abbot Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 Konečně mám zas něco z kolekce B-42 u se mi stýskalo , takže velká radost ... Nějaký pokusy o foto, bohužel nefotím jako někteří místní popřípadě odejití šikovnější kolegové, ale lepší než drátem do oka .
habadej Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 Ahoj,gratulace k parádním hodinkám. Shodou okolností jsem je teď na fóru taky koupil a čekám je příští týden. Jsem nedočkavej...
abbot Odesláno 23. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 Tyhle nemaj vteřinovku ? jo mají to je ten modrej flek na spodní části hodinek, byl to na dlouhou závěrku za špatnýho světla ...
obchodnik-o3 Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 ten zvlastny farebny odtien je z dovodu slabeho svetla? ako sedia na ruke? inak pekne B-42 blahozelam
Heky Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 jo mají to je ten modrej flek na spodní části hodinek, byl to na dlouhou závěrku za špatnýho světla ... To je hlavolam...a na co tam máš teda tu čtvrtou ručku?
obchodnik-o3 Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 na prvej fotke su tri rucky,to bude dlhym casom...
Heky Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 (upraveno) Však já vím...to byl jen takovej hloupej vtip na sobotní dopoledne... On to tak abbot asi myslel - jediný modrý flek, který vidím, je totiž antireflex Upraveno 23. dubna 2011 uživatelem Heky
abbot Odesláno 23. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 (upraveno) Jo jo blbě sem se vyjádřil, ostatně jako to u mě bývá zvykem ... Ještě sem se tam pokoušel trochu upravit denní světlo, ale moc mi to nejde ... Tady je to v origo barvách ... edit Jinak všem moc děkuju za komentáře dneska zkrátim a nasadim ... Upraveno 23. dubna 2011 uživatelem abbot
Matthew Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 jsou moc hezký Fortis mám rád, chci se k nim v brzku opět vrátit...
Peter2 Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 ano su pekne, biele nemusim, ale do tohoto by som siel.
abbot Odesláno 10. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2011 moc všem děkuju , je to taková srdeční záležitost, jen nevim co s tim zbytkem. Tak nějak je moc nenosim a to sem poctivě všechny před Fortisama střídal
Alina Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 Gratulace,na tahu jsou šmrncovní až běda:-). A focení není jen pro střelce,přece je nebudeš kreslit jenom proto,že nemáš ateliér.
tenge Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 gratulace..když jsem se rozhlížel po prvních hodinkách..tyhle byly v merku, ale když mě to chytlo, tak jsem potřeboval koupit..koupil jsem seika a tyhle uvidíme..třeba se nějaké pěkné objeví..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se