Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Konečně mám zas něco z kolekce B-42 u se mi stýskalo :), takže velká radost ...

Nějaký pokusy o foto, bohužel nefotím jako někteří místní popřípadě odejití šikovnější kolegové, ale lepší než drátem do oka :).

post-4275-020826100 1303521486.jpg

post-4275-011757900 1303521487.jpg

Odesláno

Ahoj,

gratulace k parádním hodinkám. Shodou okolností jsem je teď na fóru taky koupil a čekám je příští týden. Jsem nedočkavej...

Odesláno

jo mají to je ten modrej flek na spodní části hodinek, byl to na dlouhou závěrku za špatnýho světla ...

To je hlavolam...a na co tam máš teda tu čtvrtou ručku? :D

post-5480-006081700 1303547423.jpg

Odesláno (upraveno)

Však já vím...to byl jen takovej hloupej vtip na sobotní dopoledne... :) On to tak abbot asi myslel - jediný modrý flek, který vidím, je totiž antireflex :)

Upraveno uživatelem Heky
Odesláno (upraveno)

Jo jo blbě sem se vyjádřil, ostatně jako to u mě bývá zvykem :)... Ještě sem se tam pokoušel trochu upravit denní světlo, ale moc mi to nejde :)...

Tady je to v origo barvách ...

edit Jinak všem moc děkuju za komentáře :) dneska zkrátim a nasadim ...

post-4275-010317100 1303549626.jpg

Upraveno uživatelem abbot
  • po 3 týdnech...
Odesláno

moc všem děkuju :), je to taková srdeční záležitost, jen nevim co s tim zbytkem. Tak nějak je moc nenosim a to sem poctivě všechny před Fortisama střídal :(

post-4275-055551200 1304986785.jpg

Odesláno

Gratulace,na tahu jsou šmrncovní až běda:-). A focení není jen pro střelce,přece je nebudeš kreslit jenom proto,že nemáš ateliér.

Odesláno

gratulace..když jsem se rozhlížel po prvních hodinkách..tyhle byly v merku, ale když mě to chytlo, tak jsem potřeboval koupit..koupil jsem seika a tyhle uvidíme..třeba se nějaké pěkné objeví..:eek:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...