maama Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2011 Festiny bych se osobne nebal. Festiny bych si osobně nebral. střelče, připrav se na to, že co člověk to názor. souhlasím s návrhem koupit pro začátek levný kousek a ošahat si to a získat vlastní zkušenost a mázor na to, co by dražší hodinky měly splňovat - např. zmíněné Orinety - které mají dobrou pověst.
spineshank Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2011 myslím že toto je ideální pro začátek,krásný a vypadaj opravdu cool
Dee Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2011 Přikládněl bych se k Certinám, pokud mechaniky tak Seiko 5 myslím na začátek postačí Sám jsem si pořídil tyto na víkend a zatím 100% spokojenost (za 50% cenu mých předchozích Armani, které už rok leží nefunkční na poličce...)
Matthew Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2011 Matthew: Ti nějak nerozumim, co se s timhle forem stalo? Poradil mu někdo nějakou blbost, nebo..? A má si teda koupit Monstra, nebo ty Orienty..? přijde mi, že to vzbudilo až moc rozruchu na to jak prostá je na to odpověď... Monstera jsou skvělá volba pro začátek, ale teď pokud vím se tu žádná neprodávají... potápky Mako se mi líbily vždycky a teď jsou v bazaru a jsou za dobrou cenu, přijde mi, že tu neni víc dál co řešit k dalším návrhům - ani Armani, ani Festina, ani Candino, ani Lotus... ani Bentime atd... a nejlépe ani quartz...
habadej Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2011 Pokud na hodinky nespěcháš, tak se tu porozhlídni, čti, čti, ptej se a za dva, tři měsíce Tvůj výběr bude úplně jinej.
Matthew Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2011 určitě si teď něco kup, ať máš co nosit, já doporučuju ty Orient Mako nebo když se objeví Monstera nebo Seiko 5... pak budeš mít dost času to tu poznat
habadej Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2011 Jo, to je taky dobrý řešení co radí Matthew. Když Tě to chytne, můžeš jít na vyšší level, když ne, tak se tu prodaj a bez výraznýho prodělku
efreeti Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2011 Jo, to je taky dobrý řešení co radí Matthew. Když Tě to chytne, můžeš jít na vyšší level, když ne, tak se tu prodaj a bez výraznýho prodělku To ten typek bude muset napsat dalsich 48 prispevku aby je tu mohl znovu prodat... Ale jinak taky souhlasim s Matthew minimalne v tom, ze nejlepsi bude kdyz koupi hodinky z druhe ruky taky na foru...obcas jsou tady super kousky za zajimave ceny...pokud by se autorovi libily Orient Big Mako, tak je fakt ze za ty penize se lepsi hodinky ani koupit nedaji
Matthew Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2011 hlavně jde o to, že když to uspěchá, tak koupí blbost, a když bude zas moc otálet, tak ho to omrzí... takhle bude mít co nosit a bude mít i čas na rozmyšlenou
strelec Odesláno 22. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 ty mako vypadaj výborně! Snad nebuou na moji ruku moc velký, nemám moc silný předloktí, ale díky moc za tip, díky všem.
strelec Odesláno 22. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2011 navíc jsem dneska asi dostal práci, takže se i rozpočet zároveň značně navýší ale ty Mako jsou fakt moc pěkný, přesně takovej styl hledám.
strelec Odesláno 24. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2011 Ještě bych se chtěl zeptat ohledně těch hodinek Mako, kolik je za ně podle vás rozumná cena? Tohle je cena na hodinky.cz
Matthew Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2011 Ještě bych se chtěl zeptat ohledně těch hodinek Mako, kolik je za ně podle vás rozumná cena? Tohle je cena na hodinky.cz já nevim, kup si je tady a máš to, to je dobrá cena... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/37793-orient-big-mako/
strelec Odesláno 11. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Tak jsem projížděl fórum a hodně mi padly do oka hodinky Hamilton - Jazzmaster Viewmatic, nebo Hamilton - Valiant, také Archimede Arcadia jsou hezké moje otázka zní kde je ale sehnat? Koukal jsem na velký internetový hodinářství a značku Hamilton jsem tam nenašel? Kolik je podle vás max. cena, kterou bych měl zaplatit za takový Jazzmastery, nebo ty Arcadie? Také bych ocenil radu jakým způsobem si je obstarat za pokud možno nejpříznivějších cenových podmínek, s tím, že nezaplatím xyz USD/EUR a přijde mi zabalená cihla. Objevil jsem obchod nebo potom přes amazon. (Pokud by někdo měl trpělivost a čas mi vysvětlit jak vlastně takový obchod probíhá, o kolik se výsledná cena v USD nebo EUR zvedne o clo, shiping costs apod. a jak je to s případnou reklamací, tak budu moc moc vděčný.) Rád bych si je ale "ošahal" ještě před případným nákupem, nevíte o nějakém dobrém obchodě v Praze, kde bych si je mohl vyzkoušet? Děkuju moc!!!
vaclavpe Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Tak jsem projížděl fórum a hodně mi padly do oka hodinky Hamilton - Jazzmaster Viewmatic, nebo Hamilton - Valiant, také Archimede Arcadia jsou hezké moje otázka zní kde je ale sehnat? Koukal jsem na velký internetový hodinářství a značku Hamilton jsem tam nenašel? Kolik je podle vás max. cena, kterou bych měl zaplatit za takový Jazzmastery, nebo ty Arcadie? Také bych ocenil radu jakým způsobem si je obstarat za pokud možno nejpříznivějších cenových podmínek, s tím, že nezaplatím xyz USD/EUR a přijde mi zabalená cihla. Objevil jsem obchod nebo potom přes amazon. (Pokud by někdo měl trpělivost a čas mi vysvětlit jak vlastně takový obchod probíhá, o kolik se výsledná cena v USD nebo EUR zvedne o clo, shiping costs apod. a jak je to s případnou reklamací, tak budu moc moc vděčný.) Rád bych si je ale "ošahal" ještě před případným nákupem, nevíte o nějakém dobrém obchodě v Praze, kde bych si je mohl vyzkoušet? Děkuju moc!!! Arcadie jsou na http://chronoshop.cz . Pokud budes nakupoval mimo EU, priprav se ze budes muset zaplatit clo a DPH (24.5%) plus spousta behani a otravovani celnim uradem ev. dopravcem. Mozna se jeste koukni na http://ebay.de a hledej prodejce uvnitr EU. Platit pres PayPal a pak cekat.
bandicoot Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Odesláno 14. května 2011 Hamilton dělala Hibernia, která zkrachovala. Takže je problém nejen je sehnat, ale i v záruce servisovat. Pokud chceš něco novýho zkus chronoshop, pokud něco jetýho, tak zdejší inzerci.
HB63 Odesláno 15. května 2011 Nahlásit Odesláno 15. května 2011 Prodejce Hamiltonů u nás najdeš tady ,servis převzal Hanák .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se