Poya Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 Ještě jeden přírůstek MIDO All Dial Chronometer white - průměr 42mm- ETA 2836-2 COSC- safír, antireflex- WR 100m, šroubovací korunka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
fcmasakr Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 Přesně můj typ hodinek. Použitelné k obleku, přesto sportovní look. Byly by nějaké fotky na ruce?
Poya Odesláno 23. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 Přesně můj typ hodinek. Použitelné k obleku, přesto sportovní look. Byly by nějaké fotky na ruce? Jedna rychlá fotka na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
IntoPicture Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 Gratuluju, jsou moc fajn - ten plastický ciferník se mi líbí už spoustu let a dobře, že ho Mido drží. Prima je na nich taky to, že v reálu vypadají větší, než doopravdy jsou. Ať slouží .
tyfo Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 Gratuluji a vitam te do rodiny "Midlinkářů" jsou to krasne hodinky a kdysi tady takove prodaval Snow ja pokud by jsem jedny jiz nemel tak by jsem je asi musel koupit.
Leviathan Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 fajne...bez lunety naozaj posobia vacsie, ako uz uviedol IntoPicture. celkom sa vyblaznili na rotore. Lumi je len na rucickach? Indexy totiz vyzeraju, ze lumi nemaju. Pekne..univerzalne. Blahozelam. BTW to puzdro posobi, ze je sirsie dole viac, ako na strane cifernika. Ci sa mi to zda?
Poya Odesláno 23. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 fajne...bez lunety naozaj posobia vacsie, ako uz uviedol IntoPicture. celkom sa vyblaznili na rotore. Lumi je len na rucickach? Indexy totiz vyzeraju, ze lumi nemaju. Pekne..univerzalne. Blahozelam. BTW to puzdro posobi, ze je sirsie dole viac, ako na strane cifernika. Ci sa mi to zda? Díky Lumi na indexech není, jen na ručičkách. Pouzdro se směrem dolu lehce rozšířuje, viz foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
abbot Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 Ty Mido strojky jsou fakt pecka, umí si s nima vyhrát ... gratulace
NIGHTinGALE Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 Moc pěkný a navíc chronometr, tyhle hodinky se Midu povedly.
lukin_ova Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 Parádní hodinky a ještě parádnější fotky. Gratulace
Radek K Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2011 Gratulace. Krásné hodinky. Ať dělají radost.
emba Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2011 Skvělé hodinky. Mido je moje oblíbená značka. Ať dobře slouží.
emba Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Zdravím, mohl bych se ještě zeptat, kde jsi je koupil?
MutraBG Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Působí vyváženým dojmem, líbí se mi. Gratuluji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se