se na různé žebříčky dívám skrze tuto mojí osobní zkušenost. Na druhou stranu si taky tyto různé ratingové firmy nechtějí úplně zničit image a tak úplný nekvalitě snad vysoké umístění nedají. Já jsem taky měl nedávno diademas Casa Magna, který se rovněž jeden rok umístil v žebříčku CA a nic horšího jsem nekouřil a doufám že ani nebudu. Takhle nějak bych si totiž představoval peklo pro kuřáka.
FraK Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Peníze pořešíme, až bude jasné, komu to v Praze předám. Pokud je teda zájem o sobotní minisraz, zkuste se všichni vyjádřit do zítřejšího odpoledne, ať mám kdyžtak ještě možnost přebookovat si jízdenku. Ď. Já asi nebudu o víkendu v Praze. Mohu poslat peníze převodem nebo je mohu odnést Bobovi, pokud se spolu sejdete a pokud by byl Bob tak laskav a zafungoval jako prostředník. Nicméně možná že nikam nepojedeme, protože syn je nějaký nachlazený a pokud se to nezlepší, tak zůstaname doma. Pokud se tedy sejdete, tak mi dejte pls vědět kde a kdy a pokud budu v Praze, tak taky dorazím.
Bob Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 To m.n. A v kolik dorazis do Prahy? Ze bych se s tebou srazil nekde pred praci, jinak pak do tech 18 jsem zabitej, takhle pred vanoci je to holt nejhorsi mozny obdobi :-) Pokud by jsme se sesli terminove tak bych vzal vsechny pro prazskou sekci zaplatil a zaridil distribuci :-)
m.n. Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 (upraveno) Bob: já dorazím na desátou, ale až do 14 mám nějaký program. Zpátky nakonec jedu po šesté hodině, ale bohužel stejně asi nenajdu dostatek času na minisraz. Takže to uděláme nejspíš tak, že ty zápisníky nechám v centru u kamarádky na prodejně a přes SZ pak dám všem zúčastněným více info + se domluvíme na platbách, ať to zbytečně neplevelíme tady. Po TOP25 je na CA další žebříček, tentokrát nejlepší doutníky pod 6USD/ks: http://www.cigaraficionado.com/webfeatures/show/id/17382 Upraveno 20. prosince 2013 uživatelem m.n.
Návštěvník Kamil Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Po TOP25 je na CA další žebříček, tentokrát nejlepší doutníky pod 6USD/ks: http://www.cigaraficionado.com/webfeatures/show/id/17382 Asi bych si něco vybral, jen jestli budou někde u nás nebo v Německu ke koupi.
Bob Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Bob: já dorazím na desátou, ale až do 14 mám nějaký program. Zpátky nakonec jedu po šesté hodině, ale bohužel stejně asi nenajdu dostatek času na minisraz. Takže to uděláme nejspíš tak, že ty zápisníky nechám v centru u kamarádky na prodejně a přes SZ pak dám všem zúčastněným více info + se domluvíme na platbách, ať to zbytečně neplevelíme tady. Po TOP25 je na CA další žebříček, tentokrát nejlepší doutníky pod 6USD/ks: http://www.cigaraficionado.com/webfeatures/show/id/17382Ok, ciste teoreticky v deset bych se mohl nekde srazit na 5 minut, pozdeji uz ne, pripadne posli SZ co a jak, klidne to vezmu vse na sebe a predam to dal ostatnim ...
Bob Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Asi bych si něco vybral, jen jestli budou někde u nás nebo v Německu ke koupi.Nevypada to spatne, ale Hoyo No.2 z Makra za 168 to prebije vsechno
Arkadius Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Dnes som dal R y J Short Churchill. Konstrukcia dobra, tah a horenie dobre. Celkovo velmi prijemny pocit som mal z tejto cigary.
m.n. Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Nevypada to spatne, ale Hoyo No.2 z Makra za 168 to prebije vsechno V Makru mají Epicure No.2 za 168?? S daní nebo bez?
Bob Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Jj za 168 s Dph a Partagas D No.4 za 180 ... Ale nevim jak to bude po novym roce, jestli nezdrazi ...
m.n. Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 V pondělí mrknu v ostravském makru, jestli to tam opravdu bude nebo je to jen zase něco extra pro vás pražáky Vím, že minule jsem odjížděl dost otrávenej, vlhkost v řiti, nabídka smutná...
Bob Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Kamil je kupoval i nekde myslim v jiznich cechach, ale je pravda ze zalezi jak se o humidor staraji, je to baleny po trech ...
Bullet Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Kluci neco noveho s tim dneskem, nebo to nechame po novem roce.....s tim casem je to uz na styru.....alespon u mne.....snad to nebude problem...penize poslu kamkoliv........diar a treba dva kusy tech doutnicku viz. vyse......
Bob Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Asi bych teda hlasoval pro variantu ze to cely vezmu ja (6 nebo 7 ks), penize ti poslu a vyzvednu to mezi svatkama (pokud ma kamaradka otevreno) nebo po novym roce a dale to rozdelim, FraKovi a Prischere to dam osobne (bydlime od sebe 5 minut) a Cikinkovi to bud dam osobne s doutnikama az dorazi z DE, pripadne poslu kdyby nemel cestu do Prahy ...
m.n. Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Mezi svátkama určitě otevřeno bude, takže to tam nechám a zítra ti hodím do SZ více info. Díky za spolupráci!
FraK Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 (upraveno) Na Rauchr.de asi naráz a s předstihem slaví Silvestr, 1. dubna i legalizaci marihuany. Když jsem totiž doutníky objednával, měly dle objednávky přijít DHLkou. Včera když jsem se díval na stav objednávky, tak byla jako processing. A dnes doutníky přišly Českou poštou.... Vše vypadá OK, takže kdo má zájem, jsou u mě na Praze 10 k vyzvednutí. Upraveno 21. prosince 2013 uživatelem FraK
FraK Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Budu, ale tak střídavě. Musím totiž odvést rodinu na nákup a pak chci jít na Slavii plavat. Večer budu ale doma každopádně. Už jsem vše rozpočítal a vypadá to takto: Bob = 4 993 KčPrischera = 371 Kčm.n. = 556 KčCikinek = 371 Kč. Výpočet - viz příloha. (soubory typu *xls, *.xlsx, nebo *.ods nelze připojit, tak jsem to musel bohužel konvertovat do *.pdf) Pokud by ještě někdo chtěl Olivu V Torpedo, tak bych jich ještě pár mohl pustit. Dejte mi když tak vědět.Rozúčtování doutníků.pdf
Bullet Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Diky FraKu, dal jsi si zalezet s prehledem :-) Ja uz tedy vim, ze dnes to stejne do Prahy nedam...takze idealne skonsolidovat diare a doutniky a domluvit nejaky minisraz, nebo postu...jak psal Bob 123Jinak, ja budu mit ted cca deset dni volno, ,kdyby se to hodinlo nekomu, kdo bude mit veci u sebe, mohl bych prijet za Zlicin a doresit to na miste....vse je aktualne"otevrene".....Jinak dekuju za zorganizovani techto nakupu....
Bob Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Tvl Zlicin, to uz je na Plzensku ne? Delam si srandu, vezmu to k sobe i s diarema a pokusil bych se dohodnout nejaky termin na mini sraz treba nekde na Smichove at je to na pul cesty ja bych mohl 27.12., 29.12.,3.1., 4.1.,5.1.,7.1. Pripadne pokud to nevyjde tak postakTo m.n. Vezmu k sobe od Fraka ty doutniky pro tebe (3x Oliva Torpedo, 3x oliva LE) a dej mi vedet jestli budes mit cestu do Prahy, nebo ti to poslu, udelame to proti tem diarum a jeste mi neco doplatis :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se