Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ještě jeden přírůstek

MIDO All Dial Chronometer white

- průměr 42mm

- ETA 2836-2 COSC

- safír, antireflex

- WR 100m, šroubovací korunka

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Gratuluju, jsou moc fajn - ten plastický ciferník se mi líbí už spoustu let a dobře, že ho Mido drží. Prima je na nich taky to, že v reálu vypadají větší, než doopravdy jsou. Ať slouží Posted Image .

Odesláno

Gratuluji a vitam te do rodiny "Midlinkářů" jsou to krasne hodinky a kdysi tady takove prodaval Snow ja pokud by jsem jedny jiz nemel tak by jsem je asi musel koupit. :whistle:

Odesláno

fajne...bez lunety naozaj posobia vacsie, ako uz uviedol IntoPicture.

celkom sa vyblaznili na rotore. Lumi je len na rucickach? Indexy totiz vyzeraju, ze lumi nemaju.

Pekne..univerzalne. Blahozelam.

BTW to puzdro posobi, ze je sirsie dole viac, ako na strane cifernika. Ci sa mi to zda?

Odesláno

fajne...bez lunety naozaj posobia vacsie, ako uz uviedol IntoPicture.

celkom sa vyblaznili na rotore. Lumi je len na rucickach? Indexy totiz vyzeraju, ze lumi nemaju.

Pekne..univerzalne. Blahozelam.

BTW to puzdro posobi, ze je sirsie dole viac, ako na strane cifernika. Ci sa mi to zda?

Díky :) Lumi na indexech není, jen na ručičkách. Pouzdro se směrem dolu lehce rozšířuje, viz foto

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...